szabadítson fel RAM -ot a számítógépén – JustGeek

szabadítson fel RAM -ot a számítógépén – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

Néha több programot futtatunk egyszerre a számítógépünkön. Természetesen ez segít időt spórolni. Ez a gyakorlat azonban végül csökkenti a PC -k teljesítményét. Valóban, amikor kénytelenek több programot egyszerre futtatni, a számítógépek néha lelassulnak. Ennek elkerülése érdekében olyan eszközökhöz fordulhat, mint a Csökkentse a memóriát. Ez egy ingyenes szoftver, amely lehetővé teszioptimalizálja a számítógép véletlen hozzáférésű memóriáját (RAM).

Gyors és hatékony

A Windows operációs rendszert futtató számítógépekhez az összes programot kezelő alkalmazások tartoznak. Különösen a híres feladatmenedzserre gondolunk. Ez az alkalmazás alapvető funkciókat kínál. A feladatkezelőből gyorsan azonosíthatja, hogy mely alkalmazások fogyasztják a legtöbb RAM -ot, és ennek megfelelően cselekszik.

Ha azonban jobb eredményeket szeretne, javasoljuk, hogy használjon harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Memória csökkentése lehetőséget. Egyszerűen fogalmazva, ez egy szoftver, amely segít szabadítson fel RAM -ot a számítógépén.

A számítógép RAM -jának kiürítésével ez a hordozható alkalmazás javítja a számítógép teljesítményét. És nagyon gyorsan megcsinálja egy egyszerű gombbal!

Memória csökkentése: optimalizálja a számítógép véletlen hozzáférésű memóriáját (RAM)

Optimalizálja a memóriahasználatot a Memória csökkentése funkcióval

Ráadásul, Csökkentse a memóriát képes optimalizálni a memóriahasználatot a számítógépen lévő alkalmazásokhoz. Mint látható, ez egy nagyon hasznos alkalmazás, amely teljes sebességgel tartja a számítógépet.

A Reduce Memory funkcióval láthatja, hogyan használja a számítógép memóriáját. Valójában ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy megtekinthesse a készülékre telepített teljes memóriát és az alkalmazások által használt memória mennyiségét.

Csökkentse a Memória szoftver beállításait

Egyetlen kattintással ürítse ki a RAM -ot

A Memória csökkentése egy nagyon átfogó alkalmazás. Ha érdekli az összes kínált szolgáltatás, akkor letöltheti a fejlesztő hivatalos weboldala. Meg kell jegyezni, hogy teljesen ingyenes. Vegye figyelembe azt is, hogy a Memória csökkentése csak Windows rendszerrel kompatibilis.

A Reduce Memory funkciót az egyszerűsített kezelőfelület szereti. Minden lehetőség, amire szüksége lesz, csak egy kattintásnyira van. Például a RAM felszabadításához a számítógépen csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a ” Optimalizálni ».

Most, hogy tudja, hogyan működik, ne habozzon elfogadni.