2022 Βραβείο Norman B. Leventhal City: Πρόσκληση για υποβολές

0
2022 Βραβείο Norman B. Leventhal City: Πρόσκληση για υποβολές

Το Norman B. Leventhal Center for Advanced Urbanism του MIT είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κύκλο του 2022Norman B. Leventhal City Prize, ένας ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός που απονέμει $100.000 (USD) για να καταλύσει μετασχηματιστικές λύσεις αστικού σχεδιασμού και σχεδιασμού. Το βραβείο Leventhal City απονέμεται σε τριετή κύκλο σε μια διεπιστημονική ομάδα καθηγητών που συνεργάζεται είτε με κυβερνητικό οργανισμό, είτε με μη κερδοσκοπικό οργανισμό είτε με έναν οργανισμό ηγεσίας πολιτών. Το βραβείο Leventhal City 2022 δέχεται πλέον LOI. οπροθεσμία είναι η 18η Μαΐου 2022.

Boston Aerial – Image Credit Flickr – Timothy Jarrett

Το βραβείο Norman B. Leventhal City Prize καθιερώθηκε προς τιμήν του Norman B. Leventhal, του οραματιστή προγραμματιστή και φιλάνθρωπου του οποίου η συμβολή άλλαξε το αστικό τοπίο της Βοστώνης. Η πολιτική του ηγεσία οδήγησε την αστική αναγέννηση της Βοστώνης, με αποτέλεσμα έργα όπως το Rowes Wharf, το Centre Plaza, το South Station και το One Post Office Square. Σύμφωνα με την αποστολή του MIT Norman B. Leventhal Center for Advanced Urbanism (LCAU), το Leventhal City Prize επιδιώκει να καταλύσει καινοτόμες προσεγγίσεις αστικού σχεδιασμού και σχεδιασμού που θα βελτιώσουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στον τρέχοντα κύκλο, το Leventhal City Prize αναζητά νέες απαντήσεις που επικεντρώνονται σεΨηφιακή Πολεοδομία. Οι ταχέως εξελισσόμενες πηγές δεδομένων και οι υπολογιστικές τεχνικές σε συνδυασμό με λογισμικό και υλικό ενσωματωμένο σε αστικά περιβάλλοντα παρουσιάζουν ευκαιρίες και προκλήσεις για τα αστικά και οικολογικά συστήματα. Το Digital Urbanism, μια νέα ερευνητική πρωτοβουλία στο MIT Norman B. Leventhal Center for Advanced Urbanism (LCAU), επιδιώκει να διερευνήσει την εξελισσόμενη σχέση μεταξύ της αστικοποίησης, των υπολογιστών, των αναδυόμενων τεχνολογιών και του σχεδιασμού. Καθιστώντας την ισότητα κεντρικό στόχο αυτής της προσπάθειας, αναζητούμε προτάσεις από όλες τις γεωγραφικές περιοχές που στοχεύουν στην ανάπτυξη λύσεων φυσικού σχεδιασμού που προάγουν την αστικοποίηση.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά, στη διεύθυνσηleventhalcityprize.mit.edu . Οι φιναλίστ θα προσκληθούν να παρουσιαστούν στην κριτική επιτροπή στα τέλη Ιουνίου 2022.

The post Βραβείο Norman B. Leventhal City 2022: Πρόσκληση υποβολής υποβολών εμφανίστηκε πρώτα στο World Landscape Architecture. Ντέμιαν Χολμς

Schreibe einen Kommentar