Ki tanulhat mesterséges intelligenciát?  A Trends Tech Blogon

Ki tanulhat mesterséges intelligenciát? A Trends Tech Blogon

1 April 2021 0 Von admin

A mesterséges intelligencia napjainkban egy gyorsan növekvő, gyorsan fejlődő terület, amelyet minden más ember el akar sajátítani. Mielőtt azonban eljutnánk egy olyan részhez, ahol megbeszéljük, hogyan tanulhatjuk meg az AI -t (mesterséges intelligenciát), áttekintjük, hogy ki tanulhatja meg a mesterséges intelligenciát.

Ma egyre növekvő technológiai piac áll előttünk, és a technológiai óriások olyan személyeket keresnek, akik a legtöbbet tudják kihozni mesterséges intelligencia szakértői szerepükből. A mesterséges intelligencia elsajátításához nem feltétlenül szükséges szoftvertudás, de ha időt szakít a matematika, a statisztika, a programozási nyelvek alapjainak elsajátítására, akkor a mesterséges intelligencia jó választás lehet a munkához, akár szenvedély vagy karrier, mint mindig.

Általánosságban elmondható, hogy bárki, aki érdeklődik a mesterséges intelligencia területén, elkezdheti a mesterséges intelligencia tanulását a felső egyetemeken. De itt van a trükkös része.

Az AI programmal való induláshoz az alábbi képesítésekkel kell rendelkeznie:

  • Főiskolai diploma
  • Erős matematikai ismeretek
  • Jó a programozási nyelvek ismerete
  • Jó elemző készség
  • Bonyolult algoritmusok megértésének képessége
  • A statisztika és a modellezés alapismeretei

Napjainkban szinte minden mesterséges intelligencia amúgy is kapcsolódik a számítógépes programozási nyelvhez/szoftvernyelvhez, legyen az R, MATLAB, Python, és azt is megköveteli, hogy rendelkezzen bizonyos alkalmazott matematikai alapismeretekkel, beleértve a többváltozós számítást, a lineáris algebrát, a valószínűséget, és statisztika. Tehát, ha ezeket az alapvető technológiákat olyan ingyenes kurzusokon tanulja meg, mint a Great Learning Academy, a YouTube -csatornák segíthetnek megérteni a mesterséges intelligencia alapvető követelményeit.

De, hogy a keserű oldalon legyünk, a mesterséges intelligencia nem jelent teát senkinek. Időt kell szentelnie, el kell sajátítania az előfeltételeket, például a programozási nyelvet, a matematikát, hogy a legjobbat hozza ki a mesterséges intelligencia tanulási tapasztalataiból.

Addig is nézzen meg néhány kiváló forrást az induláshoz:

1. Coursera

A Coursera egy jól ismert, ingyenes online oktatási oldal, és igen. Rengeteg ingyenes tanfolyamot kínál Önnek, függetlenül a szakterületétől. Akár technológiai rajongó vagy, akár a pszichológiát kedvelő személy, vagy esetleg mindkettő, a Coursera mindent megtesz az Ön számára, ha tanulnia kell. Az AI-ML tanfolyamokat kiváló forrásból szerezheti be.

2. PG program mesterséges intelligenciában és gépi tanulásban -Nagy tanulás

Ez AIML verseny kínálja a Great Learning együttműködésben a TexasMcCombs online és hétvégi tantermi programot is biztosít 12 hónapig. A tananyagot és a tanulási tartalmat a Nagy-tavak tanárai és ezért az Austin-McCombs-i Texasi Egyetem tervezték.

3. edX

Az edX ismét az egyik legjobb online ed platform, ahol rengeteg technológiai tanfolyamot talál. Fizetős és néhány tanfolyamot kínál díjmentesen. A mesterséges intelligencia tanulásához itt tanulhat a legjobbaktól, és a legjobb lehet, mert itt megtalálja a legjobb AI-ML tanfolyamokat és a Harvard Egyetem, az IBM stb.

4. Udemy

Az Udemy egy olyan platform, ahol hozzáférhet az AI és az ML tanfolyamok kedvenc kurzusaihoz, beleértve a személyes AI készítését valós alkalmazásokhoz. Az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy részt vegyen számos ilyen tanfolyamon, a pénz. Az Udemy fizetős tanfolyamokat biztosít, és megéri. Azok számára, akik a „mi lenne, ha” ügyben gondolkodnak, a jó hír az, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapnak arra az esetre, ha elégedetlenek azzal, amit kaptak. Igazságosan hangzik, igaz?

5. MIT OpenCourseWare

Kiváló hely a minőségi tanuláshoz, a MIT OpenCourseWare a technikai stréberek helye is. Itt kiemelt csapban szerezheti meg az AI tanúsítványt, ami a tanulók kedvencévé teszi.

Hogyan kell kezdeni az AI -val

Nem meglepő, ha bizonyos nehézségeket tapasztal az AI tanulásában. Ha megállsz, javasoljuk, hogy próbálj választ találni a Jó tanulás témakörére Mesterséges intelligencia tanfolyam hogy megerősítse ügyességét. Fontos tudni azt is, hogy mire kell specializálódni, és mit kell először kipróbálni.

1. Válasszon egy témát, amely érdekli
2. Keressen gyors megoldást
3. Javítsa az egyszerű megoldást
4. Ossza meg megoldását
5. Ismételje meg az 1-4 lépéseket különböző problémák esetén
6. Használja a mesterséges intelligenciát szakszerűen

Következtetés

Az AI alapvető ismeretei értékesebbé válnak bármely területen üzleti és szakma. Hála a különböző online tanfolyamoknak, amelyek segítenek abban, hogy kéznél legyenek a domain -ismeretek. Még ha nem informatikai háttérrel is rendelkezik, otthonról tanulja meg a mesterséges intelligenciát, és elkezdi alkalmazni tudását az egyszerű mesterséges intelligencia-megoldások megalkotásában és az első lépések megtételében új szakmája felé.

Olvassa el még: Hogyan lehet megtudni, hogy szüksége van -e dedikált szerverre az e -kereskedelmi webhelyéhez?