Hogyan küldhetek faxot ingyen a Gmailből? A Trends Tech Blogon

Hogyan küldhetek faxot ingyen a Gmailből? A Trends Tech Blogon

14 April 2021 0 Von admin

Faxra időnként szükség van. Van azonban egy sportesély, hogy nincs faxkészüléke. És ha a munkahelyén hozzáfér egy ilyenhez, akkor nagy valószínűséggel otthonról dolgozik, és nem fogja elérni a járvány idején.

Lehet, hogy mindig fizetnie kell a fizikai fax használatáért a helyi irodaszer boltban, de nem olcsó a használatuk, és nehéz lehet őket megismerni. Továbbá biztosítani kívánja, hogy a címzett olvasható másolatot kapjon a faxról, ami megerősítést igényel.

Google Fax: Ingyenes online fax küldése a Google segítségével

Nemrégiben volt idő, amikor senki sem tudta, mi a Google. Nem volt e -mail, és nem lehetett más módon kommunikálni senkivel. Faxot kellett adnia nekik. Annak ellenére, hogy régen volt, és azóta számtalan találmány fejlődött, a fax még mindig él.

Cocofax honlap

Naponta több ezer magánszemély és vállalkozás használja, és világszerte több millió faxot küldenek. A használat során el kell felejtenie a faxok küldésének és fogadásának régi költségeit fax e -mailből.

Mi a Google Fax és hogyan működik?

Bármely szolgáltatás, amely lehetővé teszi a faxolást a Google termékei, például a Gmail és a Google Drive használatával, lehet Google faxszolgáltatás. faxokat küldhet és fogadhat a Google -tól semmilyen extra hardver nélkül, például faxkészülékkel vagy telefonvonallal, ha használja a Google faxszolgáltatást.

Általában nem tud faxolni az interneten, mert a fax analóg jeleket használ egy telefonvonalról, míg az internet digitális jeleket. Ebben az esetben a Google faxszolgáltatása segít. Ezért használjon harmadik fél Google faxszolgáltatást a feladat elvégzéséhez.

A Google Fax -szám birtoklása és bármi más miatt való aggódás a legegyszerűbb megoldás. Ezzel az eljárással faxolhat mobiljáról, okostelefonjáról vagy bármely más, internethez csatlakoztatott eszközéről.

Hogyan lehet Google Fax számot kapni?

A „Google faxszám” csak a Gmailhez csatlakoztatott online faxszám neve. Ez a link segít a faxok automatikus fogadásában a beérkező levelek között. A hagyományos faxszámokkal ellentétben a virtuális faxszám nem igényel fizikai beállítást, és azonnal használható.

Ezeket a számokat az internetes faxszolgáltatások biztosítják, amelyek lehetővé teszik a bejövő faxok digitális dokumentumokba való megjelenítését. A bejövő faxküldéseket az Ön online faxszáma rögzíti, és hatékony kiszolgálókra küldi, ahol automatikusan PDF -dokumentummá konvertálja őket, és továbbítja a beérkező levelek közé.

Ingyenes próbaverzió Válassza ki a faxszámot

Minden adat titkosítva van és biztonságos hálózatokon keresztül továbbítva, biztosítva, hogy a fax tartalma titkos maradjon. A faxok automatikusan elküldésre kerülnek a Gmailbe, miután engedélyezte az online faxszámot. A bejövő adásokat a telefonon vagy egy értesítési bővítmény használatával értesítjük.

A Gmail használatával történő faxolás követelményei:

Csak két dologra van szüksége ehhez a feladathoz.

1. Gmail -azonosító:

Először létre kell hoznia egy Gmail -címet a faxok Google Mail -en keresztüli küldéséhez és fogadásához. Csak pár percet vesz igénybe, és szinte biztosan megvan.

Fax a Gmailből

2. A CocoFax Ingyenes fiók:

CocoFax egy faxkonverter, amely összeköti a Gmail és a fax interfészeket. Ezenkívül ingyenes faxszámot is biztosít az emberek számára, hogy faxokat küldjenek Önnek. Ez a szám megjelenik a másoknak küldött faxokon is. A következő részben megtudhatja, hogyan hozhat létre CocoFax -fiókot. Tehát minden további nélkül, íme a részletek:

1. lépés: Mindenekelőtt ki kell használnia a 30 napos ingyenes Cocofax próbaverziót. A próbaidőszakra való feliratkozáskor kiválaszthatja a faxszámát. Győződjön meg arról, hogy a Gmail -címe regisztrálva van, mivel ez nem szokott faxokat küldeni és fogadni.

