A Valve felemeli a fátylat a Steam Deck -en, az első hordozható konzolján – a JustGeek -en

A Valve felemeli a fátylat a Steam Deck -en, az első hordozható konzolján – a JustGeek -en

30 September 2021 0 Von admin

Egy ideig arról szóltak a pletykák Szelep dolgozott a hordozható konzol. Na, most bebizonyosodott! 2021. július 15 -én a videojáték -óriás fölemelte a fátylat a Steam Deck. Ez a hordozható konzol úgy néz ki, mint egy Nintendo Switch, de sokkal jobb a teljesítménye. Ha többet szeretne megtudni, ebben a cikkben megtörténik!

Hordozható konzol, amely kihasználja a Steam katalógus előnyeit

Leírására tekintettel a Steam Deck olyan, mint egy zsebszámítógép. Valóban, bárhová magával viheti, hogy a legmókásabb játékokat játssza, anélkül, hogy felhúzná a szemöldökét. Első pillantásra a Steam Deck úgy hangzik, mint egy kapcsoló. De ez az egyetlen dolog, ami közelebb hozza a Nintendo konzolhoz, hogy teljesítmény tekintetében egyenletesen ver.

A Steam Deck a hordozható konzol minden előnyét kínálja. Tartalmazza a SteamOS 3.0-t, a Valve saját Linux alapú operációs rendszerét. Az erején kívül a Valve hordozható konzoljának több mint kiterjedt katalógusa van. Köszönet a Steam Decknek, A játékosok hozzáférhetnek az összes Steam játékhoz, nem számít, hol vannak.

Steam Deck: A Valve első hordozható konzolja

Mi a helyzet a műszaki jellemzőivel?

A Steam Deck 7 hüvelykes, 1280 × 800 képpontos felbontású IPS kijelzővel érkezik. Zen 2 architektúrát tartalmaz, RDNA 2 Custom processzorral és 16 GB véletlen hozzáférésű memóriával (RAM).

Ami a tárolást illeti, 64 GB, 256 GB vagy 512 GB szabad hely közül választhat. Az akkumulátor oldalán 40 Whr. Ez 2-8 óra autonómiát biztosít a Steam Deck számára. A töltés USB-C porton keresztül történik.

Vegye figyelembe, hogy a konzol dokkolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a külső képernyőn történő lejátszást. Ezt azonban külön kell megvásárolni. Ez a dokkoló Ethernet porttal, HDMI -vel és kijelzőporttal rendelkezik.

Keresse meg a Steam Deck összes műszaki jellemzőjét ezen a címen.

A Steam Deck hordozható konzol hátulja

Decemberben találkozunk

Az előrendelés a Steam Deckre 2021. július 16 -án 19 órakor lesz nyitva (francia idő szerint). A konzolt 2021 decemberétől forgalmazzák.

A Steam Deck 419 eurós árat jelenít meg az alapváltozatban. A 256 GB -os és az 512 GB -os változatokhoz 549, illetve 679 euró kell.

A Steam Deck hordozható konzol különféle tartozékokkal kompatibilis

A Steam Deck lehetővé teszi, hogy dokkolójának köszönhetően PC monitoron játsszon

A Steam Deck csatlakoztatható televízióhoz (TV)