Gyors útmutató a lakossági társadalom digitális kezeléséhez

Gyors útmutató a lakossági társadalom digitális kezeléséhez

22 Juni 2021 0 Von admin

A lakossági társadalmak felkészültek arra, hogy a járvány és a virágzó alkalmazás ökoszisztéma nyomán megkapják a digitális átalakulás számos előnyét. Ha a közösség működésének korszerűsítésével és a társadalomirányítás hagyományos módszereitől való eltávolodással küzd, itt van egy útmutató a digitális társadalom kezelésének megkezdéséhez.

Váltás az intelligens kapuőrzésre

Váltás az intelligens kapuőrzésre

Magától értetődik, hogy a CCTV megfigyelés ma már normális a társadalmakban, de a fokozott biztonság érdekében fontolóra veheti az intelligens CCTV kamerákra való áttérést AI-képes mozgásriasztásokkal, kétirányú hang- és mobilvezérléssel.

A valós idejű, automatizált kapuőrzéshez válasszon egy intelligens eszközt társadalomkezelő alkalmazás mint a MyGate, amely egy jelkód-ellenőrző rendszeren működik, ahol csak a vendégek, az egyszeri titkos kóddal rendelkező látogatók hitelesíthetők az őr alkalmazásában, hogy belépjenek.

Ez egy hibamentes módszer annak biztosítására, hogy ne legyen torlódás a kapun, nincs szükség toll- és papírregisztrációra, és ne lépjenek fel nem kívánt látogatók, mivel a lakosok valós időben ellenőrizhetik, és jóváhagyhatják vagy megtagadhatják a belépést az alkalmazáson keresztül. Az adminisztrátor az alkalmazáson keresztül távolról is megjelölheti az őr és a személyzet jelenlétét.

Egyszerűsítse a könyvelést egyetlen digitális platformon keresztül

Egyszerűsítse a könyvelést egyetlen digitális platformon keresztül

A lakossági és társadalmi dokumentumok kezelése, a karbantartási számlák előállítása, a célzott számlázás a lakásokban és a toronyházakban, valamint a kimenő és bejövő fizetések konszolidálása mind könnyen kezelhető egy társadalomkezelő alkalmazásban, mivel beépített számviteli csomaggal rendelkezik, amely személyre szabhatja a számviteli sablonokat és előre konfigurálja a képletet az Ön igényei szerint.

Vannak olyan támogató funkciók, mint a beszedés, a hátralékok, a nemteljesítő jelentések és a büntetés -felszámolási mechanizmus, amelyek biztosíthatják az időben történő befizetést anélkül, hogy fizikailag rohannának a beszedésért, valamint csökkenthetik a kézi számviteli hibákat. A lakosok az alkalmazáson keresztül fizethetnek mobil pénztárcák, net- és digitális banki szolgáltatások integrálása révén.

Az ügyvezető bizottság tagjai éves P&L jelentéseket készíthetnek, integrálhatják a GST számításokat és egyéb szükséges számviteli elemzéseket (Tally integrációval). Értelmes a fiókok digitalizálása ahelyett, hogy különböző eszközöket használna, mint például számológép, Táblázatok, emlékeztetők stb., És egyszerűsítene minden pénzügyi tevékenységet egy társadalomkezelő alkalmazásban. Alkalmazások a MyGate -hez hasonlóan előfizetési alapon, rendkívül kedvező áron és személyre szabható szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre. Ezenkívül privát felhőtárolót és korszerű adattitkosítást használnak, hogy az Ön információi és adatai mindig védettek maradjanak.

A szolgáltatások automatizálása

A szolgáltatások automatizálása

Az átlátszó helyfoglalási rendszerrel rendelkező digitális naptár lehetővé teszi a lakosok számára, hogy kényelmesen lefoglalják a klubházat, az edzőtermet, az uszodát, kényelmesen az interneten, így nem kell támaszkodni az „érkezési sorrendben” rendszerre, és senki sem használhatja túl a létesítményeket. Az adminisztrátor előre is konfigurálhatja a havi rések számát apartmanonként. Nem számít a társadalom felszereltsége, kényelmi szolgáltatás az ERP -alkalmazásokban segít azok intelligens karbantartásában és kezelésében az optimális használat és a tagok elégedettsége érdekében.

A panaszok kezelése egyszerűsített

A lakosok panaszt nyújthatnak be az alkalmazáson belül, ha felvesznek egy jegyet, amelyet a megfelelő kategóriához rendelnek (vízvezeték-szerelő, villanyszerelő, hulladékkezelés, stb.), A tagok pedig online ellenőrizhetik az állapotot (nyitva, megoldva, sorban), és elégedetlenség esetén emelni.

Parkolás kezelése

Az őrök vissza tudják szerezni a járműtulajdonosokat, ha helytelenül parkolnak, és dinamikus frissítéseket kaphatnak az alkalmazáson belül a látogatói parkolóhelyek elérhetőségéről az előre betáplált nyílásszámokon és a bejövő/kimenő járműveken keresztül.

Hozzáadott értékű digitális szolgáltatások

A lakóövezeti közösségek, amelyek társadalmi alkalmazásokat használnak, érintésmentes szállításokat kaphatnak megbízható szolgáltatóktól, mint például a Grofers, a Zomato, a Swiggy, valamint a sürgősségi egészségügyi szolgáltatásokat a Porteától és a Nightingales StanPlus-tól, valamint kedvezményes egészségügyi ellenőrzéseket az M-fine-tól. A csoportos kommunikációs funkció lehetővé teszi az online felmérést, szavazást, értekezletek ütemezését és fontos bejelentéseket egy digitális hirdetőtáblán keresztül.

Ahelyett, hogy drága beléptető rendszereket vagy sokféle tömeges piaci szoftvert használna meghatározott célokra, egyszerűen befektethet egy társadalomirányítási vállalati erőforrás -tervező alkalmazásba, például a MyGate -be, amely teljes körű megoldásokat kínál minden adminisztratív, pénzügyi, biztonsági, kommunikációs és vagyonkezelési célra. menedzsment igényei.

Olvassa el még: Webmarketing Hogyan lehet hatékonyan bevételt szerezni webhelyével