Hogyan olvasható el valaki szöveges üzenete telefonja nélkül

Hogyan olvasható el valaki szöveges üzenete telefonja nélkül

19 März 2021 0 Von admin

Gondolkozott már azon, hogyan kémkednek a hackerek az emberek üzenetei után? Nos, mi is így tettünk. Elkezdtünk hasonló megoldást találni, és több száz szolgáltatást találtunk az interneten, amelyek mindegyike azt állítja, hogy az eddigi legjobb kémszerszám.

Tehát most a piac legjobban értékelt kémszerszámaiból vettünk mintát, és a Spyier lett a legjobb. Ez egy díjnyertes megfigyelőalkalmazás, amely olyan nagy kiadványokban szerepel, mint a CNET, a Forbes és a The New York Times.

Spyier megfelel a felháborodásnak? Találjuk ki.

Mi a Spyier?

Mi a Spyier?

Kémesebb egy teljes körű kémszerszám, amely ígéretet tesz arra, hogy az ügyfeleknek biztonságos módot biztosítanak érdekeik védelmére. És pont ezt tették. A csapat egy lopakodó megoldást hozott létre, amely nagyjából mindent nyomon követ egy céltelefonon, beleértve a helyszínt, a közösségi média tevékenységeit és még a SIM -kártya adatait is. Ezeket az adatokat ezután egy könnyen érthető módon egy webes irányítópulton jelenítik meg.

Kinek tervezték a kémkedőt?

A Spyier kiváló lehetőség az aggódó szülők számára, emberek a kapcsolatokban, és a munkáltatók szemmel akarják tartani a dolgokat. Ezeknek az ügyfeleknek a többsége pozitív véleményeket ír, bárhová is megy, ami sokat elárul a alkalmazásokat szolgáltatás minősége.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a munkaadók a legboldogabbak. Pozitívan beszélnek nyomon követési funkciójáról, valamint az alkalmazás azon képességéről, hogy a személyes adatokat biztonságban tartsa a kíváncsiskodó szemektől.

Íme néhány kémesebb funkció, amelyet esetleg látni szeretne

Íme néhány kémesebb funkció, amelyet esetleg látni szeretne

SMS követés: Hozzáférhet az összes bejövő és kimenő üzenethez, beleértve a törölt üzeneteket is. Ezeket az információkat időbélyegek, elérhetőségek és üzenetadatok egészítik ki, hogy teljes képet kaphasson. Ezenkívül lehetővé teszi az adminisztrátor számára, hogy megnézze a céltelefonon küldött vagy fogadott médiafájlokat.

FB üzenetek figyelése: Tekintse meg az összes privát és csoportos üzenetet, amelyet a célpont a fiókjában küld vagy fogad. Látni fogja az összes kicserélt képet vagy videót is, névjegyekkel és a személy profilképével kiegészítve. Ez a megfigyelési funkció önmagában megéri a havi előfizetést a Spyier -en.

WhatsApp Spy: Hozzáférés az összes privát és csoportos üzenethez a WhatsApp messenger alkalmazásban. Ez magában foglalja a cél által küldött vagy fogadott médiafájlokat. Az adatokat webes irányítópultjáról fogja elérni.

Snapchat kém: Tekintse meg a bejövő és kimenő üzeneteket a Snapchaten a Spyier élvonalbeli használatával technológia. Látni fogja a kicserélt médiafájlokat is, beleértve a törölt adathordozókat és szövegeket. Ez a funkció jól jön a tizenéves és kamaszkorú gyerekekkel rendelkező szülőknek.

Instagram kém: Tekintse meg az összes bejövő és kimenő üzenetet, valamint elérhetőségüket és képeiket. Ez a funkció azoknak az embereknek működik, akik gyanítják partnereiket csalással. Ez is hatékony eszköz lehet a gyermek Instagram -tevékenységének figyelemmel kísérésére.

Viber Spy: Nézze meg, mire céloz a Viber -en. Tekintse meg privát és csoportos üzeneteiket, beleértve a képeket és videókat. Látni fogja a célpontok kapcsolattartóit is, így teljes képet kaphat arról, hogy mi történik a csevegéseikben.

