5 Έργα ραπτικής για Homesteading * The Homesteading Hippy

1
5 Έργα ραπτικής για Homesteading * The Homesteading Hippy

Το ράψιμο είναι μια σπουδαία και πολύτιμη δεξιότητα. Εάν έχετε βασικές γνώσεις για τον εξοπλισμό και το λεξιλόγιο, τότε μπορείτε να αναλάβετε έναν φαινομενικά ατελείωτο αριθμό έργων ραπτικής και να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε από ύφασμα.

Τώρα, δεν είμαι μεγάλος ράφτης – είμαι απλώς αρχάριος αποχετευτικό δίκτυο. Όλοι ξεκινούν ως αρχάριοι, οπότε αν δεν έχετε πιάσει βελόνα πριν, μην φοβάστε ποτέ. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε…

μπλογκ για έργα ραπτικής στο σπίτι

Ξεκινώντας με το Ράψιμο

Τώρα, αν μόλις ξεκινάτε με το ράψιμο, χρειάζεστε λίγο εξοπλισμό για να ξεκινήσετε. Είναι υπέροχο να παίρνετε τα χέρια σας για να κρατάτε υπό έλεγχο το κόστος, αλλά μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές στο Amazon ή τοπικά στο κατάστημα χειροτεχνίας της γειτονιάς σας.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να μπορείς δείτε και αγγίξτε μια ραπτομηχανήκαι ένα καλό κατάστημα θα σας επιτρέψει να κάνετε και ένα μικρό test drive στο μηχάνημα.

Εδώ είναι ένας λεπτομερής οδηγός σχετικά με την επιλογή μιας ραπτομηχανής για αρχάριους για αναφορά. Μου αρέσει το Brother XM2701 και είναι συνήθως διαθέσιμο για λιγότερο από $100. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση και ευέλικτο.

Πολλά από τα έργα είναι αρκετά απλά, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλώς μια βελόνα και μια κλωστή.

Στον χώρο ετοιμότητας, συχνά σκεφτόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το ότι δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα – έτσι μια βελόνα και μια κλωστή μπορεί να είναι το μόνο που έχετε.

Εξοπλισμός που πρέπει να έχετε στο βασικό σας κιτ ραπτικής

Όταν επισκέπτεστε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο που σας μεταφέρει σε διαφορετικό ιστότοπο όπου μπορείτε να αγοράσετε κάτι, μπορεί να κερδίσω μια προμήθεια. Διαβάστε την πλήρη αποκάλυψή μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Ποικιλία βελόνων
  • Ποικιλία στυλό
  • Μαξιλάρι καρφίτσας
  • Παραμάνες
  • Ψαλίδι υφασμάτων
  • Μετροταινία
  • Δακτυλήθρα
  • Tailor’s Chalk (προαιρετικό)
  • Ραπτομηχανή (προαιρετικό ανάλογα με τους στόχους σας – αυτό είναι αρκετά προσιτό)
  • Ένα βιβλίο για το ράψιμο
ράψιμο

Εργα

Μερικά από τα έργα που μπορείτε να κάνετε με το χέρι – μέσω βελόνας και κλωστής – ενώ άλλα απαιτούν μια ραπτομηχανή για να ολοκληρωθούν εγκαίρως. Τεχνικά, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά με το χέρι, αλλά μπορεί να σας πάρουν λίγο χρόνο! Ταξινομούνται χονδρικά κατά δυσκολία, εύκολα έως δυσκολότερα.

Επιδιορθώστε μια θραύση ή σκίσιμο

Μπορείτε να πάρετε περισσότερη ζωή από τα ρούχα σας εάν μπορείτε να κάνετε απλή επιδιόρθωση. Ξέρω ότι έχω σπάσει το μανίκι με τον αγκώνα μου ενώ δούλευα έξω. Αντί να διαλύσω ένα κατά τα άλλα καλό πουκάμισο που λειτουργεί, μπορώ να βγάλω το κιτ ραπτικής και να επισκευάσω το μανίκι.

