külső merevlemez / SSD telepítése – JustGeek

külső merevlemez / SSD telepítése – JustGeek

30 September 2021 0 Von admin

A PlayStation 5 (PS5) SSD meghajtója megtelt? Csak szeretnéd telepítsen külső adathordozót ? Jó helyen jársz! Ebben a cikkben együtt fogjuk látni külső merevlemez / SSD telepítése a PS5 -re. Gyerünk !

A PS5 SSD -je nagyon gyorsan megtelik …

A PlayStation 5 (PS5) elméleti tárhelye 825 GB, de ha levonjuk a rendszer által elfoglalt helyet, nagyjából azt mondhatjuk, hogy a PS5 valójában körülbelül 725 GB helyet foglal el. Ingyenes. És amikor elkezdi telepíteni a játékokat, gyorsan rájön, hogy a szabad hely nagyon gyorsan elfoglalódik.

Valóban, ha olyan nagy játékokat telepít, mint a GTA 5, a Call of Duty: Warzone vagy az Assassin’s Creed Valhalla, a PS5 SSD -je nagyon gyorsan telítődik. Szerencsére a Sony konzolja támogatja a tárhely bővítését. Más szóval, nagyon könnyen telepíthet egy külső merevlemezt vagy SSD -t, hogy kibővítse a PS5 lemezterületét.

Miután csatlakoztatta a konzolhoz, átviheti a választott PS4 / PS5 játékokat a külső adathordozóra. De vigyázat, csak a külső adathordozóra telepített PS4 játékok játszhatók le. Ha PS5 játékot szeretne játszani, amely a külső adathordozón található, akkor azt át kell vinnie a konzol SSD -jére.

Először is, ha még nem tette meg, akkor külső HDD / SSD -t kell vásárolnia a PS5 konzolhoz. A magam részéről a 8 TB külső merevlemez a Seagate márka. Nem a leggyorsabb a piacon, de nagyon jól végzi a dolgát. Ezután az USB kiterjesztett adathordozó PS5 -re történő telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Kezdeni valamivel csatlakoztassa az USB -tárolóeszközt a konzolhoz. Ehhez használja a konzol hátoldalán található USB 3.0 portok egyikét. Ne használja a konzol elején található USB 2.0 portot, mert a sebesség alacsonyabb lesz.

2. Miután csatlakozott, menjen a PS5 beállítások.

PS5 beállítások

3. Ezután lépjen a menübe ” Tárolás ».

PS5 tárolási beállítások

4. Aztán bent ” USB kiterjesztett tárhely “És válassza ki” Formázás kiterjesztett USB -tárként ».

USB PS5 kiterjesztett tárhely

5. Az USB -meghajtó formázása törli az összes adatát. Ha a lemez üres vagy nincs rajta semmi fontos, válassza a ” Igen “. Ellenkező esetben válassza le a meghajtót, és mentse az adatokat, mielőtt formázna a PS5 konzolon.

Formázza a merevlemezt / SSD -t a PS5 -n

6. Várjon, amíg a meghajtó formázódik …

7. Az USB -meghajtó formázása után válassza a ” rendben ».

Telepítsen egy külső merevlemezt / SSD -t a PS5 -re

✅ A külső merevlemez / SSD készen áll a PS5 konzolos játékok fogadására. For helyezze át a PS5 -re telepített játékokat a külső adathordozóra, Meghívom Önt, hogy olvassa el e témával foglalkozó cikkemet.