Hogyan lehet feltörni a barátnőm Android telefonját a Trends Tech Blogon

Hogyan lehet feltörni a barátnőm Android telefonját a Trends Tech Blogon

4 April 2021 0 Von admin

Gyanakodsz a barátnőd telefonos tevékenységére? Szeretné figyelni őt anélkül, hogy észrevenné? Ha igen, akkor ez a cikk lehet a legnagyobb segítséged, ezért csukd össze, mert elképesztő útmutató áll előttünk.

Előfordulhat, hogy a barátnője rendkívül elfoglalt a telefon használatával, és emiatt folyamatosan figyelmen kívül hagy. És emiatt nem lehet nem stresszelni. Ennek sok oka lehet. Vagy stresszes a munka miatt, vagy valami hamis dolog történik.

Ha meg akarja győződni arról, hogy a barátnője nem csal meg titeket, és nem lát titokban valakit, figyelemmel kísérheti androidos mobiltelefonját néhány egyszerű hack segítségével, amelyeket elmondunk. Használhat egy titkos kémkedő vagy hacker alkalmazást, mint például kipróbálhatja a Safespy programot amiért titokban figyelte a barátnőjét. Olvassa el ezt az útmutatót a végéig, hogy mindent megtudjon erről a csodálatos hackelésről.

Biztonságos – Hackelje meg barátnője Android -telefonját titokban

Amikor kémkedő vagy hackelő alkalmazásokról beszélünk, számos ilyen alkalmazást találhat az interneten. Tele van olyan alkalmazásokkal, amelyek azt állítják, hogy elvégzik helyetted a kémkedést vagy a hackelést, de nem tesznek mást, mint az időd és pénzed pazarlását. Ha távol szeretne maradni a tisztességes hacker és kémlőalkalmazások keresésétől, akkor itt a világ legjobbja, Safespy.

Biztonságos - Hackelje meg barátnője Android -telefonját titokban

A Safespy az egyik legjobb kémlelőalkalmazás, és ha tudni szeretné hogyan lehet nyomon követni egy telefonszámot, csak keresse fel a hivatalos Safespy oldalt, és szerezzen be minden szükséges információt. Ez az egyik legszélesebb körben használt kémprogram a világon, több millió ügyfélből áll a világ több mint 190 országából.

Amikor a Safespy -ről beszélünk, használatának legjobb előnye, hogy 100 % -os biztonságot kap a személyes adatai, valamint a barátnője adatai számára is. A Safespy használata során semmit sem lopnak el a telefon adataiból, amint az a névből is nyilvánvaló. Semmit sem tárolnak a szerverein.

A Safespy -t nem csak a felhasználók szeretik és beszélnek róla. Ez is nagy név a kémiparban, és néhány médiaóriásban is szerepelt, mint a Forbes, a TechRadar és a The New York Times, stb. Más nagy médiavállalatok is javasolták a Safespy használatát, ha a legjobb kémlelőalkalmazást keresik.

A Safespy lenyűgöző kémkedési jellemzői

A Safespy elképesztő és csodálatos kémkedési és hackelési funkciókkal rendelkezik, amelyeket felfedezhet, amikor elkezdi használni. Itt említettünk néhány kiemelkedőt.

Nincs gyökeresedés

Amikor egy androidos telefon feltöréséről beszélünk, a kémkedés vagy a hackelés nagy része alkalmazásokat ott lesz az első követelmény, hogy először rootolja a telefont. Mivel a gyökeresedés sebezhetőbbé teszi a mobiltelefont a külső támadásokkal és fenyegetésekkel szemben, a Safespy kizárta azt kém- és hackelési szolgáltatásaiból. Ez kényelmesebb és biztonságosabb is.

Nincs gyökeresedés

Webes irányítópult

Amikor a kényelemről és a könnyűségről beszélünk, a Safespy mindig az első. A Safespy elérése egyáltalán nem jelent problémát, mert olyan webes irányítópultot tartalmaz, amely internetkapcsolattal rendelkező bármely eszköz böngészőjéből elérhető. Tehát a Safespy felhasználóknak meglehetősen könnyű hozzáférniük hackelési szolgáltatásaihoz bárhonnan.

Webes irányítópult

Egyszerű telepítés

A Safespy szoftvermérnökei megpróbálták letörölni a letöltési folyamat minden egyes részét. Ez egy egyszerűen használható alkalmazás. Állandó frissítéseket tartalmaz a hibák kezelésére és további tulajdonságok hozzáadására.

Titkos mód

Egy kémlelő alkalmazás csak összehasonlítható azzal a képességével, hogy elfedje magát. Ezt az alkalmazást le kell töltenie az objektív modulra, titoktartási módja azonban kiküszöböli ezt az alkalmazást a kirakatból. Ez észrevétlenné teszi az alkalmazást annak fényében, hogy az objektív személy soha nem fedezheti fel ezt az alkalmazást a telefonján.

Perc méret

Az alkalmazás másik fontos eleme a kis mérete. Ez az alkalmazás 2 MB méretű, ami túl kevés egy alkalmazáshoz. Emiatt észrevétlen marad azon az alapon, hogy soha nem fog memóriaproblémákat okozni, és az objektív személy nem fog kérdezni az űrkérdésekről.

Hogyan lehet feltörni az Android telefont széf segítségével?

A Safespy használata egy sütemény. Ha egyszer ismeri az egyszerű lépéseket, ez csak gyerekjáték lesz az Ön számára. Itt megemlítettük azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket meg kell tennie a Safespy használatának megkezdéséhez.

1. lépés: Először is először regisztrálnia kell a Safespy szolgáltatásra. A regisztráció szinte minden kém- vagy hackelési alkalmazáshoz szükséges. Ha regisztrálni szeretné magát a Safespy -hez, látogasson el a hivatalos webhelyére, és regisztráljon ott. Adja meg e -mail azonosítóját, és állítson be egy szokatlan jelszót.

Biztonságos regisztráció

A regisztráció után bármely előfizetési csomagot választhat a csomagok csoportjából. Használatától függően választhat egyet.

2. lépés: Miután ez megtörtént, telepítenie kell a Safespy alkalmazást a feltörni kívánt céltelefonra. Erre Androidos telefonok esetén van szükség. Ha olyan hackelési alkalmazást lát, amely lehetővé teszi egy androidos telefon feltörését telepítés nélkül, akkor mindenképpen hamisítvány.

Ne aggódjon a telepítés miatt. Ez pillanatok alatt megtörténik, és miután az alkalmazást beállította a céleszközön, az alkalmazás egyszerűen eltűnik a főmenüből. Csak Ön hozhatja fel újra a beállított jelszóval. Tehát elmúltak azok a gondok is, hogy kiderül.

Biztonságosan fejezze be a telepítést

Amikor a telepítés befejeződött, most elkezdheti ellenőrizni az Android céltelefonját az online irányítópulton. A műszerfalon keresztül bármilyen olyan funkciót használhat, amely tetszik, és amit látni szeretne.

Következtetés

Kétségtelen, hogy a Safespy a legjobb hacker vagy kémkedő alkalmazás, ha ellenőrizni szeretné szeretteit, és látni szeretné, mire készülnek. Látogasson el a hivatalos webhelyükre, és azonnal kezdje el használni a Safespy -t.

Olvassa el még: 12 ragyogó tipp a videókészítő kezdőknek