10 alapvető Android és iOS alkalmazás a 2021 -es tanév kezdetéhez

10 alapvető Android és iOS alkalmazás a 2021 -es tanév kezdetéhez

30 September 2021 0 Von admin

Lassan közeledik a tanévkezdés. És mint mindenki tudja, a suliba készülődik! Szerencsére az új technológiáknak köszönhetően nyugodtabban készülhetünk a munkába és az órákra való visszatérésre. Valójában ma számtalan olyan szolgáltatás létezik, amelyek megkönnyítik az életét. Ebben a cikkben a TOP 10 alapvető Android és iOS alkalmazás a 2021 -es tanév kezdetére. Függetlenül attól, hogy jegyzeteket készít az órán, vagy megszervezi az órarendjét, elkerülhetetlenül megtalálja, amit keres!

Használja a Microsoft teendőit a tennivalók listájának elkészítéséhez

Microsoft To-Do, elengedhetetlen alkalmazás a 2021-es tanév kezdetéhez

A tanév kezdetén a legtöbben túlfoglaltak vagyunk. Az elvégzendő feladatok jobb megértése érdekében ajánlatos “teendőlistákat” készíteni. Manapság egyre többen végzik ezeket okostelefonjukon. Ez nagyon praktikus, mivel soha nem hagynak el minket.

Ha el szeretné menteni a teendőit az okostelefonjára, javasoljuk, hogy tesztelje az alkalmazást. ” Microsoft To-Do “. Ez egy olyan eszköz, amelyet használhat hozzon létre teendőlistákat vagy számára emlékeztetők beállítása.

A Microsoft To-Do különösen lehetővé teszi rangsorolja feladatait. Ne feledje, hogy fájlokat, fényképeket vagy jegyzeteket is hozzárendelhet hozzájuk. A Microsoft To-Do-val kapcsolatos információk az Outlookon keresztül szinkronizálhatók. Így lehetősége lesz arra is, hogy megtekinthesse listáit számítógépén vagy táblagépén.

Ez az alkalmazás itt érhető el A Play Áruház és Apple Store.

Rendszerezze menetrendjét a Google Naptár segítségével

Google Agenda

Lehetetlen megtenni ezt a top 10 -et említés nélkül Google Agenda. Ez az alkalmazás elengedhetetlen mind a diákok, mind a szakemberek számára. A Google szolgáltatása célja, hogy jobban segítsen kezelje az ütemtervet és szervezze meg minden feladatát.

A Google Naptár olyan naptárat biztosít, amelyen megtalálhatja rögzítse az Önre váró eseményeket és tevékenységeket. Annak érdekében, hogy ne maradjon le semmiről, aktiválhatja az emlékeztetőket, amelyeket e -mailben és a Google Segéden keresztül kap. Az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amely lehetővé teszi a naptár megosztását a névjegyekkel.

A Google Naptár kompatibilis a következővel Android és iOS.

Trello, kötelező a csoportmunkához

Trello

Ha csoportos projekten vagy feladaton dolgozik, szüksége lesz egy alkalmazásra, amely segít szervezze magát osztálytársaival vagy munkatársaival. Ehhez semmi sem jobb, mint Trello.

Ez egy együttműködő munkaeszköz amelyet digitális táblázat formájában mutatunk be. Az alkalmazásban található térképek és oszlopok segítségével megoszthatja a projektfeladatokat a csoporttagok között. A színkódok lehetővé teszik, hogy fontossági fokuk szerint osztályozzák őket. Miután befejezte a feladatot, törölheti azt. Másrészt minden felhasználó megjegyzéseket, fényképeket vagy videókat adhat hozzá a csoport többi tagjához.

A Trello -nak köszönhetően gyorsabban léphet előre projektjeiben. Trello dolgozik tovább Android és iOS.

Jegyezzen fel jegyzeteket a OneNote segítségével

A OneNote, elengedhetetlen jegyzetelési alkalmazás a tanév kezdetéhez

Akár az órán, akár a munkahelyen, nincs menekvés a jegyzetelés. Ezen a területen az alkalmazás Egy megjegyzés az egyik alapvető alkalmazás a 2021 -es tanév kezdetéhez.A Microsoft eszközével nem korlátozódik a rögzíthető jegyzetek hosszára.

Különösen nagyra értékeljük azt a tényt Microsoft OneNote képeket, térképeket vagy webhelyeket adhat hozzá jegyzeteinkhez. Ha ceruzával ellátott eszközt használ, akkor kézzel írt jegyzeteket is megadhat az alkalmazáson keresztül. Másrészt, a szinkronizálási lehetőségének köszönhetően minden jegyzetét megtalálhatja bármely eszközön.

A Microsoft OneNote letöltéséhez lépjen a következő helyre: A Play Áruház Ahol Apple Store.

Fájlok megosztása és szerkesztése a Google Drive -on keresztül

Google Drive

Google Drive az etalon az együttműködő munka szempontjából. A Google alkalmazása lehetővé teszi mindenféle fájlt létrehozni és megosztani a Google Dokumentumok, a Google Táblázatok és a Google Diák szolgáltatáson keresztül.

A Google Drive -on a résztvevők szerkeszthetik a velük megosztott dokumentumok tartalmát, ha engedélyt kapnak a fájl készítőjétől. Ide is írhatnak megjegyzéseket. A módosítások és megjegyzések valós időben jelennek meg.

