DIY Styptic Pencil Melts * The Homesteading Hippy

2
DIY Styptic Pencil Melts * The Homesteading Hippy

Το ξύρισμα συμβαίνει…στα πόδια, τα κοιλώματα, το πρόσωπο.

Είναι μέρος της ζωής για πολλούς από εμάς, αλλά δεν είναι πάντα η αγαπημένη μας δραστηριότητα. Αυτά τα μιμίδια που απεικονίζουν τριχωτά πόδια κουνελιού αποκαλύφθηκαν, δηλώνοντας πόσο χαιρόμαστε που είναι χειμώνας και δεν χρειάζεται να ξυριστούμε; Ναι, έτσι μου αρέσει να κυλάω.
Η κόρη μου από την άλλη ξυρίζεται τακτικά. Προφανώς, δεν της αρέσει να τη συγκρίνουν με Sasquatch όταν φαίνονται τα πόδια της. Ποιος ήξερε ότι μια τέτοια προοπτική θα μπορούσε να εμφυσήσει μια μητέρα που αισθάνεται πολύ διαφορετικά, σωστά;
Ο 17χρονος γιος μου ξυρίζεται επίσης. Όχι τα πόδια του, προσέξτε, αλλά το πρόσωπό του. Αυτό το μωρό πρόσωπο με το ροδακινί. Υποθέτω ότι η κοπέλα του τον «αναγκάζει» να το κάνει. Ή πηγαίνει για την επαγγελματική εμφάνιση. Για οποιονδήποτε λόγο, ξυρίζεται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
Το να κόβετε τον εαυτό σας κατά το ξύρισμα είναι αναπόφευκτο. Για πολλούς από εμάς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών μου, συμβαίνει πολύ. Είναι επίσης επώδυνο, ειδικά όταν το κόψιμο είναι πίσω από τα πόδια ή κάτω από τα χέρια. Μέρη που δεν μπορείτε να δείτε πολύ καλά ενώ ξυρίζεστε. Τα θαμπά ξυράφια μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτές τις εγκοπές και γρατζουνιές.

ΩΧ!

στυπτικά μολύβια ανάρτηση

Όταν συμβαίνουν κοψίματα από το ξύρισμα, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε είναι τα μικροσκοπικά κομμάτια χαρτιού που κολλάνε στο δέρμα σας για να σταματήσει η αιμορραγία.

Επίσης, η ανοιχτή κοπή σημαίνει έκθεση σε βακτήρια. Ξέρετε, εκείνες οι τρυφερές περιοχές όπως τα κοιλώματα των χεριών ή πίσω από τα γόνατα, όπου η βρωμιά και ο ιδρώτας τείνουν να συσσωρεύονται.

Τι μπορείς να κάνεις? Μπορείτε να κάνετε αυτά τα DIY στυπτικά μολύβι λιώνουν. Τα συστατικά αυτών των DIY λιωμένων μολυβιών είναι όλα φυσικά και μπορεί να τα έχετε ήδη στο φυτικό σας ράφι.

  • Yarrow (Achillea millefolium L.) είναι εξαιρετικό για να σταματήσει η αιμορραγία. Είναι επίσης εξαιρετικό αντιφλεγμονώδες, βοηθώντας στην προστασία του δέρματος όταν έχει κοπεί.
  • Το λάδι καρύδας έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες για να αποτρέψει τη μόλυνση. Είναι επίσης εξαιρετικό για την έγχυση βοτάνων.
  • Το κερί μέλισσας βοηθά στη συγκράτηση του μείγματος. Αυτό το συστατικό είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες!

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο DIY για μια βροχερή μέρα και μια παρτίδα μπορεί εύκολα να διαρκέσει 2-3 μήνες. Εκτός αν το 12χρονο παιδί σας θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ξύρισμα με το ξυράφι της αδερφής του. Αλλά, αυτό είναι μια άλλη ανάρτηση στο blog.

Για να φτιάξετε το δικό σας DIY Styptic Pencil Melts θα χρειαστείτε:

  • Αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200.
  • Προσθέστε το λάδι καρύδας και τα άνθη yarrow στο μπολ και βάλτε το στο φούρνο.
  • Αφήστε το λάδι καρύδας να εγχυθεί για 2 ώρες.
  • Σουρώνουμε τη φυτική ύλη και πετάμε στα σκουπίδια.
  • Προσθέστε το κερί μέλισσας στο εμποτισμένο λάδι και τοποθετήστε το ξανά στον φούρνο να λιώσει.
  • Ρίξτε προσεκτικά στα φορμάκια σας και αφήστε το να κρυώσει όλο το βράδυ.

Φυλάσσετε στο ψυγείο για να μην λιώσουν πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Για χρήση, απλώστε απλά σε καθαρό δέρμα όταν συμβούν κοψίματα. Κάνετε αυτό τρίβοντας ένα λιωμένο μολύβι πάνω από το δέρμα απαλά, επιτρέποντας στη θερμότητα του σώματος να το λιώσει. Αφήστε να απορροφηθεί στο δέρμα.

Τι κάνετε για μικρά κοψίματα όπως από το ξύρισμα; Θα δοκιμάσετε αυτά τα DIY Styptic Pencil Melts; Φροντίστε να το καρφιτσώσετε αυτό για αργότερα!

Schreibe einen Kommentar