Minden, amit tudnia kell a Hi-Fi hangzásról, és érdemes befektetnie ebbe?

Minden, amit tudnia kell a Hi-Fi hangzásról, és érdemes befektetnie ebbe?

12 Mai 2021 0 Von admin

A zeneiparban új normák léptek életbe, és úgy tűnik, hogy a zenei streaming szolgáltatások nagyon jól beváltják ezt a lehetőséget, mivel csábítják a felhasználóikat, hogy a hi-fi hangot a normál helyett válasszák. De ez valami olyasmi, ami érdekelheti, vagy hajlandó költeni egy kicsit? Nos, tisztán értsük, mi a Hi-Fi hang, majd onnan fogjuk átvenni.

Mi a Hi-Fi hang?

A Hi-Fi hang nem más, mint a normál zenéjének minősége, így a frekvenciája, a mélyhangok és az átvitel felülmúlják és elfedik a standard hangzást. Miközben hallgat egy olyan hangot, amely Hi-Fi hangban jelenik meg, még a legkritikusabb és legapróbb részleteket is megértheti, a levelek susogása olyan valósággá válik, mint mellette állni, és ujjak benyomása a gitárbőrök ropogós és zsibbadt hangot adnak.

Új dimenziót vesznek fel a dalszövegek, a zene és az egész akusztika teljes egészében, ami miatt még többet szeretne hallani. Ez dióhéjban hi-fi hangzás az Ön számára. Ha ilyen zenét hallgat, azt jelenti, hogy ugyanabban a szobában fogja érezni magát, mint a zenét játszó művészek.

Tehát érdemes ilyen típusú zenét hallgatnia, ez az Ön számára? Nos, nem, mert ha ilyen magas beállításokon sugároz zenét, az sokba kerül, és sokba fog kerülni, és még akkor is, ha nem törődik a pénzzel, valóban nem kell annyit mennie, mert ha nélküle is működőképessé teheti, akkor ezt meg kell tennie.

A részletesség valamivel észrevehetőbb vagy intenzívebb lesz, amikor a hifi opciót választja, és ha ez tetszik, akkor nem kell indokolnia a választását a többieknek, tetszik amit szeretsz igaz? Ha zenéit 24 bit/48 kHz-en sugározza, mindenképpen sokat fog változni az Ön számára, ezért a hi-fi streaming opció elérhető a zenében.

Hallana bármilyen minőségi különbséget?

Ez a kérdés felmerülhet azon rajongók fejében, akik azon gondolkodnak, hogy szórakoztatják -e ezt a lehetőséget. Miben fog eltérni a szokásos zenei folyamtól, hogy hallásfüggők? Nos, a válasz nem egyenes nyíl, és ami azt illeti, vannak dolgok, amelyeket meg kell dolgoznia, mielőtt véglegesíti a dolgokat. A témát kissé megnehezítheti, hogy nincsenek szabványos feltételek a hangminőségre.

A kiváló minőségű hang egyszerűen azt jelenti, hogy az Önhöz érkező hang veszteségmentes; egyetlen audio adatszál sem veszik el, és teljes egészében eléri Önt, ezért megkülönbözteti a hi-fi adatfolyamot érintő részletességi szintet.

Az emberi hallás az, ami igazán számít

Még a legkiválóbb streaming szolgáltatások sem állíthatják, hogy hangminőségük tökéletesen veszteségmentes, mivel szinte veszteségmentes; van különbség. Mindig vannak olyan hangok, amelyek itt -ott elvesznek, és nem tudnak utat mutatni a felhasználó számára lejátszott végső másolat felé, de a nap végén mindez emberi hallásra vezethető vissza.

Teljesen lehetséges, hogy egyeseknek valójában jobban tetszik a gyenge minőségű hang, mint a hifi, és saját indoklásuk is lesz rá. Tehát nem vitatkozhat az emberi érveléssel, ezért nagyban rajtatok múlik, hogy a dalokat kiváló minőségű hangban hallja-e, vagy ragaszkodik az alaphoz.

Ha elégedett az Ön által jelenleg közvetített zene minőségével, akkor nem kell különösebb gondot okoznia, hogy a dolgok működjenek a hifi hangminőséggel. Mivel egy másik dolog, amire korábban nem gondolhatott, az az, hogy a hifi hangminőséghez speciális felszerelésre van szüksége, amely segít a hifi hang frekvenciájának lejátszásában.

Ha nincs ilyen felszerelése, akkor nem fog működni. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen ki kell hagynia a kezdeményezést, mivel a jövőben mindenképpen képesebb és költséghatékonyabb berendezés kerül a piacra; akkor méltányos részesedése lehet a hifi zenéből.

Nem vagy megelégedve a jelenlegi játékon belüli haladással a PUBG-ről? Ha igen, akkor mindig új fiókokat vásárolhat, amelyek nagyjából ki vannak használva, és megadnak Önnek mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy jobb játéknak minősüljön a játék során. Mindössze annyit kell tennie, hogy meglátogatja Gamecamp, és megtalálhatja a PUBG -vel kapcsolatos összes fiókot; vásároljon egyet még ma, hogy felemelje játékát.

Olvassa el még: 5 ok, amiért a szülők az online matematika oktatást választják