Miért fontos eszköz a Microsoft Office 365 egy vállalkozás számára?

Miért fontos eszköz a Microsoft Office 365 egy vállalkozás számára?

5 Juli 2021 0 Von admin

Ma, hogy kiemelkedjenek a versenytársak közül, fontos, hogy a vállalatok olyan hatékony eszközöket alkalmazzanak, amelyek megkönnyítik a munkavállalók feladataik ellátását, bárhol is legyenek. Ebből a szempontból a Microsoft Office 365 elengedhetetlen. Az Office csomagból (Outlook, PowerPoint, Excel, Word, PowerPoint, OneNote, Access és Publisher) áll.

Nos, mint felhőszolgáltatások, Microsoft Office 365 lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy növeljék termelékenységüket, és ezáltal fejlesszék magukat. Habozik elfogadni? Fedezze fel az összes előnyt, amelyet ezzel az informatikai megoldással nyújthat Önnek.

Időt takaríthat meg a belső kommunikáció optimalizálásával

Az Office 365 számos előnyt kínál a vállalatoknak, amelyek lehetővé teszik számukra a belső kommunikáció optimalizálását. Itt vannak.

Jobb hozzáférhetőség a fájlokhoz

Az Office 365 előnye, hogy lehetővé teszi üzleti hogy az összes fájlját a felhőben tárolja. Egy egyszerű internetkapcsolattal dolgozói távolról is könnyedén hozzáférhetnek ezekhez a dokumentumokhoz. Ezt bármikor és minden típusú mobil- és vezetékes eszközön megtehetik. Ha Ön több szolgáltatási ponttal rendelkező szervezet, az Office 365 lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakozzon különböző webhelyekhez. Nincs többé szüksége virtuális magánhálózatokra (VPN).

Az együttműködő munka javítása

Az Office 365 csomag alkalmazásai úgy vannak beállítva, hogy előmozdítsák az együttműködési szellemet. Ez a helyzet a OneDrive és a SharePoint esetében, lehetővé téve a fájlok személyzet közötti megosztásának és elérhetőségének maximalizálását. Mindössze irodai képzésre van szüksége ezen eszközök hatékony használatához.

Ezek valóban lehetővé teszik több ember számára, hogy egyszerre módosítsanak egy dokumentumot. Ez elkerüli a szükségtelen és kockázatos sokszorosítási lehetőségeket, miközben megkönnyíti a dokumentumok megtalálását. A vállalat találkozókon és konferenciákon a Skype Vállalati verziót fogja használni, amely azonnal üzeneteket küld vagy videokonferenciákat indít.

Adatközpontosítás

A SharePoint segítségével össze lehet gyűjteni a befolyásos információkat, hogy adatbázisban kezeljék a vállalkozás növekedését. Ezeket az adatokat az Office 365 tárolja, és a Microsoft kezeli a vállalati kiszolgálók helyett. Minden felhasználó 50 GB tárhelyet és 1 TB felhőtárhelyet kap. Munkatársai zökkenőmentesen archiválhatják és megőrizhetik munkafájljaikat.

Pénzt takaríthat meg a karbantartási terhek csökkentésével

A Microsoft Office 365 a karbantartási terhek csökkentésében is segít. Ez pénzt takarít meg.

Az Office 365 egyszerűsíti az infrastruktúrák karbantartását és frissítését

Ez a megoldás csökkenti az informatikai infrastruktúrák karbantartásával kapcsolatos eljárásokat. A vállalat többé nem fog szembesülni bizonyos kapcsolódó nehézségekkel, különösen:

  • A biztonsági másolatok.
  • A program frissíti a felügyeletet.
  • A szerverek licenceinek kezelése.
  • Az e -mail adminisztráció minősége.

Az Office 365 optimalizálja a biztonsági megoldásokat

Az Exchange Servernek köszönhetően a vállalat előnyt élvez a biztonságos felhőtárolásban. Ez megvédi Önt a nem kívánt e -mailektől, rosszindulatú programoktól, vírusoktól és adathalász támadásoktól. A kétfaktoros hitelesítéssel illetéktelen személyek akkor sem férhetnek hozzá a fájlokhoz, ha hozzáférnek az eszközéhez.

Az eszköz gyorsan észleli a számítógépes bűnözés veszélyeit. Ha Ön bizalmas adatok vagy információk kezelésére szakosodott szervezet, akkor azt mindenáron végre kell hajtania. Végül a Microsoft Office 365 által kínált termékek csökkentik a papír alapú dokumentumok használatát. Ez viszont nagymértékben hozzájárul a dokumentumok nyomtatásával kapcsolatos költségek csökkentéséhez.

Olvassa el még: Munkavállalói önkiszolgáló megoldások Pontos szinergia és bölcs vezérlési ütemterv