A legjobb oktatási szoftverek, amelyeket meg kell nézni 2021 -ben a Trends Tech Blogon

A legjobb oktatási szoftverek, amelyeket meg kell nézni 2021 -ben a Trends Tech Blogon

3 März 2021 0 Von admin

Az oktatási szoftver minden, az oktatási ágazat számára tervezett szoftvert magában foglal. Ez magában foglal mindent az osztályvezetéstől és a diákinformációs rendszerektől a nyelvtanulási és referenciakezelő szoftverekig.

A szoftver a tanárok, a diákok, a szülők és a rendszergazdák számára egyaránt előnyös. Az oktatási szoftver forradalmasítja a tartalom létrehozását és megjelenítését a tanulók számára. Az ágazat érdekeltjei ezt a szoftvert használják az oktatási élmény javítására, a kommunikáció megkönnyítésére és a hatékonyság csökkentésére.

Növekvő tendenciák mutatkoznak az oktatási szoftverekben, mint például a kibővített valóság és a virtuális valóság az osztálytermi használatra, a mesterséges intelligencia az osztálytermi használatra és a digitális anyagok. Ebben a bejegyzésben megismerheti a 2021 -ben megjelenő legnépszerűbb oktatási szoftvereket.

1 TUIO-Go-To Payment and Billing App iskoláknak

A sok közül oktatási szoftvercégek, Tuio kitűnik, mint egy átfogó számlázási és fizetési alkalmazás az iskolák számára. Lehetővé teszi a napközis, óvodai és észak -amerikai iskolák számára a számlázás és a fizetés központosítását.

Automatikus számlázási funkciójával egyszerűsíti a számlázást és a kifizetéseket. Az iskolák használják a kb hogy a szülőknek a tandíjtól és az egyenruhától az ebédig és a napközis díjakig szinte bármit számlázzanak. A Tuio egy felhőalapú megoldás, amely bármilyen webalapú eszközön elérhető.

Biztosítja a szülők számára, hogy bankkártyával és hitelkártyával fizessenek online. A felhasználói adatok védelme érdekében a Tuio megfelel a PCI DSS szabványoknak, hogy a felhasználók biztonságban legyenek az online csalásoktól.

2 Tanító

A Forbes szerint a Tutorful 2015 -ös indulása óta több mint 100 000 diák használta több mint egymillió leckére. A kommunikáció elsősorban dokumentummegosztáson, interaktív táblákon és videokonferenciákon keresztül történik.

Ez a startup digitális piactérként működik a szülők számára, hogy helyi oktatókat találjanak és foglaljanak le. Lehetővé teszi a személyes oktatást online vagy szemtől szemben. A platform több mint 300 témát ölel fel, kezdeti évektől Ph.D. szint.

3 Óvoda

A platform élő online órákat kínál, amelyek összekapcsolják az oktatókat a 3 és 18 év közötti gyermekekkel. Számos hagyományos tantárgyat kínál, mint például a spanyol, a matematika, az olvasás, a művészet és a sütés. Ezenkívül támogatja a tanórán kívüli tevékenységeket, például az időjárás -előrejelzést.

Mivel az online tanulás és az otthoni oktatás egyre jobban érvényesül, az Outschool iránti kereslet növekedése tapasztalható, miközben a szülők új utakat keresnek a gyermekek számára a tanuláshoz.

4 Céhes oktatás

A platform lehetővé teszi a dolgozó felnőttek számára, hogy online folytassák munkáltatói finanszírozású oktatásukat. Több mint 80 egyetem tanfolyamait kínálja. Például a Walmart napi 1 dollár kivételével mindent fizet az alkalmazottaiért, akik keresnek üzleti fok a peronon.

5 Tudomány

Ez egy tanulásmenedzsment rendszer, amely a K-12 osztálytermeknek szól, az együttműködésre és a szórakozásra összpontosítva. A szoftver lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy csevegjenek és együtt dolgozzanak. Ezenkívül átfogó portált biztosít a tanároknak az adminisztratív feladatokhoz, mint például az osztályozás, a kvízkezelés és az óratervezés.

6 Kahoot

Ez a szoftver átalakítja a házi feladatokat és a felülvizsgálati üléseket mikro-kvíz-show-kká. Lehetővé teszi a diákok számára, hogy közösen oldjanak meg egy kérdést egy megosztott képernyőn, és így az első személy helyesen válaszoljon, hogy pontokat szerezzen.

7 Apex tanulás

Ez egy online platform, amely tanfolyamokat és oktatóanyagokat kínál a közép- és középiskolai tananyag kiegészítésére. Így készítik fel a diákokat az iskolára. Az interaktív tanfolyamok segítenek a küzdő diákoknak kitölteni a tudás hiányosságait, miközben gazdagítják a nagy teljesítményű tanulókat.

Olvassa el még: Jobbak -e a streaming szolgáltatások, mint a kábeltelevízió?