5 gyakorlati stratégia a főiskolai adósságok gyorsabb törléséhez

5 gyakorlati stratégia a főiskolai adósságok gyorsabb törléséhez

6 April 2021 0 Von admin

A hallgatók egyetemi hitelt vesznek fel a diplomájukért, és tisztességes munkát kapnak. A kölcsönök megszerzése azonban egyszerű, de azok kifizetése nehéz, mivel az egyetemistáknak nincs bevételi forrása.

Jelentése szerint Nyugdíjkutató Központ a Boston College -ban, a 30. életévüket betöltő, főiskolai tartozásokkal rendelkező hallgatók nyugdíjvagyonával alacsonyabbak, mint a diákhitel nélküliek.

Ha azon kapja magát, hogy ugyanazon a hajón vitorlázik, és gyorsabban szeretné rendezni adósságait, akkor lehet, hogy pénzügyi célokat kell kitűznie, és meg kell fontolnia az alábbi gyakorlati stratégiákat. Tehát minden további nélkül nézzük meg őket.

1. Ne tartsa be a minimális kifizetéseket

A havi minimumnál többet fizetni az egyik leggyorsabb módja annak, hogy az egyetemi kölcsönt az esedékesség előtt elszámolja. Mivel a szövetségi és magán diákhiteleknek nincs előtörlesztési díja, ez lehet az egyik legjobb módja az adósság törlesztésének.

További előnyként az extra pénz behelyezése a tőketartalékba csökkenti a kamat teljes összegét, amelyet egyébként a kölcsön fennállása után fizetne.

2. Tartsa be a szokásos törlesztési tervet

Ha nem adja meg, a kormány alapértelmezés szerint a 10 éves törlesztési terv a szövetségi diákhitelekről. Ha nem engedheti meg magának, hogy hatalmas többletfizetéseket hajtson végre, akkor a rendszeres törlesztési terv betartása a legegyszerűbb módja a hitelek törlesztésének.

A szövetségi hitelekhez jövedelemfüggő törlesztési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek 20 vagy 25 évre meghosszabbíthatják a törlesztési időszakot. A diákhitelt is konszolidálhatja, ami segít a törlesztési időszak meghosszabbításában 30 évig, az egyenlegtől függően.

Ha nincs szüksége ezekre a lehetőségekre, és megengedheti magának, hogy ragaszkodjon a szokásos tervhez, gyors úton haladhat, hogy adósságmentessé váljon.

3. Fontolja meg az oldalsó nyüzsgés választását

A diákhitelek gyorsabb törlesztésének egyik legjobb módja az, ha további bevételi forrásokat keres, és ezt az extra pénzt az adóssága elszámolására fordítja.

A jobb oldali nyüzsgés megtalálása némi dallamot igényelhet, de ez lehet az egyik leggyorsabb módja a diákhitelek törlesztésének.

Van néhány elképesztő szabadúszó piacterek az interneten, amelyek problémamentes és kényelmes módot kínálnak a jó pénzszerzésre.

Ha jó tartalomírási készségekkel vagy tervezési készséggel rendelkezik kreatív grafikai tervek, használhatja ezt a tehetséget, és elkezdheti kínálni szolgáltatását a kívánt szabadúszó szolgáltatáson.

Egyszerűen regisztráljon a szabadúszó piactéren, hozza létre profilját és portfólióját, és kezdje el értékesíteni szolgáltatásait.

4. Konszolidálja vagy refinanszírozza diákhiteleit

Amikor magánhitelezőnél refinanszírozza diákhiteleit, akkor alapvetően új hitelt vesz fel a régi törlesztéséhez, így havi törlesztő fizetést kap.

De van egy fogás. Pénzt takaríthat meg, ha az új hitel kamatlába alacsonyabb, mint a korábbi hitelek átlagos kamatlába – mindaddig, amíg nem hosszabbítja meg a futamidőt.

Egy dolgot szem előtt kell tartani a magán diákhitelek refinanszírozásával kapcsolatban, hogy jó hiteltörténetre lesz szüksége, és előfordulhat, hogy társ-aláírót is kell hoznia.

5. Regisztráljon az automatikus fizetésre

Ha nincs kedve refinanszírozni a diákhitelt, az automatikus fizetésre való jelentkezés egy másik lehetőség a kamat csökkentésére. Sok magánhitelező rendelkezik automatikus fizetési lehetőséggel is.

A kedvezményből származó megtakarítások valószínűleg csekélyek: Például, ha a 10 000 dolláros hitel kamatlábát 4,5 százalékról 4,25 százalékra csökkenti, akkor körülbelül 144 dollárt takarít meg a 10 éves törlesztési időszak során.

Az elvitel

Most, hogy tudja, hogyan kell gyorsabban törleszteni a diákhitelt, itt az ideje, hogy gyorsabban döntsön egy opció mellett, és törölje az összes tartozását.

Olvassa el még: Hol találja meg a legjobb adószámla -sablonokat a vállalkozások számára