a legjobb ingyenes irodai csomag – JustGeek

a legjobb ingyenes irodai csomag – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

Ha keres a ingyenes és hatékony irodai csomag, miért nem fordul LibreOffice ? Ez az ingyenes szoftver rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre szüksége van a munkához és a kreativitás felszabadításához. A szövegszerkesztéstől a prezentációk készítéséig rábízhatja az összes projektjét!

LibreOffice, ingyenes irodai csomag

Ami az irodai lakosztályokat illeti, a LibreOffice valódi etalon. Ez egy nagyon komplett és erőteljes eszköz, amelynek az az érdeme is, hogy szabad.

A LibreOffice -ban az tetszik, hogy számos dokumentumformátummal kompatibilis, mint például a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és Publisher. Másrészt, függetlenül attól, hogy Windows, Linux vagy akár macOS operációs rendszert használ, használhatja a LibreOffice -t.

Az egyszerűsített felületen túl, amely megkönnyíti a használatát, értékeljük azt a tényt is, hogy sok nyelven elérhető.

Fedezze fel a LibreOffice alkalmazásokat

LibreOffice olyan alkalmazásokkal érkezik, amelyekre szüksége lehet. Különösen az eszközt idézhetjük Író amelyre szánták szövegszerkesztő. Segítségével mindenféle dokumentumot tervezhet, például könyveket, diagramokat, indexeket stb.

LibreOffice Writer: szövegszerkesztő

Az alkalmazás is megvan Calc amely a Microsoft Excel alternatívája. Ez táblázat különösen segít a táblázatok kezelésében.

LibreOffice Calc: táblázat

A LibreOffice -on megtaláljuk az alkalmazást is Lenyűgözni szánt diavetítés készítése.

LibreOffice Impress: diavetítés létrehozása

A logó létrehozása vagy 2D vagy 3D illusztráció, akkor bízhat az alkalmazásban Húz. Lehetővé teszi vektorrajz készítését.

LibreOffice Draw: vektoros rajz

A LibreOffice segítségével a matematikai képlettervezés szintén kéznél van. Az alkalmazáson keresztül érheti el Math.

Végül a adatbázis létrehozása, az irodai csomag kínálja az alkalmazást Bázis.

LibreOffice Base: adatbázis létrehozása

Mint látható, ez az irodai csomag minden szükséges eszközt tartalmaz a dokumentumok megnyitásához vagy tervezéséhez.

Többféle formátum áll rendelkezésre

A LibreOffice -on több formátumban importálhat és exportálhat dokumentumokat. Külön említést érdemelnek a DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT vagy PPTX formátumok. A LibreOffice még ennél is tovább megy azzal, hogy felajánlja az OpenDocument (ODF) formátum választását.

A LibreOffice által kínált alapvető funkciókon túl további lehetőségeket is hozzáadhat. Ezek a funkciók letölthetők a hivatalos webhelyről.

Összefoglalva: ha a Microsoft Office alternatíváját keresi, akkor valószínűleg a LibreOffice ingyenes irodai csomaghoz kell fordulnia. És ha nem, akkor ugyanabban a műfajban rendelkezik a FreeOffice irodai csomaggal is.