Játsszon Android -játékokat egy webböngészőben a BlueStacks X – JustGeek segítségével

Játsszon Android -játékokat egy webböngészőben a BlueStacks X – JustGeek segítségével

4 Oktober 2021 0 Von admin

Valószínűleg ismeri a BlueStacks -t, a híres Android emulátort PC -re és Mac -re. De tudod -e BlueStacks X ? Nem ?! Ez normális, mivel ez egy teljesen új szolgáltatás, amely jelenleg béta tesztelés alatt áll. A BlueStacks X szolgáltatás Felhőjáték mobil amely lehetővé teszi android játékokat játszani azonnal bármely webböngészőben. A cikk további részében mindent elmagyarázunk!

A BlueStacks X, az első felhőalapú Android-emulátor

BlueStacks X egy teljesen új, ingyenes Android játékemulátor, amely kizárólag a felhőben található. A felhőjáték -szolgáltatás az erős Amazon -kiszolgálóknak köszönhetően működik.

Ennek az új szolgáltatásnak számos előnye van. Először is, ha gyenge teljesítményű számítógépe van, továbbra is ingyenesen élvezheti a legnépszerűbb Android-játékokat közvetlenül a böngészőjében. Valójában egyszerűen csak internetkapcsolatra lesz szüksége a játékhoz.

További előny, hogy a BlueStacks X nem igényel külön operációs rendszert. Ezért játszhat androidos játékokat Windows, macOS vagy Linux számítógépről, de TV -jéről is (ha kompatibilis).

Játsszon Android felhőjátékokat a BlueStacks X alkalmazással

Végül, ellentétben a BlueStacks -szel, nem kell letöltenie egyetlen alkalmazást sem, mivel minden a böngészőjében történik.

A BlueStacks X béta verziója egyelőre lehetővé teszi, hogy a játékosok 13 Android -játékot játsszanak a böngészőjükből. Vannak népszerű címek, mint pl RAID: Árnyéklegendák, Disney Varázsló Arénája, Lords Mobile: Királyságháború vagy A Zombik hajnala: túlélés.

Természetesen ez a játékkönyvtár idővel bővülni fog. A cég azt is ígéri, hogy minden héten új játékokkal bővülnek.

A BlueStacks X kezelése nagyon egyszerű. Csak el kell mennie az oldalra https://x.bluestacks.com/ és azonosítani tudja Önt Google, Facebook vagy Discord fiókja segítségével. Ha még nincs fiókja, akkor ingyenesen létrehozhat egyet.

Ezután vigye az egérmutatót a kívánt Android játék fölé, majd kattintson a ” Játssz a felhőn “. Szabadalmazz néhány másodpercig, amíg a játék betöltődik, és indulj!

Játssz androidos játékot a webböngészőben a BlueStacks X segítségével

A játékmenet szempontjából a Bluestacks X hasonló a PC -re telepítendő BlueStacks alkalmazáshoz. Az egérkurzor helyettesíti az érintést, a kattintások pedig a képernyő nyomását. Ezenkívül néhány billentyűzet meghatározott műveletekhez kapcsolható.

RAID: Shadow Legends Cloud Gaming BlueStacks X

De a valódi plusz ezzel a felhőjáték -szolgáltatással az, hogy soha nem veszíti el nyomát a játékának. Bármely eszközön folytathatja a játékot, legyen az mobil, PC, táblagép, TV vagy minden böngésző.