Top 7 θερμαντήρες με ευρεία περιστροφή

0
Top 7 θερμαντήρες με ευρεία περιστροφή

Το κύριο μειονέκτημα κατά τους χειμώνες είναι η χαμηλή θερμοκρασία. Τους χειμώνες χρειάζονται θερμάστρες για να διατηρείται η θερμοκρασία του δωματίου ζεστή και άνετη. Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά την κεντρική θέρμανση του δωματίου. Αν ψάχνετε για ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικά θερμαντικά σώματα για το δωμάτιό σας, τότε υπάρχει μια ποικιλία από θερμάστρες. Θα αναφέρουμε τις 5 κορυφαίες θερμάστρες με ευρεία περιστροφή.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε θερμαντήρες ευρείας περιστροφής

Πριν αγοράσετε οποιαδήποτε θερμάστρα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι είναι κατάλληλη για τη χρήση σας. Ο κύριος σκοπός της αγοράς ενός θερμαντήρα ευρείας περιστροφής είναι να διασφαλίσετε ότι η επιθυμητή περιοχή του δωματίου σας θερμαίνεται τους χειμώνες. Τους χειμώνες, η θερμοκρασία του δωματίου σας χωρίς θερμάστρα μοιάζει σαν να κάθεστε σε ανοιχτό χώρο με χιόνι. Δεν θέλει κανείς να σηκωθεί από το κρεβάτι ή τον καναπέ του για να ρυθμίσει τη θερμότητα ή τη γωνία ταλάντωσης. Η θερμάστρα που επιθυμείτε θα πρέπει να διαθέτει τηλεχειριστήριο. Εάν χρειάζεστε μια φορητή θερμάστρα δωματίου, τότε θα πρέπει να έχει μια λαβή μεταφοράς για να τη μεταφέρετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση να αγοράσετε μια θερμάστρα, θα πρέπει να εξετάσετε εάν εξοικονομεί ενέργεια ή όχι. Όσο περισσότερες επιλογές, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αγοράσετε αυτόν τον θερμαντήρα. Το ίδιο συμβαίνει, όταν λαμβάνετε υπόψη τις λειτουργίες του θερμαντήρα και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ή του θερμοστάτη κατά την αγορά ενός θερμαντήρα. Στη συνέχεια, εξετάζετε τη δυνατότητα γρήγορης θέρμανσης για να γνωρίζετε ποια θερμάστρα θερμαίνει το δωμάτιο πιο γρήγορα από άλλες. Άλλα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να αγοράσετε ένα θερμαντήρα ευρείας ταλάντωσης είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιούν στη θέρμανση, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης κ.λπ. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο θερμαντήρα σας καθιστά σαφές σχετικά με τη θέρμανση και τα αποτελέσματά της.

Ορισμένες από τις ηλεκτρικές θερμάστρες κάνουν θόρυβο ή παράγουν μια άσχημη οσμή. Η λειτουργία θερμικής προστασίας διασφαλίζει ότι το σώμα του θερμαντήρα δεν θερμαίνεται κατά τη λειτουργία. Ένα άτομο που έχει παιδιά ή κατοικίδια θα εξετάσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ότι δεν αποτελεί κίνδυνο εάν ανατραπεί από παιδί ή κατοικίδιο. Πρέπει να διαθέτει δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης για να τα προστατεύει από το κάψιμο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ρυθμίσουν έναν χρονοδιακόπτη έτσι ώστε να σβήνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν τους πάρει ο ύπνος.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θέλετε να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα θερμαντήρα ευρείας περιστροφής για το δωμάτιό σας τους χειμώνες. Αναφέραμε τις καλύτερες 5 θερμάστρες με ευρεία περιστροφή για να μπορείτε να διαλέξετε ένα.

