Pénzmegtakarítási tippek kisvállalkozásoknak a Trends Tech Blogon

Pénzmegtakarítási tippek kisvállalkozásoknak a Trends Tech Blogon

4 August 2021 0 Von admin

Egy kisvállalkozás vezetése olyan érzés lehet, mint kötélen járni. A költségvetések jellemzően nagyon szűkösek, és az üzleti stratégia legkisebb változása elindíthatja a túlköltekezés dominóhatás stílusú láncreakcióját. Szerencsére rengeteg egyszerű módja van annak, hogy a kisvállalkozások tulajdonosai boldoggá tegyék cicáikat a tesztelés idején. Íme néhány pénztakarékossági tipp, amelyek inspirációt adnak a kisvállalkozások tulajdonosainak.

Változtassa meg a közműszolgáltatót

A kisvállalkozások gyakran megelégszenek a kizsákmányoló vagy szükségtelen közműtervekkel, amelyek riasztó ütemben költik el a pénztárcát. A közüzemi számlák csökkentése rengeteg készpénzt takaríthat meg az üzleti életben – különösen a feldolgozóiparban, ahol a közműveket figyelembe veszik az egységgyártási költségekben. Új közműszolgáltató kiválasztása egy hasonló céggel Közüzemi licitáló csökkentheti a rezsiköltségeket, és nyereségessé teheti vállalkozását az abszolút minimális erőfeszítéssel vagy a munkavállalók által eltöltött idővel. Feltétlenül spóroljon a vízen, az áramon, a gázon és az internetkapcsolaton.

Használjon járműveket hirdetésekhez

A fizikai reklám nagy költség, és sok kisvállalkozás felfoghatatlan. A járműveken történő hirdetés azonban sokkal olcsóbb. A vállalati járműveket mozgó óriásplakátként kell használni, amely továbbítja az üzenetet, bárhová is utazik. Rengeteg kisvállalkozás használja saját logisztikai láncait, amelyek reklámcélokra teljesen módosíthatók és az ország minden útján láthatók.

Tedd az alkalmazottakat márkavédőkké

A vállalati márka legnagyobb szószólói a meglévő alkalmazottak. Egyszerűen egy támogató és izgalmas légkör megteremtése az alkalmazottak között segíthet a vállalkozásról szóló hír terjesztésében, anélkül, hogy plusz kiadásokat igényelne.

Cserélje ki a helyszíni adatközpontokat felhőtárolóval

Mint azt minden üzlettulajdonos tudja, akinek valaha is költségvetnie kellett, a helyszíni adatközpontok hatalmas költségeket jelentenek. A kiszolgálók forróak, karbantartást igényelnek, és soha nem különösebben megfizethetőek. Másfelől a felhőtárolási megoldások nem igényelnek beállítást, és általában felosztó-kirovó alapon kerülnek árazásra. Azok számára is előnyös, ha bárhol elérhetők, ahol van internetkapcsolat, ami elősegíti az értelmes távmunka -megoldásokat. 2020 -ban végre a felhőalapú számítással kapcsolatos kiadások meghaladta a kiadásokat a hagyományos adatközpontokban, mivel egyre több vállalat ismeri fel a pénzmegtakarítást, és növeli a felhőben rejlő lehetőségeket.

Szabaduljon meg az irodától

Lehet, hogy tanúi leszünk a hivatal végének, ahogy tudjuk. Részben a COVID-19 világjárvány miatt sok kisvállalkozás elfogadta a távmunkát. Mindenféle iparág felkarolta az otthoni munkát, és egyes kommentátorok is érezte, hogy a hivatal vége, amint tudjuk, már közel van. Az olyan távoli munkaplatformok, mint a Slack és a Zoom, lehetővé tették a vállalkozások számára, hogy teljesen megszüntessék az irodákat. Az irodaterület természetesen óriási kiadást jelent minden olyan cég számára, amely megpróbálja megtalálni a lábát. A fejlődés a távmunkából a hibrid munkába, ha az alapok stabilak, jó stratégia, ha biztos abban, hogy valamiféle irodai elrendezésre lesz végül szüksége az Ön vállalkozása számára.

Olvassa el még: Hogyan vásárolhatok használt autót egy magán eladótól