A legjobb alkalmazás parkolóhely lefoglalására a Roissy repülőtéren – JustGeek

A legjobb alkalmazás parkolóhely lefoglalására a Roissy repülőtéren – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

Fél óra autóút és annyi idő parkolóhelyet találni : régen volt! Most számos alkalmazás jelenik meg, amelyek megkönnyítik az utazást és az autó helyének megtalálását. Akár a városban parkol, akár a vasútállomás, vagy a repülőtér közelében, nem veszteget több időt. Például könnyen megtalálva egy helyet a parkolás Roissy, többé nem vállalja a kockázatot, hogy lekésse a gépét. Kényelmes, nem?

Aki talál parkolóhelyet az Ön számára

A legjobb alkalmazás erre foglaljon parkolóhelyet a Roissy repülőtéren értesítheti a rendelkezésre álló helyekről. A a parkolók frissített adatbázisa a repülőtér körül lehetővé teszi, hogy megtudja, melyek azok szabad helyek.

Ennek kiderítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a jármű dátumát, idejét és típusát. Erősíti kérését, és elindul a keresés. Csak néhány kattintással megteheti foglaljon parkolóhelyet néhány órára vagy több napra.

Ne feledje, hogy az Ön igényeinek megfelelően különböző csomagok állnak rendelkezésre. Ha rendszeresen parkolnia kell, előnyösebb bérletet választhat, mint az egyszeri parkolást. A ti autó biztonságos helyen, képes leszel csendesen utazni. Mi lehet szebb, mint megérkezni a repülőtérre stressz és késedelem nélkül ?

Üres parkoló (autók nélkül)

Az, amely megkönnyíti a fizetést és a foglalást

Felejtse el a jegyet, amelyet a parkoló bejáratánál vesz fel, és amelyet belépéskor ad meg. Most minden történik az iPhone -on! Egyszer a tied parkoló keresés kész, csak ki kell választania azt, amire szüksége van. Fedett parkolás vagy sem, videó megfigyelés vagy sem, transzfer szolgáltatás: rajtad múlik, hogy a költségvetésednek megfelelően választod ki a lehetőségeket. Ha 24 órával az érkezés előtt foglal helyet, biztos lehet benne, hogy magának fogja biztosítani a helyét, és stresszmentesen érkezik.

For talál olcsó parkolót, az online foglalási alkalmazás a leghatékonyabb. Ezenkívül részesülhet a a parkolás valós árának csökkentése akár 70%. Miután elvégezte az online fizetést, csak pihennie kell. Az alkalmazás továbbra is útmutatást nyújt a folyamathoz.

Aki irányítja a keresésben

Val,-vel parkolási foglalási kérelem, sosem vagy egyedül. A hely struktúrájának eléréséhez rendelkezésre álló útvonal rendelkezésre áll, és csak az útvonalat kell követnie. Ezen kívül fontos utasításokat adnak indulás előtt. Mikor, merre kell menni, kinek kell megadni a foglalási kódot: minden meg van adva. Csak kövesse az utasításokat!

Ha bármilyen kérdése van, azt bármikor megteheti a platform chatjén keresztül. Az ügyfelek megjegyzései is láthatók, és útmutatást nyújtanak a parkolóhely kiválasztásához. Ne habozzon elolvasni őket, mielőtt folytatja a fizetést.

A foglalás után közvetlenül hívhatja a parkolószolgálatot telefonon. Azt is vegye figyelembe, hogy lehetősége vanbármikor meghosszabbíthatja a foglalási időszakot. Képzeld el, hogy külföldön őrizetbe vesznek, és 24 órával később leszáll a géped. Semmi gond ! Gond nélkül meghosszabbíthatja foglalását, és folytathatja utazását.