Kilenc egyedi dátumötlet új párok számára

Kilenc egyedi dátumötlet új párok számára

6 Oktober 2021 0 Von admin

Egy új pár felének lenni nagyon izgalmas. Lenyűgözni szeretné partnerét, és erős vágya van, hogy minél több rendkívüli élményt osszon meg. Ez teljesen érthető, mert sokkal jobb embernek érzi magát, amikor a szerelem új.

Általános gyakorlat, hogy nagy erőfeszítéseket teszünk a másik emberért. Azt jelenti semmi sem túl extravagáns, ha szerette örömét kell elnyernie. És amikor erőfeszítéseket kell tennie annak a különleges személynek az életében, a dátumok a tökéletes alkalmak ennek bizonyítására.

A nagyszerű dolog randi az, hogy csak kreativitás szükséges ahhoz, hogy emlékezetes legyen. Nem kell mindig jelentős összegeket kiadnia ahhoz, hogy a másik megbecsülést érezzen. Gyakran előfordul, hogy a megfizethető dátumok meglehetősen hatásosak.

Ha azonban jelenleg kevés a kreatív ötlete, és sok szabadnapja és szabad éjszakája van az új partnerével való randevúkra, ne aggódjon. Az alábbiakban felsoroljuk kilenc egyedi dátumötlet amiket mindenképpen érdemes kipróbálni. Különböző élményeket kínálnak, és különböző áron érhetők el, lehetővé téve, hogy kiválassza, melyiket fogja a legjobban értékelni a másik partnere.

1. Élelmiszer -bejárás

Ez egy nagyon kellemes tevékenység egy randira, mert ez egy kaland, amelyet korlátozott költségvetéssel hajthat végre. Keresse meg városának legjobb ételutcáját, és töltse az éjszakát a megfizethető ételek kipróbálásával.

Az ételjárás szépsége az, hogy új ízeket fedezhet fel együtt, és mindent kisebb mennyiségben vásárolhat meg. A cél az, hogy mindenféle új ételt kipróbáljanak, és megtalálják azokat, amelyekben a jövőben újra el akarnak majd kezdeni magukat egy ülésre.

2. A VR arcade dátum

A VR arcade dátumok népszerűsége folyamatosan növekszik az általuk kínált hihetetlenül egyedülálló élmények miatt. Ön és a randevú megkísérelheti megmenteni a macskát egy magas épületből, lovagolni a legfélelmetesebb hullámvasúton, megölni a zombikat és így tovább.

Mivel azonban árkádban vagy, nem kell aggódnod az ilyen élmények valós veszélyei miatt. Valójában nem 75 méter magas útra indul, ami miatt elveszítheti a vacsorát. Ez a randi biztosan rengeteg nevetést vált ki, és remek alkalom arra, hogy lássuk, milyen kemények egymás.

3. Egy fényűző filmdátum

Változtassa a szokásos filmdátumot a luxus szórakozáshoz nagyon szükséges idővé. Irány a legcsodálatosabb luxus mozi az Ön területén, és készen áll arra, hogy teljes VIP -ként kezeljék.

A Dubai -i butik mozik például plüss fekvőtámaszokat kínálnak az abszolút kényelem érdekében, a legfejlettebb látás- és hangtechnológiákat, VIP hívógombot, amellyel ínyenc ételeket szállíthatnak a helyükre, és még sok mást. Ez a randi ötlet fröccs, de számíthat erre az éjszakára, hogy teljes élvezetnek érezze magát.

4. „Gyere étkezni velem” főzőverseny

Vegyünk egy példát egy népszerű főzős valóságshow -ból, amely a konyhai szeleteket mutatja be az igazán lenyűgöző ételek elkészítéséhez. Hívd ki partneredet vacsorára, főzz a könyvekért.

