5 pénzügyi hack

5 pénzügyi hack

6 Oktober 2021 0 Von admin

Ha az egyik célja az, hogy okosabb legyen a pénzügyeiben, és hogy a legtöbbet hozza ki a fizetéséből, a fizetéséből és a megtakarításaiból, egyszerűen folytassa az olvasást, és fedezzen fel 5 ragyogó pénzügyi hack -et.

5 pénzügyi hack:

1. Győződjön meg arról, hogy olyan bankot választ, amely magas kamatú bankszámlát kínál

Ahelyett, hogy minden pénzét évtizedekig ugyanazon a bankszámlán hagyná, sokkal bölcsebb ötlet megvizsgálni a különböző bankok által kínált kamatokat. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja.

Még akkor is, ha bankszámláját olyan bankra váltja, amelynek hosszú lejáratú bankszámlája 1% -kal több kamatot kínál, mint a jelenlegi bankszámlája, az idő múlásával biztosan több száz dollárt fog keresni. Különösen akkor, ha több tízezer dollár vagy százezer dollár van a hosszú lejáratú bankszámláján.

2. Célja, hogy a megszerzett pénz egy részét befektesse, valamint pénzt helyezzen el egy hosszú távú megtakarítási számlára

Miért érdemes fontolóra venni a nehezen megkeresett pénz egy részét tőzsdén jegyzett társaságok vagy ETF alapok, amelyek tucatnyi különböző vállalat részvényeiből állnak? Ha okosan fektet be, akkor megkétszerezheti befektetését, és sokkal jobb hozamot kell kapnia a befektetéséből, mint az a kamat, amelyet felhalmozna, ha minden pénzét egy hosszú távú megtakarítási számlára helyezi.

3. Nézze meg bankja digitális kimutatásait, hogy megtalálja a módját a havi kiadások csökkentésére

Ha szeretné megtakarítani és befektetni fizetésének vagy fizetésének nagyobb részét, egyszerűen jelentkezzen be online bankszámlájára, és nézze meg az összes tranzakciót egy hónap alatt. Mint azt tapasztalhatja, hogy túl sok pénzt költ egy bizonyos számlára vagy életének egy területére. Példának okáért előfordulhat, hogy havonta rendszeresen több száz dollárt költ kávézó- és éttermi számlákra.

4. Fontolja meg, hogy a heti jövedelmének egy meghatározott százalékát minden héten megtakarítja a hosszú távú megtakarítási számlájára

Miért nem indítja el az ismétlődő automatikus kifizetést az elsődleges bankszámlájáról, amelyet a fizetése vagy bére befizet a hosszú távú megtakarítási számlájára. Egyszerűen válassza ki a pénz meghatározott százalékát, amelyet hetente vagy havonta szeretne megtakarítani.

Ahogy Ön szerint sokkal könnyebben spórolhat, ha automatikusan elmenti, és nincs esélye luxuscikkekre költeni, amelyekre nincs szüksége. Ilyenek például a csésze elvihető kávé vagy elektronikus tárgyak, például okostelefonok és táblagépek.

5. Ne tegye az összes pénzét egy kezelt alapba

Mivel egyes kezelt alapok tönkremennek, ne essen kísértésbe, hogy minden megtakarítását egy kezelt alapba helyezze. Még akkor is, ha azt egy jól ismert pénzintézet irányítja, aki el sem tudta képzelni, hogy a közeljövőben tönkremegy.

Ha erőfeszítéseket tesz a fent felsorolt ​​információk felhasználására a pénzügyek jobb kezelése érdekében, észre kell vennie, hogy sokkal könnyebb a pénzügyeit tartani.