5 tipp egy kisvállalkozás indításához egyetemistaként

5 tipp egy kisvállalkozás indításához egyetemistaként

20 Oktober 2020 0 Von admin

Az egyetem elvégzése nem egyszerű dolog. De ha álmodozik arról, hogy vállalkozó lesz, akkor nincs ok arra, hogy kivárja, amíg kijön az iskolából.

Saját vállalkozás alapítása manapság alacsony költségvetéssel nagyon egyszerű lehet, ha megnézzük 4 módja annak, hogy pénzt takarítson meg kisvállalkozásán. Nincs szükség jelentős beruházásokra, és akár megúszhatja, ha kollégiumi szobájából, társasági házából vagy bárhonnan él. Az üzleti életben tett első lépések során nem kell aggódnia a tanulás miatt. Tanulás közben a vállalkozó szellemű hallgatók más előadókra bízzák ki hallgatói feladataikat. Ezenkívül a diákok nem aggódnak munkájuk minősége miatt.
A vállalatokról visszajelzést nyújtó szolgáltatások, mint pl essaysadvisor.com, rendszeresen frissíti a diákpapíríró cégekkel kapcsolatos információkat.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket senki sem fog elmondani a főiskolai vállalkozás indításáról. Ezt alább ellenőrizheti.

Használja a „Diák” státuszt

Kezdve a üzleti nem könnyű. Minden iparágban sok szakértő van, és a cégek jó sok pénzt fizetnek nekik a tanácsokért.

Ha szeretne megismerkedni az építéssel a üzleti, ésszerűbb, ha közvetlenül valakihez megy, aki hihetetlenül sikeres. Azonban egyetlen épeszű üzletember sem ad tippeket, vagy nem osztja meg titkait, ha azt mondja nekik, hogy a versenytársuk lesz.

De diákként egyedülálló előnye van, ha beszél egy cég vezetőivel, és különféle kérdéseket tesz fel nekik. Ez lehet többek között egy interjú egy kutatóanyaghoz vagy egy szakmai gyakorlathoz.

Sok olyan esemény, előadás, műhely vagy tanfolyam is van, amelyeken részt vehet az iskolában. Beszélhet az egyetem környékén dolgozó szakemberekkel is, és ingyenesen megkaphatja a tanácsukat, ez lehet üzleti, gazdasági, jogi vagy bármi más.

Tanulja meg, hogyan legyen munkáltató azáltal, hogy először munkavállaló

A főnök lehet az álom, de lehet, hogy meg kell értenie, hogy mitől lesz jó és rossz egy főnök, mielőtt maga is azzá válna.

Ha főiskolai tanulmányai során állása van, megtaníthatja a megfelelő diszciplínákat ahhoz, hogy vállalkozást indítson. Segíthet a megfelelő időgazdálkodás művészetének elsajátításában is.

Mielőtt tehát vállalná élete legnagyobb kihívását, szerezzen tapasztalatot valaki másnak.

Megfizethető marketing

Marketing olcsóbb, mint régen, ha figyelembe vesszük, hány embert érhet el manapság.

A digitális marketing azonban még mindig meglehetősen drága lehet ahhoz, hogy jól kezdje vállalkozását. Ahol sok startup több tízezer dollárt költ digitális marketingre, ott segítséget kaphat barátaitól és osztálytársaitól az egyetemen.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy manapság mindenki a közösségi médiában van, a barátai jó kezdést nyújthatnak Önnek. Például, ha 15 embert kér, hogy terjesszék a hírt, és mindegyiküknek legalább 300 követője van, akkor alapvetően 4500 embert ér el ingyen.

Barátai megkérhetik barátaikat, hogy osszák meg az Ön vállalkozását, ha tetszik nekik, amit látnak. Így még tovább juthatsz ingyen.

Ahelyett, hogy egy kis vagyont költene a kezdéshez, gyorsan, költségmentesen kezdhet. Ezenkívül a szájról szájra történő reklámozás hihetetlenül hatékony.

Használja az erőforrásokat az iskolában

A tandíj olyan erőforrásokat tartalmaz, amelyekhez minden vállalkozó jókora összeget költ. A nyomtatási és másolási szolgáltatásoktól kezdve az olcsó munkaerőig bármi lehet, beleértve az osztálytársait is, sok mindent megkaphat anélkül, hogy nagyon kevés pluszt költene.

A főiskolán kívül lehet, hogy részesülhet a közösségi forrásokból. Az amerikai kisvállalkozások adminisztrációja ingyenes üzleti tervet készít. Sok közösség rendelkezik üzleti fórumokkal és csoportokkal is, amelyekhez csatlakozhat segítségért és tudásának bővítéséhez.

Ne feledkezzen meg az ügyfélszolgálatról

A vállalkozásoknak erős ügyfélszolgálati csapatra van szükségük, hogy egész nap kielégítsék fogyasztóik igényeit. Ez nagyon drága lehet, mert szükség lehet egy irodára és egy csomó emberre.

Ennek azonban nem kell így lennie. Előfordulhat, hogy elkezdheti az online személyre szabott chatbotot és hiúságszámot.

Online ellenőrizheti, hogy a vállalkozások hogyan használják a chatbotokat, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak a fogyasztóknak. Ezenkívül sokan vannak a hiú telefonszámok előnyei a vállalkozás számára.

Olvassa el még: Hogyan lehet megtudni, hogy egy mobil rendelkezik-e 5 GHz-es Wi-Fi-vel