Hogyan lehet megváltoztatni az AirDrop nevét iPhone -on?  – JustGeek

Hogyan lehet megváltoztatni az AirDrop nevét iPhone -on? – JustGeek

1 Oktober 2021 0 Von admin

Módosítsa AirDrop nevét iPhone -on hasznos és szükséges a személyre szabás és a biztonság érdekében. Egy átlagos felhasználó számára azonban bonyolult lehet ezt a manipulációt végrehajtani. Lássuk, hogyan kell csinálni.

Mi az AirDrop?

Az AirDrop az Apple eszközeiben megtalálható szolgáltatás. Pontosabban, az AirDrop -ot különösen Mac -en találjuk a macOS Lion (10.7) óta, és iPhone -on iOS 7 óta. Ez különösen praktikus segédprogram, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy azonnal megoszthatja az elemeket más közeli Apple eszközökkel.

Így az AirDrop segítségével a felhasználó megoszthatja fényképeit, de videóit és sok más típusú fájlt is. Ezenkívül az AirDrop funkcionalitás nagy előnye, hogy nem szükséges internetkapcsolat. Itt az adatátvitel két eszköz közötti közvetlen WiFi kapcsolaton keresztül történik.

A közvetlen WiFi lehetővé teszi az adatok megosztását a különböző eszközök között fénysebességgel. Oké, kicsit túlzok, de mindenesetre gyorsabb, mint a Bluetooth. Az átviteli sebesség a közvetlen WiFi -n 250 Mbit / s körül van, tehát azt is mondhatjuk, hogy nagyon gyors.

Egyébként ezt tudnod kell Az AirDrop funkció ugyanazt a nevet használja, mint az Apple eszköze. Például iPhone -on az eszköz neve általában: „iPhone from…”, majd a keresztneve (például: Benjamin iPhone).

A probléma az, hogy amikor az AirDropot szeretné használni – különösen nyilvános helyen (étterem, metró stb.) -, akkor több ember is lehet a környezetében, akik ugyanazzal az iPhone -névvel rendelkeznek. Így könnyen megszerezheti a rossz címzettet, és elküldheti értékes adatait egy másik felhasználónak.

A tragédia elkerülése érdekében ajánlott megváltoztatni az iPhone nevét (AirDrop). Használhat például becenevet vagy valami kevésbé gyakori dolgot. Itt van, hogyan kell csinálni.

Módosítsa AirDrop nevét iPhone -on

For módosítsa az AirDrop nevét, valójában meg kell változtatnia az iPhone nevét. Ehhez arra kérem Önt, hogy kövesse az alább leírt viszonylag egyszerű eljárást.

1. Nyissa meg iPhone -ján a ” Beállítások » .

2. Ezután nyomja meg a ” Tábornok ».

3. Aztán tovább ” Információk ».

4. Nyomja meg a ” név Az iPhone nevének megváltoztatásához.

5. Végül adja meg az új nevet, amelyet az iPhone -hoz szeretne rendelni, és nyomja meg a gombot ” Vége lett “a jobb alsó sarokban.

Módosítsa AirDrop nevét iPhone -on

Amint megérti, ezt az eljárást könnyű végrehajtani. Lehetővé teszi, hogy személyre szabja az iPhone vagy iPad eszköz nevét. Ezért teljesen megszűnik annak a veszélye, hogy adatokat küld a nem kívánt felhasználóknak. Tehát ne várjon tovább, és gyorsan és könnyedén konfigurálja az Apple -eszközt. Ez a manipuláció megakadályozza, hogy csalódást okozzon egy szeretett emberrel, egy munkatársával vagy egy idegennel!