Ossza meg tweetjét az Instagramon ezzel az ingyenes alkalmazással – JustGeek

Ossza meg tweetjét az Instagramon ezzel az ingyenes alkalmazással – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

A tweetek nincsenek arra ítélve, hogy a Twitteren maradjanak. Valóban sokan megosztjuk őket más platformokon. Lehet Facebookon vagy Instagramon. For ossza meg tweetjét más közösségi hálózatokon, ezt gyakran képernyőképeken keresztül tesszük. De vannak más alternatívák is, amelyek lehetővé teszik ossz meg egy tweetet könnyebben az Instagramon. Egyikük ún Twiger.

Egyszerű és gyors

Ha egy kis esztétikát szeretne hozzáadni az Instagramon megosztott tweetjeihez, akkor a Twiger az Ön számára. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy ossza meg tweetjeit a történeteiben színes háttérrel.

A Twiger célja, hogy megkönnyítse megoszthatja tweetjeit az Instagramon. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően többé nem kell képernyőképeket készítenie. Tweetjeit közvetlenül megoszthatja a Twitteren a készülék helyi menüjében található megosztási lehetőséggel. Twiger elérhető Android és iPhone (iOS).

Ossza meg tweetjeit az Instagramon a Twiger alkalmazással

Takarítson meg tárhelyet

A Twigernek köszönhetően takaríthat meg tárhelyet. Valójában többé nem kell tárolnia tweetjeinek képernyőképeit a készüléken. Ezenkívül megkímél a galéria minden alkalommal történő takarításától.

Mint látható, a Twiger használatának számos előnye van. Másrészt nagyon egyszerűsített felülettel rendelkezik. Ez egy olyan alkalmazássá teszi, amely mindenki számára elérhető.

Ossza meg Twitter tweetjeit az Instagramon

A tweetek megosztása a Twiger segítségével másodpercek alatt történik. Minden lépést meg kell találni a alkalmazás webhelye.

A képernyőkép helyett csak át kell másolnia a megosztani kívánt tweet linkjét Instagram -fiókjába. Ezután illessze be ezt a linket az alkalmazás erre a célra tervezett mezőjébe.

A Twiger fényképet készít a tweetről. Mielőtt megosztaná a Twitteren, személyre szabhatja a háttér színének megváltoztatásával. Ha elégedett az eredménnyel, nincs más dolga, mint megnyomni a megosztás gombot.

A tweetje megjelenik az Instagram történetében. 😎