egy gyors és ingyenes helyesírás -ellenőrző – JustGeek

egy gyors és ingyenes helyesírás -ellenőrző – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

Akár e -mailt, jelentést vagy esszét ír, előfordulhat, hogy hibákat követ el. Erre hozták létre a helyesírás -ellenőrzőket. Jelenleg nagy számban vannak. De az ideális, ha megtaláljuk a Helyesírás-ellenőrző praktikus, gyors és hatékony. És ha ugyanakkor ingyenes, az még jobb. LanguageTool egy segédprogram, amely ellenőrzi ezeket a négyzeteket.

Ingyenes, platformok közötti helyesírás-ellenőrző

A LanguageTool ma az egyik legszélesebb körben használt helyesírási és nyelvtani ellenőrző. Ma már több millió felhasználója van szerte a világon. A LanguageTool egy böngészőbővítmény. Különösen kompatibilis a Mozilla Firefox, a Google Chrome, a Safari és a Microsoft Edge rendszerekkel.

A LanguageTool Mac és Windows alkalmazásként is elérhető. De nincs vége! Ez a segédprogram szoftverbővítményként is letölthető. Kombinálhatja olyan szoftverekkel, mint a Google Dokumentumok, az Open Office vagy a Microsoft Word.

Végül kihasználhatja a ingyenes online helyesírás -ellenőrző a szöveg beillesztésével a LanguageTool kezdőlapján erre a célra szolgáló mezőbe. Vegye figyelembe, hogy Word fájlokat is megnyithat az online eszközből.

LanguageTool: Ingyenes online helyesírás -ellenőrző

Amivel szeretünk LanguageToolaz általa kínált funkciók száma. Továbbá felismerni a helyesírási hibákat ezt az eszközt pirossal aláhúzva nyelvtani hibákat is azonosít hogy sárgával aláhúzza. Rá is számíthat stílushibákat észlel És még sok más.

A LanguageTool kijavítja a hibákat, de nem csak azt. Elmagyarázza, hogy miért rossz az aláhúzott kifejezés, és javaslatokat ad a helyesen használható kifejezésekre. Ne feledje, hogy a LanguageTool felismeri a tulajdonneveket. Ezért nem fogja aláhúzni őket.

Tájékoztatásul a LanguageTool egy többnyelvű eszköz. A francia mellett támogatja az angol, spanyol, német és portugál nyelvet. Végül a LanguageTool lehetőséget kínál a világos módról a sötét módra való váltásra.

A LanguageTool ingyenes és fizetős verzióban létezik. A kezdők élvezhetik az ingyenes ajánlatot (szövegben legfeljebb 10 000 karakter). A tapasztalt felhasználók 4,92 € / hó fizetős verzióhoz fordulhatnak. A csapatok a maguk részéről 8,85 euró / hó áron választhatják majd az ajánlatot.

Most már csak ki kell választania az Önnek megfelelő ajánlatot.