Προϊόν

Οπτικός

Από που να αγοράσω


Φορητός κεραμικός θερμαντήρας χώρου Ommani για το σπίτι και το γραφείο, 1500 W/750W 1s Γρήγορη θέρμανση Μικρός θερμαντήρας χώρου με χρονισμό 3 ωρών, ταλαντευόμενος


Θερμοσίφωνας HUNTINGOOD, Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας, Θερμοσίφωνας Χώρου, με 1500W PTC, 3 Λειτουργίες, Γρήγορη θέρμανση 3 δευτ., Θερμοστάτης με Προστασία Υπερθέρμανσης, Περιστροφή 90°, Φορητό για εσωτερικούς χώρους και βεράντα, 2 σε 1 για όλο το χρόνο (1500W)


Αίθριο Tower Heaters Outdoor – Παλλόμενος φορητός μεγάλος ηλεκτρικός θερμαντήρας, απομακρυσμένος κεραμικός ανεμιστήρας ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Υπερθέρμανση χρονοδιακόπτη 12 ωρών


Lasko 754200 Ceramic Portable Space Heater, Ασημί


PELONIS PHTA1ABB Φορητό, 1500W/900W, Αθόρυβη λειτουργία ψύξης & θέρμανσης Θερμαντήρας χώρου για όλες τις εποχές, Προστασία από ανατροπή και υπερθέρμανση, για προσωπική χρήση σπιτιού, γραφείου, μαύρο, 7 x 5,82 x 8,54 ίντσες

Top 5 Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

Φορητό κεραμικό θερμοσίφωνο OMMANI για σπίτι και γραφείο

Ο ταλαντούμενος θερμαντήρας χώρου OMMANI θερμαίνει το δωμάτιό σας και τον περιβάλλοντα αέρα σε 1 δευτερόλεπτο χρησιμοποιώντας κεραμικά θερμαντικά στοιχεία PTC. Χρησιμοποιεί υλικά ABS επιβραδυντικά φλόγας για την επίτευξη επιπέδου VO. Ένα κομψό σχέδιο για να αγοράσετε για τη θέρμανση του δωματίου σας τους χειμώνες. Έρχεται σε δύο τρόπους. χαμηλή (750W) και υψηλή (1500W). Αυτός ο θερμαντήρας χώρου εξοικονομεί ενέργεια από άλλα παρόμοια προϊόντα και παρέχει θερμότερο αέρα από άλλα. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία του θερμαντήρα χώρου φτάσει τους 80°F, διακόπτει την παροχή ρεύματος και σταματά να λειτουργεί.

Εάν το σώμα του θερμαντήρα δεν είναι όρθιο ή έχει κλίση, τότε θα σταματήσει να λειτουργεί. Αφαιρεί τις ανησυχίες για το ότι το μωρό ή το κατοικίδιο σας σκοντάψει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ταλάντευσης κεφαλής που περιστρέφει την κεφαλή του θερμαντήρα με μεγάλη περιστροφή 70°. Υιοθετεί μια καμπύλη οπή εισόδου για μείωση του θορύβου έως και 42db. Δεν παράγει καμία δυσάρεστη οσμή που προκαλεί κανένα είδος αναπνευστικού ερεθισμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη για θέρμανση έως και τρεις ώρες περιστρέφοντας το διακόπτη χρονοδιακόπτη δεξιόστροφα από τη θέση OFF.

HUNTINGOOD Θερμοσίφωνο, Ηλεκτρικό Θερμοσίφωνο

Η LIONWON INC. παρέχει στους πελάτες της οικιακές συσκευές ειδικά ηλεκτρικές θερμάστρες. Η ηλεκτρική τους θερμάστρα είναι η καλύτερη κατάλληλη για το σπίτι. Σας παρέχει τις 3 λειτουργίες θέρμανσης και μια λειτουργία γρήγορης θέρμανσης. Οι ρυθμίσεις θερμότητας 1500W και 750W μπορούν εύκολα να ζεστάνουν τα κρύα σημεία στο δωμάτιό σας. Εξοικονομεί ενέργεια και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα περιστροφής σάς επιτρέπει να θερμαίνετε πιο αποτελεσματικά το περιβάλλον σας. Όπως και ο τρόπος, μπορείτε να κυκλοφορήσετε αέρα όταν χρησιμοποιείται ως ανεμιστήρας τα καλοκαίρια. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας μπορεί να ζεσταθεί σε 3 δευτερόλεπτα.

