mindent a konzol új OLED modelljéről – a JustGeekről

mindent a konzol új OLED modelljéről – a JustGeekről

30 September 2021 0 Von admin

A játékosoknak sokat kell ünnepelniük. 2021. július 6. Nintendo mindenkit elkapott azzal, hogy felfedte a új Switch konzol (OLED modell). Sajátossága abban rejlik 7 hüvelykes OLED kijelző. Nem szabad azonban felfelé javított teljesítményre számítani. A japán óriás főleg ennek az új Switchnek a tervezésére összpontosított. Ezen a konzolon keresztül egyértelmű a célja: nagyobb kényelmet nyújtani a játékosoknak.

Egy képernyő, amely jobb színvisszaadást ígér

A Nintendo hivatalosan is közzétette ezt a hírt Nintendo Switch OLED hivatalos honlapján tartott prezentáción keresztül. Amint látjuk, ez a konzol különösen a képernyőtől különbözik az előzőtől. A konzol most 7 hüvelykes képernyővel rendelkezik, és OLED technológiát tartalmaz, de még mindig 1280 x 720 képpontos felbontással.

Ennek a képek tekintetében a legszelektívebbeknek kell lennie. A kapcsoló OLED képernyője valóban jobb színvisszaadást ígér nekik, ami intenzívebb lesz. Másrészt magasabb kontrasztokra számíthatnak. És nem is beszélve a képernyő méretéről, amely nagyobb lesz, mint a jelenlegi, 6,2 hüvelykes modellé.

Nintendo Switch OLED

Szélesebb támogatás

Ez a Nintendo Switch nyilvánvalóan jobb játékélményt kínál a játékosoknak. Ez különösen a támasz mérete alapján látható, amelyet nagyobbnak szánnak. Amint a Nintendo hivatalos honlapján rámutat, ez lehetővé teszi a játékosoknak ” hogy megkóstolják a multiplayer örömeit, ahol és amikor akarják. »

Egy dokkoló, amely átalakul

A japán óriás változtatásokat hajtott végre a dokkolón, amely a Nintendo Switch új verzióját felszereli. Most fel van szerelve a port Ethernet. Ennek köszönhetően a konzol élvezheti a stabilabb kapcsolat amikor TV módban játszik online. Ami a két USB -portot és a HDMI -portot illeti, amelyek lehetővé teszik a konzol TV -hez való csatlakoztatását, még mindig jelen vannak.

A Switch ezen verziója rendelkezik a 64 GB belső memória. A játékosok, ha akarják, növelhetik ezt a tárhelyet egy külön megvásárolható microSD -kártyával. A hang oldalon az OLED képernyővel rendelkező Nintendo Switch beépített hangszórókkal rendelkezik továbbfejlesztett hangrendszer.

Megjelenés dátuma és ára

Ha meg szeretné vásárolni a Nintendo Switch OLED modelljét, várnia kell 2021. október 8 -ig. Az ára kb 350 euró. Ez a Nintendo Switch fehér és neonkék / neonvörös színben kapható.

Technikai sajátosságok

  • Képernyő : 7 hüvelykes érintőképernyős OLED (1280 x 720 képpont)
  • Processzor : NVIDIA Tegra egyéni
  • Tárolás 64 GB memória (bővítés microSD porton keresztül)
  • Méretek Mérete: 102 x 242 x 13,9 mm
  • Súly : 320 gramm (420 gramm a Joy-Con készülékkel)
  • Autonómia : 4,5 és 9 óra között, játéktól függően
  • Mások : sztereó hangszórók, jack port és Ethernet port

Fotók

Nintendo Switch tartomány összehasonlító táblázat

Switch Lite Kapcsoló Váltás OLED -re
Érintőkijelző LCD 5,5 pousces (HD 1280 x 720 pixel) 6,2 hüvelykes LCD (HD 1280 x 720 képpont) OLED 7 db (HD 1280 x 720 pixel)
Játék módok Hordozható TV, asztal, laptop TV, asztal, laptop
Vezérlők Rögzített Levehető Levehető
Nintendo Switch dokkoló Nem Igen – HDMI port Oui – port HDMI + port Ethernet
Tárolás 32 Go (microSD -vel bővíthető) 32 Go (microSD -vel bővíthető) 64 Go (microSD -vel bővíthető)
Játékkompatibilitás Csak hordozható módban használható játékok Összes Összes
Súly 275 gramm 297 gramm (398 gramm a Joy-Con vezérlőkkel együtt) 320 gramm (420 gramm csatlakoztatott Joy-Con vezérlőkkel)
Autonómia Körülbelül 3 és 7 óra között Körülbelül 4,5 és 9 óra között Körülbelül 4,5 és 9 óra között
Ár 199 € 299 € 349,99 €

A csomagok

Amint fentebb elmondtam, a Nintendo Switch OLED modellt két csomagban kínálják: blanc Ahol neonkék / neonvörös.

Nintendo Switch Pack (OLED modell) fehér

Nintendo Switch Pack (OLED modell) neonkék / neonvörös

A Nintendo Switch OLED modell videó bemutatója

Forrás : Nintendo