vezérelheti a számítógépet távolról – JustGeek

vezérelheti a számítógépet távolról – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

A jelenlegi helyzet arra késztetett legtöbbünket, hogy a távmunkát válasszuk. Szerencsére a jelenlegi technológiáknak köszönhetően mindent meg lehet tenni online. Mostantól lehetőség van online munkamenetek megszervezésére, távoli értekezletek ütemezésére vagy akár számítógépes hibaelhárításra távolról is. Ezekkel az új munkamódszerekkel olyan eszközök, mint a TeamViewer nélkülözhetetlenné váltak.

A TeamViewer segítségével távolról vezérelheti a számítógépet

A TeamViewer par excellence távsegítő, távirányító és távoli hozzáférési eszköz. Ez egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan távolról hozzáférjen a számítógéphez, és úgy használja, mintha az lenne.

A TeamViewer segítségével otthoni kényelemből használhatja az asztali számítógépén lévő alkalmazásokat vagy fájlokat. Ez a szoftver segít mind a szakembereknek, mind az egyéneknek. Vegye figyelembe, hogy Windows, Mac vagy Linux rendszerű gépeken működik.

Biztonságos szoftver

Napjainkban a biztonság elsődleges prioritássá vált a felhasználók számára. És ezt a TeamViewer fejlesztői is tudják. Ezért tették biztonságos szoftverré.

Használatához nem kell kikapcsolnia a tűzfalat. A kapcsolatok és az adatátvitel végpontok között 256 bites AES titkosítási algoritmussal titkosítva történik. Ez azt jelenti, hogy nem kockáztatja, hogy ellopják tőled.

Ingyenes vagy fizetős?

TeamViewer olyan szoftver, amely minden költségvetéshez alkalmazkodik. A nyilvánosság számára készült ingyenes verzióban létezik. Ez hozzáférést biztosít a szoftver alapvető funkcióihoz.

A fizetős verzió esetében három ajánlat közül választhat. Ára 29,90 € / hó, 59,90 € / hó és 129,90 € / hó.

Az első egy felhasználó számára készült. A második 15 licencelt felhasználóra vonatkozik, a harmadik pedig legfeljebb 30 licencelt felhasználót tartalmazhat. A fizetett verzió alkalmasabb üzleti használatra.

A TeamViewer által kínált szolgáltatások közé tartozik: számítógép távoli elérése és vezérlése, biztonságos felügyelet nélküli hozzáférés, távoli nyomtatás Mac és Windows rendszerekhez és fájlmegosztás.

A TeamViewer működése nagyon egyszerű. Kövesse az alábbi néhány lépést:

1. Először is muszáj telepítő program a távolról irányítani kívánt számítógépen és a számítógépén is.

2. Most nyissa meg a TeamViewer programot a távoli számítógépen és a számítógépén.

3. Fürdőszoba, írja le a távoli számítógép felhasználónevét (azonosítóját) és jelszavát amely a „Távirányítás engedélyezése” címszó alatt jelenik meg. Ez a két biztonsági elem elengedhetetlen ahhoz, hogy távolról átvegye az irányítást a számítógép felett.

TeamViewer: azonosító és jelszó

4. Végül a számítógépről, a “Távoli számítógép vezérlése” cím alatt írja be az irányítani kívánt számítógép azonosítóját (ID). Ha az azonosító helyes, akkor a rendszer kéri a korábban leírt jelszót is.

Irányítson egy távoli számítógépet a TeamViewer segítségével

5. A TeamViewer szoftver ezután létrehozza a kapcsolatot a két eszköz között. Ezért látnia kell, hogy a távoli számítógép kijelzője megjelenik a képernyőn. Az elv a tükrözés, ami azt jelenti, hogy a számítógép képernyőjét azonos módon reprodukálják.

Most megvan a a távoli számítógép teljes ellenőrzése. Ezért manipulálhatja a fájlokat, de módosíthatja a rendszerbeállításokat, vagy akár szoftvert is megnyithat. Kényelmes hibaelhárításhoz barátaival vagy kollégáival, mozgás nélkül.

Amire emlékeznie kell

A TeamViewer szoftver ezért távoli hozzáférést tesz lehetővé a számítógéphez hibaelhárítás, prezentációk készítése vagy online értekezletek lebonyolítása érdekében. A TeamViewer rendkívül kényelmes azok számára, akik szeretnének hibaelhárítani szeretteiket vagy ismerőseiket, akiknek problémájuk van a számítógéppel. Néhány kattintással és teljesen biztonságos módon elérheti a felhasználó asztalát, és úgy viselkedhet a helyén, mintha a számítógépe előtt lenne.

A TeamViewer ingyenes privát használatra. Kompatibilis a Windows 10, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekkel. És ha nem, akkor ugyanabban a műfajban, mint a TeamViewer, a nagyon jó AnyDesk is megvan.