Miért a bérelt busz a legjobb válasz a következő útra

Miért a bérelt busz a legjobb válasz a következő útra

6 Oktober 2021 0 Von admin

Minden évben egy közeli baráti társaság és én évente kirándulunk az ország számos izgalmas helyére. Ez egy éves utazás, amelyet több mint 8 éve teszünk meg, és tavaly úgy döntöttünk, hogy kicsit másképp csináljuk a dolgokat. Miután több mint egy éve megbeszéltük, úgy döntöttünk, hogy a legjobb, amit a csoport tehet, ha a bérelt busz utunkra, és ez nagyszerű döntésnek bizonyult. Most csoportként úgy döntöttünk, hogy minden bizonnyal ez a legjobb módja az utazásunknak, és ezért gondoljuk mindannyian, hogy a bérletbuszok jelentik az utat.

Autók

Az utazás utolsó néhány évében 5 vagy több autóból álló konvojban kötöttünk ki, mindegyik pontosan ugyanarra a helyre. Ahogy elképzelheti, ez 5 sofőrt, 5 benzintankot kell feltölteni, és 5 autót a megnövelt futásteljesítménnyel, és ezzel együtt a meghibásodás kockázatát. Ha azonban buszt bérel, nincs szükség 5 sofőrre, hogy mindnyájunkat odahajtsanak, ehelyett pihenhetünk a buszon, és hagyhatjuk, hogy valaki más végezze el a munkát. Kevesebb stressz az autókra, és kevesebb stressz a vezetőkre.

Költséghatékony

A bérelt buszkölcsönzés költsége, még a sofőrrel együtt is, jóval alacsonyabb, mint amikor személyesen szedjük le autóinkat. A közvetlen megtakarítás természetesen az üzemanyag, amit az autóba töltünk, de ezen túlmenően azt is biztosítjuk, hogy autóinknak ne kelljen sok kilométert megtenniük, vagy kockáztatniuk, hogy baj történjen, ami szintén pénzt takarít meg . Eredetileg azt hittük, hogy egy bérelt busz túl drága lesz, de mint kiderült, rengeteg pénzt tudtunk megspórolni, ha így dolgoztunk.

Felelősség

A csoportban mindannyian szívesen megiszunk egy italt, amikor távol vagyunk, de korábban mindig 3 vagy 4 vállára esett, hogy helyesen tartsák magukat a vezetéshez. Most már nincs ilyen felelősségünk, mindenki könnyebben pihenhet, és ha szeretne egy pohár bort vagy pár sört elfogyasztani, akkor nem kell aggódnia, hogy ki fog vezetni.

Összetartozás

Valami, amiről nem tudtuk, hogy lemaradtunk, amíg meg nem érkeztünk a buszhoz, az volt a tréfa az utazás során. Azért, mert most már mindannyian együtt vagyunk, a a közös utazás szórakozása elindul az a pillanat, amikor felszállunk a buszra.

Egy bérelt busz segített abban, hogy az éves nyaralásunkat a következő szintre emeljük, és ha bárhová utazik egy csoportban, biztos vagyok benne, hogy az Ön számára is.

Tekintse meg utazási rovatunkat a Motivando további tippjeiért.