elemezze MP3 vagy FLAC fájljainak hangminőségét – JustGeek

elemezze MP3 vagy FLAC fájljainak hangminőségét – JustGeek

1 Oktober 2021 0 Von admin

Ha gyakran találja magát audio fájlokkal dolgozni, Spec nagy segítség lehet neked. Ez a program az MP3 vagy FLAC fájlok hangminőségének elemzésére szolgál. Ha többet szeretne megtudni róla, ebben a cikkben megtörténik!

Ismerje MP3, FLAC stb. Valódi hangminőségét.

A Spek szoftver ingyenes és nyílt forráskódú mintha nem találna minden nap. Ezt az egyedülálló segédprogramot arra tervezték elemezze a hangfájlok hangminőségét. Ehhez megmutatja a spektrogramjukat. Tehát, ha kétségei vannak egy fájl hangminőségével kapcsolatban, elemezheti ezt a programot. Szóval te meg tudod tudja a fájl valódi hangminőségét.

Ennek a szoftvernek az előnye, hogy integrálja a bibliothèque FFmpeg amely több audio fájlformátumot támogat. Külön említést érdemel az MP3, az Opus, a Vorbis, az AAC, a WAV, az AIFF, az AU, a WMA vagy akár a FLAC.

A Spek egy ingyenes program, amely könnyű használatot ígér. Ami a kompatibilitást illeti, használhatja Windows és macOS rendszereken.

Ismerje az MP3, FLAC stb. Hangfájlok valódi hangminőségét.  Spek -kel

A Spek nagyon hozzáférhető szoftver. Bizonyítékként az egyszerűsített felületen kívül több nyelven is elérhető. Használhatja például holland, francia, angol, német, orosz, lengyel, spanyol, svéd és ukrán nyelven. A Spek összesen 20 nyelv közül választhat.

Több funkcióval rendelkező szoftver

Spec egy akusztikus spektrum elemző amely kiemelkedik jellemzői számával. Ez a program büszke arra, hogy a szupergyors jelfeldolgozás. Az audio fájlok elemzésének felgyorsítása érdekében több szálat használ.

A Spek nagyszámú frekvenciasávot tartalmaz. Ez lehetővé teszi számára a spektrogram jobb minőségének megszerzését. Ezen kívül van egy funkciója, amely lehetővé teszi a kodek nevének és az audiojel paraméterek megjelenítését.

Másrészt a Spek lehetőséget kínál a spektrogram képfájlként történő mentésére. Használatának megkönnyítése érdekében a szoftver áthúzási lehetőséget biztosít. Ráadásul az idő, a spektrális sűrűség és a frekvencia automatikus beállítási szabályaihoz tartozik.

Amint fentebb elmondtam, működése nagyon egyszerű. Húzza át az audio fájlt a felületére, vagy kattintson a ” Nyisson meg egy fájlt »(Mappa ikon) a bal felső sarokban található. A Spek ezután elemzi a hangfájlt annak valódi hangminőségének és egyéb hasznos információinak biztosítása érdekében.

Ez az eszköz különösen akkor hasznos, ha rendszeresen letölt zenét az internetről. Így néhány kattintással megismerheti valódi hangminőségüket.