ingyenes képszerkesztő szoftver – JustGeek

ingyenes képszerkesztő szoftver – JustGeek

29 September 2021 0 Von admin

Keresem a ingyenes fotószerkesztő hogy online és offline is használhatja? Találtunk egy online szolgáltatást, amely az igényeinek megfelelően több képszerkesztési funkciót kínál. Ezt a praktikus alkalmazást ún Pixlr és nem lesz szükséged semmilyen ismeretre fénykép szerkesztés használni.

Szerkessze az összes fényképét ingyen és egyszerűen

Te tudod használni Pixlr minden online képszerkesztési igényéhez. Konkrétan három eszközt kínál: Pixlr X, Pixlr E és Pixlr BG.

Az első egy ingyenes és nagyon könnyen használható online fotószerkesztő. A második egy fejlett fotószerkesztő, amely további eszközöket tartalmaz a fényképek professzionális retusálásához. És végül, a harmadik eszköz néhány kattintással eltávolítja a háttérképet fotóiról / képeiről.

A Pixlr elérhető online és alkalmazásként Windows 10, Mac és Android.

Pixlr X, képszerkesztő kezdőknek

Pixlr X: ingyenes online fotószerkesztő

A Pixlr X egy modern és nagyon könnyen használható fotószerkesztő. Ennek köszönhetően nemcsak képszerkesztést végezhet, hanem képeket is létrehozhat a közösségi hálózatokhoz fantasztikus ingyenes sablonok segítségével.

A fővonalakon, Pixlr X ideális a gyors érintésekhez. Lehetővé teszi azonnali tartalom létrehozását is professzionálisan tervezett tervezősablonokkal. A Pixlr X készüléken különféle típusú fotókollázsokat is készíthet, és művészi effektusokat helyezhet el fotóin.

Végül vegye figyelembe, hogy ez az eszköz támogatja a legtöbb fájlformátumot: PSD, PXD, JPEG, PNG, WebP és GIF.

Pixlr E, fejlett fotószerkesztő szakembereknek

Pixlr E: fejlett képszerkesztő eszköz

Mivel nincsenek azonos igényeink a képszerkesztéssel kapcsolatban, a Pixlr olyan szakemberekre gondolt, akik szeretnének mélyebben foglalkozni a képek szerkesztésével.

A fő klasszikus fotóalkotó és -szerkesztő eszközök mellett ez az eszköz választási eszközöket is kínál, és tökéletes a részletes képszerkesztési feladatokhoz.

A felhasználók Pixlr E választhat vágás, másolás és beillesztés mellett kitöltés, színátmenet, színválasztás, szűrők, beállítások stb.

A Pixlr BG segítségével távolítsa el a hátteret fotóiról / képeiről

Távolítsa el a fénykép hátterét a Pixlr BG segítségével

Ami a harmadik eszközt illeti, a Pixlr BG, a fénykép hátterének eltávolítására szolgál, hogy a háttér átlátszó legyen.

Ez az eszköz valóban képes néhány másodperc alatt ingyenesen eltávolítani egy vagy több fotó hátterét. Ehhez a Pixlr BG mesterséges intelligenciát (AI) használ.

Ez lehetővé teszi, hogy nehézségek nélkül eltávolítsa a hátteret vagy hátteret a szelfikről, a profilfotókról és más képekről.