LA Dispensary Staff arról, hogy miért legalizálják a kannabiszt

LA Dispensary Staff arról, hogy miért legalizálják a kannabiszt

8 Oktober 2021 0 Von admin

A marihuána jelenleg forró vitatéma, és sok ember számára, akik évek óta kampányolnak annak legalizálása érdekében, kezdik megnyerni a harcot. Itt LA -ban legalizálták mind orvosi, mind szabadidős célokra, és beszéltem a srácokkal egy helyi lakosnál LA ambulancia, hogy megtudja, miért hiszik azt, hogy a kormányok világszerte kezdik enyhíteni a törvényeket n a marihuána szabadidős használata. Lehet, hogy ez még nem mindenütt törvényes, de úgy tűnik, hogy Észak -Amerika eddig élen jár, és nincs kétségem afelől, hogy hamarosan más nemzetek is követik ezt a példát.

Orvosi felhasználás

Vitathatatlanul a legnagyobb áttörés, amit a marihuána kapcsán láttunk, az az, hogy mára tudományosan bebizonyosodott, hogy a kannabisz és a THC milyen előnyös lehet számos betegség és betegség kezelésére. Ez arra késztette a világ számos kormányát, hogy legalizálják a rákos, glaukóma és más betegségekben, például ízületi gyulladásban szenvedő emberek számára, amelyek legalizálják a labda gurulását is.

Az igazság

A politikusok hosszú éveken keresztül folytatták a retorika vonalát a kannabisz átjáró drog sokkal szörnyűbb kábítószerekre, és hogy mentális egészségügyi problémákat okozhat azokban, akik dohányoztak vagy előidézték. Most azonban tudjuk az igazságot erről, és a tanulmányok kimutatták, hogy ez már nem kapu drog a heroinhoz, mint a szőlő evés a borhoz. A mentális egészség ügye még folyamatban van, de nagyon kevés bizonyíték utal arra, hogy a rekreációs kannabisz folyamatos használata mentális egészségügyi problémákhoz vezet.

Szélesebb elfogadás

A kannabiszt hosszú éveken keresztül csúnya drognak tekintették, és azokat, akik használták, hippi vagy pazarló címkével látták el. Az évek során azonban óriási kulturális változás történt a kannabisz használatában, ami azt jelentette, hogy a társadalom most elfogadja a használatát, és meggondolta magát annak súlyosságával kapcsolatban. A legtöbb dologhoz hasonlóan a kulturális elfogadás is arra késztette a kormányt, hogy vizsgálja felül a marihuána törvényeket, és ez végül legalizáláshoz vezetett.

Adókedvezmények

A marihuána használata annyira elterjedt, hogy valóban értelmetlen volt, hogy a kormány folytassa a büntetőeljárást a felhasználókkal, és így sokkal könnyebb választás volt számukra, hogy teljesen legalizálják, és learatják az adózásból és a pénzkeresésből származó hasznot. Az általános konszenzus az volt, hogy ha ennyi ember használja, akkor a kormány ugyanúgy profitálhat, mint az alkohol és a cigaretta.

Az emberek örülnek, hogy eddig az 50 állam közül 13 állam legalizálta a szabadidős marihuánát, és sok más állam szavaz majd 2019 -ben arról, hogy felveszik -e magukat azokba az államokba, ahol már törvényessé tették. Tekintettel a túlnyomó többségre, nem lepődnénk meg, ha az államok nagy része engedne a kulturális nyomásnak.