A szoftver automatikus frissítése az IObit Software Updater – JustGeek segítségével

A szoftver automatikus frissítése az IObit Software Updater – JustGeek segítségével

30 September 2021 0 Von admin

A szoftver frissítése sokáig tarthat. Különösen, ha sok van a számítógépen. Különösen emiatt léteznek speciális szoftverek, mint pl IObit szoftverfrissítő. Ez a segédprogram segít Önnek automatikusan frissíti a szoftvert.

Az IObit Software Updater elengedhetetlen eszköz

Az IObit Software Updater tökéletes szoftver azok számára, akik a szoftverük frissítésével küszködnek. Ezt az eszközt valóban arra tervezték, hogy automatikusan frissítse az alkalmazásokat. Amellett, hogy ingyenes (korlátozásokkal), nagyon könnyen használható és könnyű.

Az IObit Software Updater nem csak a szoftver frissítését teszi lehetővé. Segít abban is, hogy biztonságos és megbízható szoftvert találjon. Ez a segédprogram ezért megvédi Önt az online lebegő különféle fenyegetésektől. Sőt, javasolni fogja a biztonságos alkalmazások telepítését a számítógépre az “Ajánlás” részben.

IObit szoftverfrissítő

Több száz frissítés kéznél

Biztonsági okokból fontos, hogy ezt a szoftvert mindig naprakészen tartsuk. És egy olyan eszközzel, mint az IObit Software Updater, nem kell aggódnia emiatt.

Ez a szoftver nagyon jól felszerelt adatbázissal rendelkezik, amely 40%-kal javult. Az eszköz több száz frissítést kínál a pillanat legnépszerűbb szoftveréhez.

Maradj naprakész

Az IObit Software Updater segítségével naprakész maradhat a számítógépén történtekről. Valójában van egy olyan funkciója, amely értesíti Önt és tájékoztatja Önt a rendelkezésre álló szoftverfrissítésekről.

Ne feledje, hogy a program optimalizált frissítési algoritmusokkal is rendelkezik, amelyek 150% -kal gyorsabb frissítést ígérnek. Másrészt ez a szoftver a szigorú frissítési folyamatok tiszteletben tartását teszi szükségessé. Így garantálja a szigorú frissítési folyamatokat, amelyek garantálják a teljes telepítést, további csomagok nélkül.

Ha érdekli a szoftver, itt olvashatja el a használatát.

1. Kezdeni valamivel töltse le az IObit szoftverfrissítőt a fejlesztő hivatalos webhelyéről.

2. Ezután folytassa a telepítéssel. De vigyázz, ne felejtse el törölni a termékkínálatot a telepítés során.

3. A felületre kerülve a program automatikusan elemzi és észleli az elavult programokat, vagyis azokat, amelyek frissítést igényelnek.

Amint az alábbi képernyőképen látható, jelenleg 4 olyan szoftver van, amelyet frissíteni kell. Azonban észrevettem, hogy ingyenes verziójában az IObit Software Updater lehetővé teszi, hogy naponta csak 2 szoftvert frissítsen … Kicsit szégyen, mert ezek a versenytársak, mint például a SUMo vagy a Patch My PC sokkal jobban teljesítenek.

Ennek a korlátozásnak a feloldásához fel kell iratkoznia a fizetett ajánlatra 14,99 euró / év áron (3 PC -n érvényes) vagy 12,99 euró / év áron 1 PC -re.

Ellenőrizze a frissíteni kívánt szoftvert, majd kattintson a ” Frissítse most ».

Frissítse szoftverét az IObit Software Updater segítségével

4. Mindössze annyit kell tennie, hogy várjon, amíg a programok frissítései telepítve vannak.

Következtetés

Az IObit Software Updater egy nagyon praktikus szoftver a programok automatikus frissítéséhez. Modern kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet nagyon kellemes használni. Azonban úgy látom, hogy az ingyenes verzió valóban túl korlátozott: 2 letöltés naponta…

Ezenkívül a program lehetővé teszi népszerű programok telepítését közvetlenül a felületéről, és ez nagyon jó.