Hogyan társíthatja az íróasztalt a játékterülethez?  – JustGeek

Hogyan társíthatja az íróasztalt a játékterülethez? – JustGeek

1 Oktober 2021 0 Von admin

Üzletember vagy nő nappal, és játékos éjjel? Ez egyre gyakoribb kereszt, mivel nagyszámú fiatal felnőtt úgy dönt, hogy vállalkozni kezd. Tehát hogyan rendezzen be egy teret, amely megfelel mindkét tevékenység követelményeinek? Szerencsére néhány igény ugyanaz mindkettőnél, a többi pedig egy szóval: tárolás.

Kifogástalan tárolás

Ha ugyanazon irodában szeretné gyakorolni szakmai tevékenységét és kedvenc szórakozását, bizonyítania kell az abszolút tárolókapacitást.

Ha vége a napnak, nem szabad többé lennie írószer tartozék hogy itt -ott lóg. Ez nem csak a játékkörnyezet minőségének javítása, hanem a munkával kapcsolatos jegyzetek és dokumentumok védelme is.

Ezért mindent fiókokba vagy polcokra kell helyezni erre a célra. Könnyen hozzáférhetőnek is kell lenniük, hogy ne veszítsen túl sok időt reggel, amikor a munkaeszközöket kell kivenni.

Ugyanez vonatkozik a játékunk során használt berendezésekre is. Ha minden játékunk online zajlik, akkor már spórolunk a tárhelyen, mert már nincs szükségünk a dobozokra. De ha ez nem így van, akkor az ideális, ha van egy falipolc, ahol mindegyikünk egymás mellett lesz.

Ha speciális vezérlőkkel rendelkezik, amelyeket játszani szeretne, akkor ezeket is tárolja, lehetőleg fiókban. És ha olyan játékok látványa, amelyekben a játékélete más elemei túlságosan vonzzák Önt, és nem engedik békében dolgozni, akkor a legjobb, ha mindent áthelyeznek egy másik helyiségbe, szem elől.

Munkára és szabadidőre alkalmas bútorok

A jó hír az, hogy az asztali eszközök és kiegészítők, valamint a játékokhoz készült eszközök könnyen cserélhetők. Ehhez néhány euróval többet kell befektetni. Valóban, ha azt tervezzük, hogy ennyi időt töltünk a képernyő előtt ülve, akkor először olyan ülést kell választanunk, amely gondoskodik a testünkről.

Nem ajánlott hosszú ideig ülni számítógépes használatra alkalmatlan ülésen. Még egy irodai szék sem lehet elég. Egészségünk érdekében felső kategóriás játékszéket vagy irodai széket kell választanunk. Ami a számítógép hardvereit illeti, a PC hordozható a magas minőségnek is elegendőnek kell lennie mindkettő számára.