oktató játék a földrajzról

oktató játék a földrajzról

30 September 2021 0 Von admin

Ön szülő, tanár vagy csak valaki, aki szereti a földrajzot? Szeretne olyan játékkal játszani, amely egyszerre szórakoztató és tanulságos ezzel a témával kapcsolatban? Megtaláltuk a játékot az Ön számára! A neve ? Fájdalom.

Mi az a Quizzity?

A quizzity a ingyenes és nyílt forráskódú földrajzi játék amelyben muszáj találd ki több város helyét a világtérképen. Konkrétan, a játék megadja a város nevét és az országot, amelyben található. A küldetésed az lesz helyezzen el egy pontot a világtérképen hol gondolod ezt a várost.

Azok a városnevek, amelyeket a Quizzity kér, adja meg a világ minden tájáról. De a pontok növeléséhez meg kell tennie legyen a lehető legpontosabb. Ehhez nagyíthat egy régiót, mielőtt rákattint a térképre. Vegye figyelembe azt is, hogy a Quizzity minden fordulójának befejezéséhez meg kell találnia hat város helyét. A kapott pontok száma ezután a kiválasztás pontosságától és sebességétől függ.

Quizzity: oktató játék a földrajzról

Javítsa és erősítse tudását ezzel a földrajzi játékkal!

Ha az eddig olvasottak csiklandoznak, és ki akarod próbálni Fájdalom, először lépjen a játék webhelyére.A webhely kezdőlapja nagyon egyszerű és gördülékeny. Ott már látni fog egy világtérképet. Ezután nyomja meg a ” játék kezdése ! A játék elindításához.

Kezdettől fogva meg kell találnia a városokat. Ha rossz helyen talál egy várost, akkor zöld tűvel megjelenik a megfelelő hely. Vegye figyelembe, hogy minél kisebb a távolság a választott hely és a megfelelő hely között, annál több pontot kap. Lesz egy pontablakod is, amely megmutatja a legjobb pontszámodat, ha többször játszottad ezt a játékot.

A legjobban kitalált város is megjelenik ezen az ablakon, a megjelölt helyek és a tényleges helyek közötti távolság különbségével együtt.