távolítsa el a másolatokat a számítógépről – JustGeek

távolítsa el a másolatokat a számítógépről – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

A legtöbb ma használt PC nagy tárolókapacitással rendelkezik. Nagyon kényelmes, mert ott tárolhatjuk az összes fontos fájlunkat. Néha azonban előfordul, hogy a számítógépünkön található nagy adatmennyiség miatt duplikátumokat kapunk. A dupeGuru egy szoftver, amely segít eltávolítani őket!

Mondjon búcsút az ismétlődéseknek a dupeGuru segítségével

A másolatokra vadászni nem mindig könnyű. Főleg, ha sok van belőlük. Ezért javasoljuk, hogy forduljon a dupeGuru -hoz. Ez egy nyílt forráskódú szoftver, amelyet kifejezetten erre terveztek észleli és törli a számítógépen található összes ismétlődést.

A dupeGuru elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Ez a szoftver meglep a képességével ismétlődések észlelése amiről teljesen nem tudtál. Ez a segédprogram a nagyon kifinomult algoritmus. Ez különösen lehetővé teszi számáraazonosítani az ismétlődéseket, még akkor is, ha nem azonos a nevük.

Amikor a fájlok biztonságáról van szó, nincs mitől tartania a dupeGuru -val. Rendszerét valóban úgy tervezték, hogy elkerülje a törlendő fájlok törlését.

Érdekes jellemzők

Mint minden névhez méltó szoftver, dupeGuru nagyon hasznos funkciókkal rendelkezik. Például egy “Zene” móddal rendelkezik, amely lehetőséget ad arra, hogy a másolatokat a Címke szerinti keresési feltételek segítségével keressen.

Ezenkívül “Kép” móddal rendelkezik. Ez az üzemmód lehetővé teszi számára, hogy speciális kereséseket végezzen a képein.

Meg kell jegyezni, hogy a dupeGuru kezelőfelülete teljesen testreszabható. Beállíthatja a megkeresni és eltávolítani kívánt ismétlődések szerint.

A dupeGuru nagyon könnyen használható. A kezdéshez töltse le és telepítse a számítógépére. Ha kész, indítsa el a szoftvert.

Amikor kinyitja, megjelenik egy gomb ” + ”Az ablak bal alsó sarkában található. Másolatok kereséséhez válassza ki a beolvasni kívánt mappákat, majd kattintson a ” Letapogatás Az ismétlődő fájlok elemzésének megkezdése.

Ne feledje, hogy ha csak az ismétlődő hangot vagy fényképeket szeretné eltávolítani, jelölje be az „Alkalmazás mód” melletti „Zene” vagy „Kép” négyzeteket.

Csak annyit kell tennie, hogy hagyja, hogy a dupeGuru elvégezze az összes munkát. Az ismétlődő vizsgálat befejezése után megjelenik az ismétlődő fájlok listája. Jelölje be az ismétlődő fájlok négyzetét, majd kattintson a ” Műveletek “és tovább” Küldés megjelölve a kukába ».

Végül jelölje be a négyzetet ” Törölje a fájlokat közvetlenül “, Majd kattintson” Folytatni ».

Mint látható, az ismétlődések eltávolítása az ingyenes dupeGuru szoftverrel valóban nagyon egyszerű. 😎 Ezzel helyreállíthatja az ismétlődő fájlok által feleslegesen használt lemezterületet.