4 profi tipp, hogy jobban érezze magát egy fotózás során

4 profi tipp, hogy jobban érezze magát egy fotózás során

6 Oktober 2021 0 Von admin

Ha már halott, modell lesz, és lenyűgözni szeretné a legjobb modellező ügynökök, egy csillagállomány az, amire szüksége van. És hogy ez megtörténjen, muszáj professzionálisan készítse el fényképeit.

Az okostelefonok és a közösségi média platformok miatt a fényképezés alkalmi eseményből a mindennapi élet rendszeres részévé vált. Manapság szinte bárki bármikor és bárhol készíthet fényképet, és készítheti el képeit.

Ennek ellenére egyesek még mindig félénken tapasztalják a kamerákat. Valójában még a professzionális modellek is kissé magabiztosnak érzik magukat, amikor a kamera előtt pózolnak, különösen akkor, ha új fotós a felelős.

Függetlenül attól, hogy teljes értékű modell vagy reménykedő, aki még csak most kezdi, használhatja ezt a négyet profi tippek, amelyek segíthetnek magabiztosabbnak érezze magát amikor pózol a kamerának:

Ne feledje: a nézőket és a járókelőket nem lehet nézni

Az egyik fő ok, amiért a törekvő modellek kevésbé érzik magukat bizalmasnak egy nyilvános fotózás során, más emberek (azaz a nyilvánosság) jelenléte. De bár a fotózás egy kis időre felkeltheti a figyelmüket, érdemes megjegyezni, hogy nincsenek azon a helyen és időben, hogy megnézzék a forgatást.

A fényképezés – még nyilvános helyeken is – már nem ritka. Ez biztosan nem olyan dolog, ami miatt érdemes elidőzni. Persze, hacsak nem egy híres híresség vesz részt benne.

Természetesen bölcs dolog a fotózást elvégezni, amikor kevesebb ember járkál. Ha azt szeretné, hogy képei forgalmas helyen készüljenek, akkor meg kell tennie fontolgat a fotózás ütemezése kora reggel vagy a nap végén. A tömeg elkerülése mellett ezek a napszakok jobb természetes megvilágítást is kínálnak.

Sok gyakorlást

Emlékszel a mondásra: „A gyakorlat teszi a mestert”? Nos, ez vonatkozik a fotózásokra is.

Ahhoz, hogy magabiztosan érezze magát a forgatás eredményében, fontos, hogy pontosan tudja, mit kell tennie az esemény során. Ezt a tükör előtt gyakorolva teheti meg.

Keresse meg azokat a szögeket, amelyekben jól néz ki. Tudja meg, hogy a fény milyen hatással lehet a képre. Bár egy szakértő fotós segíthet ebben, a legjobb, ha egyedül próbálja ki, így tenné tudja, mire számíthat a nyomatok megjelenése előtt.

Viselj valamit, amiben magabiztosnak érzed magad

A magabiztosság abban rejlik, hogy jól érzi magát a helyzetben. És mi lehet jobb módja a kényelem növelésének, mint valami kényelmes viselet?

Mielőtt pózolna a kamerának, győződjön meg arról, hogy tetszik, amit visel. Készülhet olyan anyagból, amely tetszik, vagy valami, ami úgy érzi, hogy tízszeresére növelheti szépségét. Bármi legyen is a helyzet, a fotózáson nincs idő kísérletezni egy szuper rövid, mini szoknya viselésében, ha nem érzi ezt.

Ezenkívül meg kell mindig viseljen kényelmes lábbelit. Ez lehet egy lenyűgöző pár magas sarkú csizma vagy vakító lapos balerina cipő. Csak győződjön meg róla, hogy viselhet pár mérföldet viselése közben, mivel néhány fotós bárhová el tudja készíteni a felvételt, feltéve, hogy a háttér és a világítás megfelelő kombinációját kapja.

Építsen kapcsolatot a fotósokkal

A portfólió építésekor meg kell tennie olyan fotósokkal dolgozzon, akikkel kapcsolatban áll.

Annak eldöntéséhez, hogy a mennyben készült meccsről van szó, könnyedén elbeszélgethet vele, mielőtt lezárja az üzletet. Még jobb, ha megpróbál beszélni különböző emberekkel, mielőtt véglegesíti döntését. Így tudni fogja, ki fog „kattintani” veled, és segít kihozni a legjobbat benned a képeken.

Mutasd meg legjobb önbizalmadat

Modell karrier kezdete nincs lovaglás a parkban. Ennek ellenére emlékeznie kell arra, hogy a magabiztosság, különösen a fotózások során, kulcsfontosságú ahhoz, hogy nagy szünetet tartson az iparban. Próbálja ki ezeket a kipróbált tippeket, amikor a fényképezőgépnek pózol, és biztosan kap portfólió képeket, amelyek bemutatják önmagának legjobb verzióját.

SZERZŐ BIO

Adam Jacobs a Bubblegum Casting ügyvezető igazgatója. A Bubblegum Casting Ausztrália legnagyobb márkáival, médiatulajdonosságaival és ügynökségeivel dolgozik együtt, hogy biztosítsa a tehetséges gyermekek televíziós, filmes és modellező szerepét.

Ha többet szeretne olvasni az ilyen témákról, nézze meg az életmód kategóriát.