hogyan lehet riasztani, ha elérhető a Sony konzol – JustGeek

hogyan lehet riasztani, ha elérhető a Sony konzol – JustGeek

29 September 2021 0 Von admin

Csak szeretnéd ps5 konzolt venni a lehető leggyorsabban ? Tudja, hogy van egy gyors és egyszerű módja vegye meg az értékes Sony konzolt. Konkrétan, hogy legyen lehetőség a PlayStation 5 megvásárlására, csak telepítenie kell a Minty -t, a Google Chrome -ban elérhető bővítményt.

Minty: a kuponok és a termékjelzések kiterjesztése

Nyílt titok, az PS5 folyamatosan bent van eladva, annak ellenére, hogy a Sony igyekezett maximalizálni a termelést. A probléma valójában a konzol elkészítéséhez szükséges alkatrészekből származik. Ezekben az alkatrészekben hiány tapasztalható az egészségügyi válság kezdete óta, és ami még rosszabb, minden gyártó és gyártó felkapja őket, amint újra elérhetővé válnak.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a viszonteladók nem kínálnak PS5 konzolt. A probléma az, hogy a készletek szűkösek, és úgy mennek, mint a forró sütemények. Itt jön be a Minty kiterjesztés. !

Minty mindig is a közelben volt. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy az alap kedvezményes kuponokat szerezzen be, amikor online vásárol. Amivel rengeteg pénzt spórolhat meg! De ez még nem minden. A Minty kiterjesztés is integrálódik riasztási funkció. Más szóval, ha olyan terméket keres, amely jelenleg elfogyott, mint például a PS5 vagy az Xbox Series X, akkor ez az eszköz értesítheti, amint újra készleten van.

Ahhoz, hogy részesülhessen ezekből a riasztásokból, először meg kell tenniea Minty kiterjesztés telepítője és aktiválja. Másodszor, mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot egy érvényes e-mail cím megadásával, majd definiál egy jelszót, és kész!

Vegyük a PS5 tokját. Először lépjen a termék oldalára, amely érdekli, például az Amazonon. A termékoldalon egy “” alakú gombot láthat + Az “elérhető innen” szavak mellett. Rákattintva ” + », Felfedez egy Minty ablakot, amely felajánlja a riasztás létrehozását. Beállíthatja, hogyan kapja meg az értesítést, és még azt az árhatárt is, amelyen a konzolt meg szeretné vásárolni.

PS5 készlet: hozzon létre rendelkezésre állási riasztást

Végül a Minty másik nagyon érdekes lehetősége az, hogy riasztásokat kínál, ha az Amazonon kívül más márkák kínálják a terméket. Ehhez azonban be kell jelölnie a megfelelő négyzetet, különben a Minty csak akkor figyelmeztet, ha a termék elérhető az Amazon -on.