Μια πιο προηγμένη εφαρμογή θα ήταν η προσθήκη ενός ενισχυτικού μπάλωμα σε ξεφτισμένο μπλε τζιν. Πολλές φορές μπορείτε να πάρετε σίδερο σε μπαλώματα που μπορούν να ραφτούν για επιπλέον αντοχή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκραπ υφάσματος για τα μπαλώματα.

ράψιμο κλωστών κάθετο

Ράψτε σε ένα κουμπί

Πρέπει να είμαι σκληρός με τα κουμπιά γιατί φαίνεται να σβήνω ένα φορά την εβδομάδα. Το ράψιμο σε ένα κουμπί είναι μια κρίσιμη ικανότητα.

Βάζω στοίχημα αν έχετε ένα πιο γεμάτο σπίτι από εμένα, ότι πρέπει να ράβετε κουμπιά καθημερινά! Είναι αρκετά απλό να το κάνετε, και μια μεγάλη δεξιότητα για να διδάξετε τα παιδιά τόσο μικρά όσο μπορούν να χειριστούν με ασφάλεια μια βελόνα.

Τσάντα Cinch, γνωστή και ως Τσάντα με κορδόνι

Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολλές τσάντες τριγύρω. Τα παιδιά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως σακίδιο πλάτης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως τσάντα παντοπωλείου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγαλύτερη τσάντα για κλιπ. Είναι εύκολο να γίνουν και είναι εντελώς ευέλικτα.

Εδώ είναι ένα υπέροχο σχέδιο για ένα σάκο που είναι λίγο πιο διακοσμητικό από ό,τι προτιμώ, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε και εσείς στα γούστα σας.

Κουτί πρώτων βοηθειών

Αυτή είναι μια δροσερή θήκη μεταφοράς για το κιτ πρώτων βοηθειών σας – πιθανότατα θα πρέπει να έχετε μια στο αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, μια στον αχυρώνα ή στο υπόστεγο, στο γραφείο και στην εργαλειοθήκη.

Η πρόσβαση σε αντιβακτηριακό στυλεό, αλοιφή και κορδέλα είναι κρίσιμης σημασίας για την αποφυγή μόλυνσης μικρών γρατσουνιών. Εδώ είναι ένα πλήρες σεμινάριο με εικόνες για να μπορείτε να ακολουθήσετε.

Σφεντόνα για τραυματισμένο χέρι

Το σπάσιμο ή το διάστρεμμα οποιουδήποτε μέρους του χεριού σας είναι μια τραυματική εμπειρία! Δεν χρειάστηκε να περάσω από σπασμένο κόκκαλο (ευτυχώς!) αλλά μπορεί να είναι ακόμα πιο τραυματικό για ένα παιδί.

Υπάρχει ένας τρόπος για να βελτιώσετε μια δύσκολη κατάσταση με μια προσαρμοσμένη σφεντόνα βραχίονα. Μπορείτε να προσθέσετε μοτίβα με θέμα υπερήρωες στη σφεντόνα ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα διασκεδαστικό, φωτεινό ύφασμα. Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα σπιτικής σφεντόνας.

Όταν εξετάζετε τη γωνία επιβίωσης και ετοιμότητας, μπορείτε να δείτε την αξία του να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας ιατρικές συσκευές αποκατάστασης. Εάν δεν μπορείτε να πάτε σε ένα νοσοκομείο για κάποιο λόγο, τότε μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε μια λύση στο πεδίο.

Τύλιξε

Ελπίζω να σας έπεισα ότι το ράψιμο μπορεί να είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη δεξιότητα που πρέπει να έχετε για το σπίτι.

Μπορεί να γίνει ένα δια βίου χόμπι, το οποίο μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη για τα επόμενα χρόνια. Να θυμάστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ βασικό εξοπλισμό και συνήθως μπορείτε να τον αποκτήσετε ως χειροποίητα. Ένας βετεράνος αποχετευτικό δίκτυο είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί αυτό το υπέροχο χόμπι.

Αν δεν έχετε ράψει πριν, ξεκινήστε πρώτα με μερικά βασικά έργα. Η εξάσκηση κάνει τέλεια και μπορείτε να περιμένετε μερικά από τα πρώτα σας έργα να είναι λίγο σκληρά γύρω από τις άκρες.

Καλό ράψιμο! ΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Schreibe einen Kommentar