Amellett, hogy ingyenes, kényelmes és könnyen használható, a Google Drive offline is elérhető. Függetlenül attól, hogy eszközt használ -e Android Ahol iOS, élvezheti.

Keressen egy értékelési helyet az Affluences segítségével

Affluences, egy alkalmazás a véleményezési hely keresésére

Amikor diák vagy, nehéz lehet keressen egy csendes helyet, ahol tanulhat. Legalábbis az alkalmazás előtt ez volt Tömegek nem mutat orra hegyére. Ez a szolgáltatás gyorsan elengedhetetlen lesz a diákok számára.

A Affluences jóvoltából előre megtudhatják, hogy zsúfoltak -e azok a helyek, ahová tanulni szeretnének. Ez az alkalmazás valós időben adja meg a kihasználtságot könyvtárak, egyetemi éttermek, sőt múzeumok. Ne feledje, hogy az Affluences szolgáltatásban foglalásokat is lefoglalhat a kívánt helyekre.

Részvételi listák az adatbázisában több mint 600 intézmény. Ezt az alkalmazást ezen keresztül érheti el A Play Áruház és Apple Store.

Keresse meg szobatársát a Roomster -en

Roomster

A szálláskeresés igazi akadálypálya. Egy diák számára a legpraktikusabb, ha közös lakásban él. Valójában pénzügyileg lehetővé teszi számukra, hogy pénzt takarítsanak meg.

Manapság számos alkalmazás használható találj szobatársat. Közülük megemlítjük Roomster. Mint néhány társkereső alkalmazás, ez a szolgáltatás is lehetővé teszi a keresési feltételek meghatározását.

A Roomster -en időt szakíthat arra, hogy többet megtudjon leendő szobatársairól.

Az alkalmazás arra is használható keressen lakást vagy bérelhető szobákat. Ingyenesen letölthető a címen A Play Áruház és Apple Store. Néhány lehetősége azonban fizetős.

Áttekintés a StudyBlue segítségével

StudyBlue

A módosításokért forduljon az alkalmazáshoz StudyBlue. Ez az eszköz, amelyet már több mint 10 millió diák fogadott el, kifejezetten célja, hogy segítse a tanulást. A StudyBlue különösen lehetővé teszi készítsen kártyákat a felülvizsgálatokhoz. Tájékoztatásul a kártyákat egyszerű és hatékony felülvizsgálati eszközök amelyek a térközös ismétlés technikáján alapulnak.

Másrészt megkérheti ezt az alkalmazást, hogy kérdéseket tegyen fel az óráival kapcsolatban. A StudyBlue -n mindenféle testreszabható tananyagot is létrehozhat, amelyhez képeket és hangokat társíthat. Ha más diákoknak szeretne segíteni, akkor az alkalmazáson keresztül megoszthatja tananyagát más diákokkal.

Jelenleg a StudyBlue csak az alatt futó eszközök felhasználói számára érhető el Android.

Pocket, az alkalmazás, amely segít a weboldalak mentésében

Zseb

Amikor dokumentumfilm -kutatást végzünk, vagy egy projekten dolgozunk, gyakran több különböző weboldalt kell keresnünk. Azonban minél több lapot nyitunk meg böngészőinkben, annál nehezebb az információk feldolgozása. Ha nehézségekbe ütközik a meglátogatott weboldalak kezelése során, javasoljuk, hogy használja Zseb.

Ez egy nagyon praktikus alkalmazás, amelyet használhat mentse el az Önt érdeklő weboldalakat és hogy már meglátogatta. Zseb lehetővé teszi olvassa el őket később, amikor van időd.

Ez az alkalmazás számos nagyon hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek jobban segítenek kezelheti a mentett webhelyeket. Ha például egy weboldalt szeretne keresni a Pocketen keresztül, akkor csak egy kulcsszót kell megadnia. A Pocket opció is van a cikk olvasása hangszintézissel. Végül weboldalai kategóriákba sorolhatók.

A zseb ingyenesen elérhető A Play Áruház és Apple Store.

Olvassa be a dokumentumokat az Office Lens segítségével

Az Office Lens az egyik alapvető alkalmazás a 2021 -es tanév kezdetéhez

Nem az dokumentum szkennelési alkalmazások amelyek jelenleg hiányoznak. Ha azonban hatékonyságra vágyik, forduljon Irodai objektív. Ez az alkalmazás kötelező mindenkinek, aki okostelefonja segítségével tisztán szeretné beolvasni dokumentumait.

Az Office Lens előnye, hogy automatikusan levágja és kiegyenesíti a fényképet. Ezenkívül számos formátum közül választhat a fájlok biztonsági mentésekor. A dokumentumok menthetők JPG, PDF vagy Word formátumban.

Az Office Lens különösen a szövegek kutatására használható. Névjegykártya funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a névjegy automatikus létrehozását szkenneléssel. Ha elfogadja, nehezen megy az Office Lens nélkül.

Ez az eszköz ingyenesen letölthető és működik iOS és Android.

Ha ezeket az alkalmazásokat letölti okostelefonjára, kéznél lesz minden, amire szüksége van az iskolába való sikeres visszatéréshez. Egyelőre, amíg az órákra és a munkák hivatalos folytatására vár, használja ki a szabadság utolsó heteit. 😉😎