Υιοθετείται με την τεχνολογία PTC. Η τεχνολογία PTC είναι το σταθερό, γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές θερμαντικό στοιχείο. Το ηλεκτρικό αερόθερμο ενεργοποιείται όταν το κουμπί στρέφεται στην επιλογή μέγιστης θερμότητας, χρησιμοποιώντας το σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση. Σταματά να θερμαίνεται όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος φτάσει τους 86°F. Η περιστροφή κλίσης 90° θερμαίνεται ομοιόμορφα σε μεγαλύτερο εύρος. Σε σύγκριση με τις μεγάλες θερμάστρες δωματίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορητή θερμάστρα εσωτερικού χώρου εάν μένετε μόνοι στο σπίτι. Εξοικονομεί και λογαριασμούς ρεύματος!

Patio Tower Heaters Outdoor – Παλλόμενος φορητός μεγάλος ηλεκτρικός θερμαντήρας

Η κεραμική θερμάστρα χώρου TECTAKE, μια ασφαλής θερμάστρα γύρω από παιδιά και κατοικίδια, φέρνει ζεστασιά στο σπίτι σας. Είναι μια φορητή θερμάστρα, η οποία μεταφέρεται εύκολα από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι, την τραπεζαρία, το αναγνωστήριο κ.λπ. Διατηρεί την άνετη θερμοκρασία του δωματίου σας χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις θερμοστάτη και δυνατότητα ταλάντωσης. Ταλάντωση 120°, θερμαίνει αποτελεσματικά από πλευρά σε πλευρά. Μπορεί να θερμάνει έως και 70°F σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ισχύ 1500W. Υπάρχουν 4 ρυθμίσεις θέρμανσης. χαμηλή (900W), υψηλή (1500W), λειτουργία ανεμιστήρα και αυτόματη απενεργοποίηση 30 δευτερολέπτων.

Για να το κάνετε πιο φορητό για εσάς, συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα τη θερμοκρασία ή την περιστροφή χωρίς να σηκωθείτε από το κρεβάτι ή τον καναπέ. Συνοδεύεται από λαβή μεταφοράς. Είναι ιδανικό για το σπίτι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, κ.λπ. Αυτός ο θερμαντήρας πύργου διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση παρέχοντας αξιόπιστη προστασία από υπερθέρμανση. Είναι ασφαλές για οικογένειες που έχουν παιδιά ή κατοικίδια, που μπορεί να το γκρεμίσουν. Ο χρονοδιακόπτης 12 ωρών εξασφαλίζει την κατάλληλη ώρα για ζέσταμα με ηρεμία. Ο θόρυβος που δημιουργείται από την κεραμική θερμάστρα είναι μικρότερος από 45db. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν κοιμάστε, λόγω της ησυχίας του. Έρχεται με υψηλής ποιότητας υλικό επιβραδυντικό φλόγας και φίλτρο κατά της σκόνης. Αξίζει να το αγοράσετε γιατί είναι πιο φορητό από άλλες θερμάστρες που μπορούν να λειτουργήσουν με τηλεχειριστήριο. Είναι ένα μεγάλο φορητό αερόθερμο.