Hol küldhetek faxot a közelemben

2. lépés: Nyissa meg a Gmailt böngészőjében, vagy használja a Gmail alkalmazást számítógépén vagy telefonján, miután regisztrált. A Gmail betöltése után válassza ki a lehetőséget, hogy új e -mailt küldjön. Ezt követően megjelenik az új e -mail felugró ablak.

3. lépés: A fax elküldéséhez most ki kell töltenie a következő mezőket: Meg kell adnia a fogadó faxszámát a „Címzett” területen, általában a címzett e -mail címét helyezi el. Bármilyen megjegyzést begépelhet a címzett faxdokumentumának tetejére a “Tárgy” területen. Ha elfogadja, ezt üresen hagyja.

Fax küldése online 1. lépés

Létrehozhat egy fedőlapot a fogadott fax dokumentumhoz az e -mail törzsében, ahová általában írja be az e -mail címét. Ez megjelenik a fax első oldalán. Végül, és ami a legfontosabb, a fax dokumentumot csatolni kell az e -mail felugró ablakhoz.

A faxot a következő formátumban lehet benyújtani: Doc, Docx, Xls, Xlsx, png és jpg. Ezenkívül egyszerre több dokumentumot is köthet. A CocoFax összecsomagolhatja ezeket a dokumentumokat, és egyetlen faxként eljuttathatja azokat a címzetthez.

Fax küldése online 2. lépés

4. lépés: Miután kitöltötte és kétszer ellenőrizte az összes mezőt, kattintson a „Küldés” gombra. A CocoFax megkapja az Ön leveleit, és faxdokumentummá alakítja át, amelyet elküld a címzettben megadott faxszámra.

Fax küldése online 3. lépés

A CocoFax megerősítő e -mailt fog kapni, amint a faxdokumentum sikeresen el lett küldve a vevő faxkészülékére. Akkor is kap értesítést, ha a fax nem sikerült.

Mit kínál a CocoFax?

A CocoFax tagadhatatlan előnyöket kínál, amelyeket nehéz megtalálni a Google faxszolgáltatás egyéb lehetőségeiben. Köztük a következők:

 • Faxszám ingyen
 • A faxok küldéséhez vagy fogadásához szüksége lesz egy faxszámra, és a CocoFax megerősíti, hogy rendelkezik ilyennel. A CocoFax ingyenes faxszámot biztosít Önnek, még akkor is, ha nem iratkozik fel előfizetési csomagra.

Cocofax funkció

 • Alkalmazkodóképesség
  A CocoFax rugalmas, és bármilyen eszközön, telefonon vagy táblagépen használható, függetlenül az operációs rendszertől. Faxokat küldhet és fogadhat a CocoFax segítségével bármely számítógépén.
 • Hitelesség
  A nem megbízható szakmai kommunikáció pénzügyi és akár üzleti veszteségeket is okozhat. A CocoFax kézbesítési jelentést biztosít minden küldött faxról, és értesítést küld minden fogadott faxról. Ennek eredményeként nincs veszélye annak elvesztésére.
 • A biztonság kiemelkedő.
  A CocoFax a rendelkezésre álló legkifinomultabb biztonsági protokollokat használja az adatok teljes biztonságának biztosítására. A CocoFax teljes faxművelete automatizált, így nem kell aggódnia attól, hogy külső szemmel nézi a privát faxkommunikációját.

A Cocofax egyéb jellemzői

Következtetés:

Ha kíváncsi arra, hogyan küldhet faxot ingyen a Google segítségével, ez az útmutató végigvezeti Önt az összes választáson. Most már csak a fenti kézikönyv utasításait kell követnie. A fenti módszerek használatával ingyenes faxszámot kap, és faxokat küldhet és fogadhat a Google termékeivel. Ha követi a lépéseket, soha nem fog húzással hozzáférni a CocoFax szolgáltatásokhoz.

Olvassa el még: Miért legyen a telematika a vállalkozása kulcsfontosságú része?