regisztrálja az alapértelmezett alkalmazásokat – JustGeek

regisztrálja az alapértelmezett alkalmazásokat – JustGeek

4 Oktober 2021 0 Von admin

Néhány Windows PC-felhasználó inkább az alapértelmezett programok helyett inkább harmadik féltől származó programokat használ. Ebben az esetben tudja, hogy a Microsoft néha visszaállítja az alapértelmezett programokat, amikor rendszerfrissítést végez. Annak érdekében, hogy ez ne történjen meg veled, miért nem próbálod ki Alapértelmezett programkezelő ? Ez egy kis ingyenes szoftver, amely lehetővé teszimentse az alapértelmezett alkalmazásokat a Windows 10 rendszerben.

Mondjon búcsút az alkalmazások alapértelmezett beállításainak visszaállításához

Mi lehet bosszantóbb, mint az alapértelmezett alkalmazások folyamatos cseréje a Windows 10 rendszerben? Ha ez gyakran megtörténik veled, tudod, mennyire zavaró. Ez általában akkor történik, amikor a Microsoft új frissítést tesz közzé a Windows 10 rendszerhez.

Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használja az Alapértelmezett programkezelőt. Ez egy ingyenes szoftver, amely lehetővé teszi az alapértelmezett alkalmazáskonfigurációk mentését a Windows 10 számítógépen. Ha tehát az alapértelmezett alkalmazásokat visszaállították, egyetlen kattintással visszaállíthatja értékeit.

Ami a kompatibilitást illeti, tökéletesen működik a Windows 10 és 8.1 / 8 rendszerekkel. És letöltheti a programot a fejlesztő hivatalos webhelyéről.

Alapértelmezett programkezelő

Az alapértelmezett programkezelő szolgáltatásai

Az alapértelmezett programkezelőnek két fő funkciója van. Az első az alapértelmezett alkalmazások biztonsági mentése a Windows 10 rendszerben. A második az alapértelmezett alkalmazások visszaállítása. Ez az opció nagyon hasznos lesz, ha a számítógép automatikusan visszaállítja az alkalmazásokat az alapértelmezett beállításokra.

Az Alapértelmezett programkezelő segítségével könnyebben kezelheti a számítógépen lévő programokat. Például hozzárendelhet olyan alkalmazásokat, mint az Adobe Reader, hogy olvassa el a PDF fájlokat, vagy beállíthatja a Google Chrome -ot alapértelmezett webböngészőként. Az alapértelmezett programkezelőnek köszönhetően mentheti ezeket a konfigurációkat.

Így nem kell attól tartania, hogy a programok minden alkalommal visszaállnak. És még ha ez meg is történik, akkor is vissza tudja állítani a program visszaállítási beállításával elvégzett beállításokat.

Alapértelmezett programkezelő csak angol nyelven érhető el. Használatával azonban nem lesz gond. És jó okból csak 2 lehetőség van a kattintásra.

Az alapértelmezett alkalmazások mentéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a ” Mentse az aktuális alapértelmezett értékeket “. Az alapértelmezett alkalmazások visszaállításához kattintson a ” A mentett alapértelmezések visszaállítása “. Nehéz egyszerűbb lenni, nem?