ingyenes, valós idejű hangmódosító – JustGeek

ingyenes, valós idejű hangmódosító – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

A … haszna hangmódosítók általános gyakorlattá vált, különösen a Twitch vagy a YouTube streamelők körében. Néhányan a Discordon vagy a Skype -on folytatott beszélgetésük során is használják, vagy csak a szeretteik tréfálására. Ha te is szeretnéd kipróbálni változtasd meg a hangod, miért ne tehetnéd vele Voicemod ? Ez egy ingyenes szoftver ami valós időben megváltoztatja a hangját!

Ingyenes és teljes hangmódosító

A Voicemod egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten erre terveztek átalakítja a hangját. Valójában ez egy ingyenes szoftver, amely lehetővé teszi, hogy néhány kattintással megváltoztassa a hangját. Nagyon praktikus, ez hangváltó különböző alkalmazásokkal működik.

Használhatja például ezt hang transzformátor olyan alkalmazásokban, mint a Wire, Jitsi, Vivox, Paltalk, Mumble, Tox, Hangouts vagy akár a Discord. ő is kompatibilis az online játékokkal mint például Apex Legends, COD Warzone, GTA 5, Fortnite, Minecraft, PUBG, Overwatch vagy CSGO.

A Voicemod egyelőre csak Windows operációs rendszert futtató számítógépeken érhető el. Windows 10, 8.1, 8 és 7 operációs rendszerekkel működik.

Voicemod: Ingyenes hangváltó a Windows számára

Változtassa meg hangját ingyenes effektusokkal

Val vel Voicemod, tetszőleges hangot kaphat. Lehet magasabbra, alacsonyabbra, nőiesebbre vagy még férfiasabbá tenni. A szoftver lehetővé teszi akár megfiatalítását, vagy éppen ellenkezőleg, érettebbé tételét.

A Voicemod hozzáférést biztosít a hangparaméterek széles skálájához. Ezenkívül lehetőséget ad arra is, hogy tetszés szerint játsszon effektekkel. Mindenesetre az biztos, hogy miután átment a Voicemodon, a hangja felismerhetetlen lesz.

Összességében ez a szoftver rendelkezik több mint 100 effekt amelyet online tesztelhet az alkalmazás letöltése előtt. A rendelkezésre álló hangeffektusok közül kiemeljük a gyermeket, a rendőrt, a Mikulást, Venomot, Zombit vagy az űrhajóst.

A Voicemod keresésével nem emberi hangokat is talál, amelyeket használhat. Másrészt 40 bővítményhez férhet hozzá. Például telepíthet egy beépülő modult a Twitchhez, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy bitjeikkel valós időben megváltoztassák a hangot.

A Voicemod letöltése

Ha mindezek a funkciók vonzóak, akkor egyetlen dolgot kell tennie: a Voicemod letöltése. Ehhez mindössze egy e -mail címet kell megadnia. A letöltési folyamat során nem kérnek más személyes adatokat.

Most, hogy többet tud a Voicemodról, bátran letöltheti! Jó szórakozást 😉