Az amerikai kormány leáll.  Gondoljunk csak az extra bevételre.

Az amerikai kormány leáll. Gondoljunk csak az extra bevételre.

7 Oktober 2021 0 Von admin

Az Egyesült Államok kormánya a történelem leghosszabb leállási szakaszába lépett. Ennek eredményeként a szövetségi alkalmazottak százezrei fizetés nélkül járnak. Minden nap szomorú történeteket hallunk arról, hogy az emberek eladják autóikat, hogy bérleti díjat fizetjenek, aggódnak a jelzálog -kifizetések miatti kizárás miatt, és választaniuk kell az ételvásárlás vagy az orvosi rendelvények kifizetése között. Az ilyen idők emlékeztetnek arra, hogy mennyire fontos, hogy a munkáján kívül további bevételi forrást építsenek ki. Míg a kormányzati foglalkoztatást valamikor az ideális „biztonságos munkahelynek” tekintették, a tények mást mutattak. Ebben a cikkben felvázolom a jövedelemszerzés három módját.

Először is, ha rendelkezik befektetési portfólióval, fontolja meg a vásárlást bizonyos jövedelemtermelő eszközök ezen belül. Ezek olyan társaságok, amelyek osztalékot fizetnek, általában havi vagy negyedéves ütemezés szerint. Ide tartozhatnak osztalékrészvények, ingatlanbefektetési alapok (REIT) és befektetési alapok. A világon rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Sokuk adómegtakarítási számlákon is tartható, mint például a Roth IRA és a 401 (K). A portfólióból származó rendszeres pénzáramlás megszerzése segíthet a költségek kiszorításában. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha anyagi nehézségek vagy munkajövedelem -kiesés van.

Megjegyzés: minden befektetés előtt gondosan végezze el a kutatást!

Másodszor, fontolja meg online vállalkozás indítását. Ennek alacsony az indítási költsége. Általában webtartományt és esetleg kereskedői fiókot (Shopify stb.) Kell vásárolnia. Mindezek összege évente kevesebb, mint 100 dollár. Az online vállalat egyik előnye, hogy a világ bármely pontjáról működtetheti. Mindaddig, amíg van internetkapcsolata, a vállalata él! Ezenkívül nem terheli az olyan terhet, mint az irodaterület, az alkalmazottak és a készlet. Ezenkívül, ellentétben a téglagyártó üzletekkel, Ön nem szorul a helyi ügyfélkörhöz történő értékesítésre. Inkább nemzetközi és időzónás értékesítéseket végezhet.

Harmadszor, hasonló módon, próbálja meg értékesíteni régi áruit az Amazonon. Mindannyiunkban van hulladék és olyan cucc, amit már nem használunk. De az egyik szemét a másik kincse! A többé nem szükséges dolgok eldobása nyilvánvaló pénzügyi előnyökkel járhat. De ez egy intelligens módja annak, hogy megszabaduljunk attól a rendetlenségtől, amelyet mindannyian megvetünk.

Szomorú vagyok az amerikai szövetségi alkalmazottak miatt, akik nehézségekkel szembesülnek a leállás miatt. A kormány megbukott rajtuk. Még rosszabb, hogy nincs vége a láthatáron. Remélem azonban, hogy van néhány ezüst bélés ebben a fiaskóban. Úgy gondolom, hogy egyikük emlékeztető lehet arra, hogy mennyire szükséges felkészülni a legrosszabbra anyagilag. Még a legbiztonságosabb munkahelyek is kockázatosak lehetnek. Mindig arra kell törekedni, hogy készen álljon arra az esetre, ha átmenetileg elveszítené jövedelmét. Természetesen sokan élnek csekken-csekken, és időpántjuk is van. De akár heti egy órát is elkötelezni egy olyan vállalkozás mellett, amely gazdagságot építhet, hosszú távon megéri.

A szerzőről: A nevem Alexis Assadi. Vállalkozó, ingatlanbefektető és író vagyok. Szívesen sétálok a kutyámmal, új whiskyt kóstolok és utazom a világot.