Hogyan kell használni a FaceTime -t Android vagy Windows rendszeren?  – JustGeek

Hogyan kell használni a FaceTime -t Android vagy Windows rendszeren? – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

Nincs Apple eszköze, de egy barátja szeretne hívni a FaceTime -on? Nem tudja, hogyan kell a FaceTime alkalmazást Androidon vagy Windowson használni? Ne essen pánikba, ebben a cikkben minden szükséges információt megadunk!

Fontos dolgok a FaceTime használatához Android és Windows rendszeren

Az iOS 15 segítségével az iPhone megkapja izgalmas új funkciók beleértve annak lehetőségét is FaceTime videohívásokat kezdeményezhet Android és Windows eszközökkel.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az Android okostelefon -tulajdonosok vagy a Windows -felhasználók letölthetik a FaceTime alkalmazást. Ennek ellenére továbbra is fogadhatnak és fogadhatnak FaceTime videohívásokat egy egyszerű linken keresztül.

Ehhez néhány fontos elemet figyelembe kell venni. Íme egy kis lista ezekről:

  • Ahhoz, hogy FaceTime videohívást fogadhasson Android vagy Windows rendszeren, meg kell tennie jó internetkapcsolattal rendelkezik.
  • Ahhoz, hogy ez működjön, szüksége is lesz a Google Chrome vagy a Microsoft Edge legújabb verziója.

Ha Android- vagy Windows -felhasználót szeretne meghívni a FaceTime szolgáltatásba, először telepítenie kell az Apple operációs rendszer legújabb verzióját, nevezetesen az iOS 15 -öt. Ezután, hogy FaceTime videohívást kezdeményezzen valakivel, akinek Android -eszköze vagy Windows -ja van, meghívom kövesse az alábbi néhány lépést:

1. Nyissa meg a FaceTime alkalmazást az iPhone -on.

2. Ezután kattintson a ” Hozzon létre egy linket ».

Hozzon létre egy FaceTime linket az iPhone -on

3. Másolja ki a FaceTime linket, és küldje el a választott személynek üzenetben, e -mailben vagy akár WhatsApp -on.

Másolja a FaceTime linket az iPhone -ra

Példámban a FaceTime linket elküldtem egy Android -felhasználónak az Üzenetek alkalmazáson keresztül.

Küldje el a FaceTime meghívót egy Android vagy Windows felhasználónak

Kattintson az „Új FaceTime” gombra, majd válassza ki a személyt a névjegyek közül, és küldjön neki egy FaceTime linket az Üzenetek alkalmazásban.

Ha FaceTime hívást szeretne fogadni Android okostelefonjáról, kövesse az alábbi lépéseket. Vegye figyelembe, hogy az eljárás többé -kevésbé ugyanaz a Windows számítógépen.

1. Ha van linkje egy FaceTime híváshoz, akkor azt a Google Chrome vagy a Microsoft Edge webböngészőből kell megnyitnia.

FaceTime link Androidon

2. Ezután be kell írnia a nevét, és nyomja meg a ” Folytatni ».

3. Az alkalmazás bizonyos engedélyeket kérhet Öntől. Ez vonatkozik a mikrofon, de a fényképezőgép használatára is. A hívás előtt el kell fogadnia őket.

4. Ezután meg kell nyomnia a ” Résztvenni ».

Csatlakozzon FaceTime -híváshoz Androidon vagy iPhone -on

5. Ahhoz, hogy ez mindkét oldalon működjön, be kell fogadnia a beszélgetésbe a házigazdát. Ehhez meg kell nyomnia a ” Újra csatlakozni ».

Csatlakozzon FaceTime -híváshoz iPhone -ról

Ez minden ! Mint látható, a FaceTime használata Android vagy Windows rendszeren valóban nem olyan bonyolult, éppen ellenkezőleg. Ahhoz azonban, hogy ez működőképes legyen, továbbra is tiszteletben kell tartani azokat a különböző lépéseket, amelyeket a cikk során említettünk.