Hogyan lehet kikapcsolni a Siri -t iPhone vagy iPad készüléken?  – JustGeek

Hogyan lehet kikapcsolni a Siri -t iPhone vagy iPad készüléken? – JustGeek

29 September 2021 0 Von admin

A virtuális asszisztens Siri, jelen vannak az Apple eszközökön, sok szempontból hasznosak lehetnek. Pedig sok felhasználó számára ez inkább trükk, mint valami hasznos. Ha te is ezek közé tartozol, tudd, hogy nagyon könnyen megteheted kapcsolja ki a Siri -t iPhone vagy iPad készüléken. Ebben a cikkben mindent elmagyarázunk!

Mi az a Siri?

A Siri az Apple intelligens asszisztense, amely az Apple összes márkájú eszközébe van beépítve. Ez egy hangparancs -alkalmazás, amely képes megérteni az Ön által kért utasításokat.

A Siri sok mindennapi feladatot elvégezhet, és válaszolhat minden kérdésére. Például megkérheti, hogy hívásokat kezdeményezzen vagy üzeneteket küldjön, amikor a keze elfoglalt, riasztásokat, emlékeztetőket állíthat be, vagy kereshet az interneten.

Ha többet szeretne megtudni a Siri -ről, lépjen az Apple webhelyére.

A Siri teljes letiltásához iPhone vagy iPad készüléken kövesse az alábbi lépéseket:

1. Ugrás az alkalmazáshoz ” Beállítások » .

2. Görgessen le és nyomja meg a ” Siri és keresés ».

Siri és keresés

3. Ezután kapcsolja ki a következőket: ” Észlelje Szia Siri »,« Oldalsó gomb a Siri számára “és” Siri zárolt képernyővel ».

Természetesen nem kell mindezeket az opciókat kikapcsolni. Például, ha elege van abból, hogy véletlenül elindítja a Siri -t az oldalsó gombbal, akkor csak törölje a második lehetőség jelölését. Így folytathatja a Siri használatát, ha az iPhone / iPad képernyője le van zárva, vagy amikor azt mondja: ” dis Siri ».

Teljesen tiltsa le a Siri -t iPhone -on és iPaden

4. Ha letiltotta az első két lehetőséget, megjelenik egy ablak. Csak nyomja meg a ” A Siri letiltása ».

A Siri letiltása iPhone -on és iPaden

Ha Siri javaslatait irrelevánsnak találja, akkor azokat is kikapcsolhatja. Itt van, hogyan kell csinálni.

1. Ugrás az alkalmazáshoz ” Beállítások » .

2. Görgessen le és nyomja meg a ” Siri és keresés ».

3. Kapcsolja ki a kapcsolókat ” Értesítések engedélyezése »,« Megjelenítés az alkalmazáskönyvtárban »,« Megjelenítés megosztáskor “és” Mutasd hallgatás közben ».

Ismétlem, nem kell minden lehetőséget kikapcsolnia. Például lefelé görgetve kikapcsolhatja az egyes alkalmazásokra vonatkozó javaslatokat.

Kapcsolja ki a Siri javaslatokat iPhone -on és iPaden

Ha valamilyen oknál fogva szeretné újra bekapcsolni a Siri -t iPhone -ján vagy iPadjén, ismételje meg ezt a folyamatot, ezúttal kapcsolja vissza a kapcsolókat.