Nézze meg, hogyan fog teljesíteni mindegyikük, ha a cél egy kiváló osztályú vacsora összeállítása. A fantasztikus dolog ebben a randevú -ötletben az, hogy mindketten olyan ételeket kapnak, amelyek az Ön preferenciái és a teljes élvezet figyelembevételével készülnek. Ezenkívül remek kezdet egy egész éjszakai szórakozáshoz egymással. Vacsora után elmehet a film randijára, vagy megnézhet egy műsort.

5. Edzés a természetben

Tegye az öngondoskodást prioritássá, és izzadjon, miközben élvezik egymás társaságát, valamint a gyönyörű természeti környezetet, és valami értelmeset tesznek a rendszerindítás érdekében.

A strandra indulhat a kora reggeli jógára, amely békés előjátéka lehet a romantikus villásreggelinek. Alternatív megoldásként csatlakozzon egy közösségi programhoz, amely szórakozást szervez környezetvédelmi tevékenységek. Menjen szörfözni az öbölben vagy kajakozni a mangrove -k között, és figyelje az ökológiai veszélyeket, például a szemetet, amelyet felvehet, hogy segítsen megtisztítani a területet.

6. Karaoke

A legtöbb ember nagy baráti társasággal foglalkozik ezzel, de ha Ön és partnerei versenyképesek, tegye a karaoke estét a következő randi tevékenységévé.

Annak érdekében, hogy szórakoztatóbb és izgalmasabb legyen, válasszon egy adott előadót, akit csatornázni szeretne a randevú éjszakáján. Nézze meg, ki képes jobban lenyűgözni Celine Dion, Freddie Mercury vagy Shakira benyomását. Kétség sem fér hozzá, a randevú estéjén sokat fog nevetni. A jövőben néhány barátot is megszerezhet, akik felkérik fellépéseiket.

7. Versenyek

Ez nem mindenki számára való tevékenység, és sokan még soha nem tapasztalták, hogy nézőként tényleges versenyen legyenek, alapvetően ezért jó tevékenység kipróbálni. Érezd és érezd, miről van szó.

Nem kell azonban fogadást kötni. Talán csak ne vedd fel a hagyományos verseny nézői divatot, és dicsekedj az édességekkel, amelyeket az eladók árulnak a mérkőzések során, miközben előrejelzéseket készítesz minden verseny kimeneteléről.

8. Önkéntes

Beszélje meg az Ön és partnere által támogatott ügyet, és találjon olyan tevékenységet, ahol mindketten kölcsönadhatják szolgáltatásaikat. A randevúknak nem csak a szórakozásról kell szólniuk. Részben mások segítésére is fordíthatók.

Önkénteskedhet egy leveskonyhában, vagy segíthet a közösség takarításában. Vegyen részt bármilyen programban, amely Önt és partnereit érdekli. Ez édes módja annak, hogy támogassuk egymás értékeit és előmozdítsuk egymás személyes fejlődését.

9. Dance Dance Forradalom

A Dance Dance Revolution nemcsak a kilencvenes évek dolga; ez egy klasszikus randi éjszakai tevékenység. Ha Ön és partnere bármiben játékban van, kétségtelen, hogy nagyon szórakoztató lesz, ha egy randevú estét a DDR -nek szentel.

Nézze meg, ki köztetek és partnere között gyorsabban veszi fel a koreográfiát, és van -e jövője a JLo tartalék táncosának. Sok humoros viccelődésre és felháborító kihívásra számíthat a jövőbeli DDR -dátumok tekintetében.

Ezek a dátumötletek biztosan segítenek abban, hogy a következő randevúk élvezetesek és tartalmasak legyenek új partnerével. Talán inspirációt adhatnak neked ahhoz, hogy saját funky randi ötleteidet előállítsd, hogy jobban megismerd egymást, és jobban szeressétek egymást.

SZERZŐ BIO

Paul Fox, a Roxy Cinemas igazgatója a Meraas Group/DXB Entertainments csoportnál. A Roxy Cinemas jelenleg öt Dubai helyszínnel rendelkezik: The Beach, La Mer, City Walk, Box Park és Bollywood Parks.