Hogyan kezdjünk hozzá a Spyier -hez

Ha úgy gondolja, hogy a Spyier valami olyasmi, amit szeretne használni az arzenáljában, itt van egy lépésről lépésre szóló útmutató az induláshoz.

Hogyan kezdjünk hozzá a Spyier -hez

1. lépés: Regisztráljon egy fiókot

A Spyier hihetetlen funkcióinak használatához fiókra van szüksége. A platformon való regisztráció ingyenes, de a szolgáltatás használatához fizetnie kell az előfizetésért. A csomagok havi 9,99 dollártól kezdődnek az éves előfizetéshez, de egy havi bérletet is kaphat 39,99 dollárért.

Az eszköz számos fizetési módot fogad el, beleértve a VISA -t, a MasterCard -ot, az American Express -et, a banki átutalást és a Bitcoint. És nem mindegy, hogy a bolygó melyik részén lakik – ha előfizetést vásárol, megkapja a szolgáltatást.

2. lépés: Az eszköz beállítása

A Spyier Android -eszközre történő telepítése előkészítést igényel. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás sikeres telepítéséhez módosítania kell néhány beállítást.

Lépjen tehát a Biztonság> Google Play Protect> pontra, majd tiltsa le a „Kártékony alkalmazások észlelésének javítása” és „Az eszköz biztonsági fenyegetések keresése” funkciót.

De ez még nem minden.

Lépjen a Beállítások> Képernyő biztonság> Ismeretlen források engedélyezése elemre, majd koppintson az OK gombra. Ennek meg kell találnia, hogy eszköze egyszerűen elfogadja azokat az alkalmazásokat, amelyek nem a Google App Store -ból származnak.

Most bármely webböngészővel keresse fel a fizetés után kapott letöltési linket. Telepítse úgy, mint egy szokásos alkalmazással, de mindenképpen engedélyezze az alkalmazás által kért engedélyeket. Ez az egyetlen köszönet annak garantálásáért, hogy minden megfelelően fog működni az online műszerfalon.

Ha ez véget ért, akkor egy rejtett alkalmazást kell végeznie, amely felhasználói beavatkozás nélkül küld adatokat a Spyier szervereire. És soha többé nem kell megérintenie a céltelefont, miután ezt az 5-10 perces gyakorlatot megtudta.

3. lépés: Kezdje el olvasni az üzeneteket

Most már figyelheti a készüléket. Nyissa meg a spyier.com webhelyet, majd jelentkezzen be az 1. lépésben használt azonos e -mail címmel és jelszóval. Ezzel az irányítópultra jut, ahol a cikk minden funkciója kiemelt és még sok más.

Láthatja a cél által küldött vagy fogadott összes üzenetet, valamint a szöveget kísérő médiafájlokat. Most adja hozzá a helykövetést, a hívásfigyelést és a webhelyelőzményeket a keverékhez, és átfogó jelentést kap a célról. Az emberek nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Összegezve

Mindent figyelembe véve, a Spyier áll a legközelebb az internetes katonai szintű üzenet-kémszoftverekhez. Lopakodó, élvonalbeli technológiát használnak, amely megkönnyíti, megfizethető és kényelmes a követést bárkinek, aki akarja.

A szolgáltatást igénybe vevők többsége aggódó szülő, de a munkáltatók és a kapcsolatokkal rendelkező emberek hasznosnak találhatják. És az ok egyszerű. A fiatalabbak többet fognak SMS -ezni, mint az idősebbek. Ez pedig értékesebbé teszi az alkalmazást a szülők számára, mint bármely más ügyfélcsoport.

Láttuk azt is, hogy milyen könnyű sürgetni ezzel az alkalmazással. A regisztrációtól a műszerfal eléréséig tartó teljes folyamatnak 10 és 20 perc között kell tartania. Ez nagyon kényelmes, ha engem kérdez.

Olvassa el még: Videók optimalizálása a YouTube számára