Lasko 754200 Ceramic Portable Space Heater, Ασημί

Η Lasko κατασκευάζει προϊόντα οικιακής άνεσης υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής εμφάνισης στις ΗΠΑ. Λειτουργούν στην αγορά για περισσότερα από 100 χρόνια. Η Lasko πρωτοστατεί στην αγορά με τους φορητούς ανεμιστήρες, τις κεραμικές θερμάστρες, τις θερμάστρες δωματίου, τις κεραμικές θερμάστρες χαμηλού προφίλ και πολλά άλλα. Ο κύριος σκοπός της αγοράς αυτού του φορητού θερμαντήρα χώρου είναι η φορητότητα, οι 11 διαφορετικές θερμοκρασίες και τα χαρακτηριστικά ρύθμισης θερμότητας που θα λειτουργούν σύμφωνα με εσάς. Έρχεται με βολική λαβή μεταφοράς. Ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης ρυθμίζει το κεραμικό στοιχείο θέρμανσης 1500 watt του θερμαντήρα. Καλύπτει 300 τ.μ.

Έρχεται με υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία και μόνο ανεμιστήρα. Ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης σε αυτόν τον θερμαντήρα χώρου είναι ιδανικός για μικρούς χώρους. Δεν διαθέτει τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της ρύθμισης της θερμότητας. Εάν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τη θερμάστρα χώρου, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Έρχεται με προστασία υπερθέρμανσης που διασφαλίζει ότι ο θερμαντήρας δεν θερμαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν το καθιστά επικίνδυνο.

PELONIS PHTA1ABB Φορητό

Η PELONIS παρέχει στους πελάτες της ασφαλείς και αξιόπιστες οικιακές συσκευές, λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος. Η γρήγορη θέρμανση, οι προγραμματιζόμενοι θερμοστάτες, το φιλικό προς το χρήστη, ο θερμαντήρας και ο ανεμιστήρας και η ασφάλεια το κάνουν να αξίζει να το αγοράσετε για τους χειμώνες. Χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για τη θέρμανση μικρότερων χώρων. Χρησιμοποιεί κεραμικά στοιχεία θέρμανσης με ονομαστική ισχύ έως 1500W. Διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία κάνοντας το περιβάλλον σας άνετο και ζεστό. Ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης με τον εύκολο ελεγχόμενο επιλογέα σάς επιτρέπει να επιλέξετε υψηλή χαμηλή θέρμανση. Η λειτουργία ταλάντωσης σας επιτρέπει να θερμάνετε την επιθυμητή περιοχή χωρίς να σπαταλάτε τη θερμότητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη θερμάστρα ως ανεμιστήρα τα καλοκαίρια ενώ γυρίζετε το κουμπί μόνο στη λειτουργία ανεμιστήρα. Είναι ένας ελαφρύς θερμαντήρας που ζυγίζει μόνο 2,72 λίβρες. Η εύκολη στη μεταφορά λαβή διευκολύνει τη μεταφορά του από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Το ανθεκτικό στη φλόγα υλικό ABS UL 94 V0 κάνει τη δροσερή του πινελιά. Ο διακόπτης ανατροπής και η προστασία υπερθέρμανσης διασφαλίζουν την ασφαλή χρήση.

Ετυμηγορία

Κανείς δεν θέλει να μένει σε ψυγείο. Τα κρύα υπνοδωμάτια, τα σαλόνια, οι τραπεζαρίες, το γραφείο γραφείου δεν κάνουν καμία διαφορά από το να ζεις στο ψυγείο τους χειμώνες. Τα ζεστά και άνετα δωμάτια διευκολύνουν τη μετακίνηση και την εργασία σας εύκολα. Για το λόγο αυτό, αναφέραμε τους πέντε κορυφαίους φορητούς θερμαντήρες δωματίου που είναι ηλεκτρικοί και εξοικονομούν ενέργεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Εάν χρειάζεστε μια θερμάστρα υψηλής ποιότητας, τότε αγοράστε Θερμοσίφωνες Πύργου Patio Outdoorαλλά αν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να αγοράσετε Φορητός κεραμικός θερμαντήρας χώρου Ommani για το σπίτι και το γραφείο.

Schreibe einen Kommentar