állítsa vissza a címsort a Safari – JustGeek tetejére

állítsa vissza a címsort a Safari – JustGeek tetejére

30 September 2021 0 Von admin

Ha most telepítette az új frissítést az iPhone operációs rendszeréhez, nevezetesen iOS 15, valószínűleg észrevett néhány változást, különösen a Safari webböngészőben. Valójában a Safari címsávja most a képernyő alján található, nem pedig felül. Ha nem tetszik ez a változás, megteheti állítsa vissza a címsort a Safari tetejére. Itt van, hogyan kell csinálni.

iOS 15: címsor a képernyő alján a jobb ergonómia érdekében

Az ergonómia és ezáltal a felhasználói élmény javítása érdekében az Apple néhány változtatást hajtott végre a Safari böngészőben iOS 15 alatt. Most a címsor a képernyő alján található annak megkönnyítése érdekében. Tehát az összes kezelőszerve kéznél van. Ezenkívül ez az új címsáv vagy tabulátor lehetővé teszi, hogy az egyik nyitott lapról a másikra egyszerűen áthúzással váltson.

Ez az új változás azonban korántsem egyhangú. Valójában a közösségi hálózatok böngészésekor gyorsan rájövünk, hogy ez az új felület nem mindenkinek ízlik. De szerencsére az Apple mindent eltervezett! A Cupertino cég integrált egy opciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a régi kijelzőt (mint az iOS 14 -ben).

Ha Ön egyike azoknak a felhasználóknak, akiket nem győz meg a képernyő alján található ez a címsor, kérem, kövesse az alábbi néhány lépést.

Két gyors és egyszerű módja van annak, hogy a Safari címsorát visszajuttassa a képernyő aljára. Ezt közvetlenül a Safari alkalmazásból vagy az iPhone beállításaiban teheti meg. Mindkét esetben az eredmény ugyanaz. Tehát válassza ki az Önnek leginkább megfelelő módszert.

Az alkalmazás Safari segítségével

1. Kezdeni valamivel nyissa meg a Safari böngészőt ikonjának megnyomásával.

2. Ezután nyomja meg a ” AA “A címsortól balra, majd nyomja meg a gombot” A felső lapsáv megjelenítése “. A címsáv ekkor automatikusan a képernyő tetején helyezkedik el, mint az iOS 14 -ben.

Ha valamilyen oknál fogva szeretné megtalálni a címsort az alján, ismételje meg ugyanazt a műveletet, de ezúttal válassza a ” Az alsó fülsáv megjelenítése ».

A beállításokból

1. Ugrás az alkalmazáshoz ” Beállítások IPhone -ján.

2. Ezután görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik ” Szafari És nyomja meg.

Safari iOS 15 beállítások

3. A “szakasz alatt Lapok “, Jelölje be a négyzetet” Egyetlen lap »A címsáv megtalálása a Safari böngésző tetején iOS 15 alatt.

Ez minden ! 😎