12 ελάχιστα γνωστές θέσεις εργασίας για ταξίδια για να κερδίσετε χρήματα σε κάθε ήπειρο » Savoteur

0
12 ελάχιστα γνωστές θέσεις εργασίας για ταξίδια για να κερδίσετε χρήματα σε κάθε ήπειρο » Savoteur

Θα θέλατε να μπορούσατε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο αλλά χρειάζεστε το εισόδημα από τη δουλειά σας για να υποστηρίξετε τις περιπέτειές σας;

Ένα από τα βασικά σημεία της πανδημίας είναι η έμφαση στην εξ αποστάσεως εργασία – και φαίνεται να παραμένει σταθερή. Πρόσφατο Δημοσκόπηση της Gallup έδειξε ότι το 45% των εργαζομένων είναι τουλάχιστον εν μέρει απομακρυσμένοι. Αυτός ο αριθμός εκτινάσσεται στο 67% για θέσεις εργασίας γραφείου.

Αν και αυτά είναι καλά νέα για πολλούς ανθρώπους, ορισμένοι τύποι εργασίας προσφέρονται περισσότερο για ταξιδιωτικές δουλειές από άλλους. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν εργάζεστε εξ αποστάσεως τώρα, μπορεί να είστε δεσμευμένοι με τον καθορισμό των ωρών εργασίας ή να χρειάζεστε μια συγκεκριμένη ρύθμιση σταθμού εργασίας. δεν μπορείς απλά να πετάξεις ένα φορητό υπολογιστή σε ένα σακίδιο και να βγεις στο δρόμο.

Εδώ είναι μια λίστα με τις 12 καλύτερες ταξιδιωτικές δουλειές για όσους θέλουν να κάνουν jet-set παγκοσμίως.

Τι ορίζει μια καλή ταξιδιωτική εργασία;

Όταν φαντάζεστε την ιδανική ταξιδιωτική δουλειά, τι σας έρχεται στο μυαλό; Είναι να κάθεσαι σε μια καφετέρια στην Ιταλία με το laptop σου ή να ξαπλώνεις στην παραλία με ένα κινητό στο χέρι; Ίσως περιλαμβάνει εργασία στην τοπική κοινότητα για να αποκτήσετε μια πιο αυθεντική εμπειρία από την καθημερινή ζωή των γύρω σας.

Ο ορισμός της τέλειας ταξιδιωτικής εργασίας δεν έχει σωστή ή λάθος απάντηση. Τελικά εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις δεξιότητές σας. Το να έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα συν. Η εκμάθηση μιας δεξιότητας που μεταφράζεται σε εργασία από οπουδήποτε στον κόσμο είναι χρήσιμη.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να βρουν μια δουλειά που μπορούν να κάνουν τα βράδια για να απολαύσουν τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άλλοι μπορεί να θέλουν μια πιο πρακτική δουλειά για να ζήσουν σαν ντόπιοι.

Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας για ταξιδιωτικές θέσεις εργασίας, αυτή η λίστα θα σας δώσει μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Εικονικός Βοηθός

Ένας εικονικός βοηθός μπορεί να είναι η βασική δουλειά του ψηφιακού νομαδού. Σε αυτόν τον ρόλο, θα μπορούσατε να προσφέρετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως:

  • Εικονική τήρηση βιβλίων
  • Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Διαχείριση email και ημερολογίου
  • Γραφικό σχέδιο
  • και πολλά άλλα

Ως εικονικός βοηθός, ελέγχετε τι κάνετε και πότε. Όσο πιο εξειδικευμένο είναι το σύνολο των δεξιοτήτων σας, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κερδίσετε 20-30 $ ανά ώρα για διοικητικές εργασίες. Ή μπορείτε να κερδίσετε 100 $ την ώρα ή περισσότερα ως σχεδιαστής ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας.

Travel Blogger

Εάν αγαπάτε τα ταξίδια, γιατί να μην κάνετε δουλειά σας να τεκμηριώσετε τις εμπειρίες σας και να τις μοιραστείτε με άλλους; Για παράδειγμα, ως ταξιδιωτικός blogger, θα μπορούσατε να ερευνήσετε τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη σε μια συγκεκριμένη πόλη ή χώρα και να μοιραστείτε τις συμβουλές σας καθώς ταξιδεύετε.

Ενώ πολλοί bloggers το κάνουν να φαίνεται εύκολο, χρειάζεται πολλή δουλειά για να δημιουργήσετε ένα κερδοφόρο blog. Θα μπορούσατε τελικά να κάνετε έξι φιγούρες το χρόνο ή περισσότερο. Αλλά να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε τουλάχιστον έξι έως δώδεκα μήνες για να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας πριν αποκτήσετε οποιοδήποτε σημαντικό εισόδημα.

Δεν χρειάζεται να επιμείνετε μόνο στα ταξίδια εάν έχετε άλλα ενδιαφέροντα. Είτε το ιστολόγιό σας αφορά γονείς, προσωπικά οικονομικά, φαγητό ή αγγίζει πολλές θέσεις, το blogging προσφέρει ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα με απεριόριστες δυνατότητες κερδών.

Εξ αποστάσεως εργασία (στο τρέχον επάγγελμά σας)

Η εξ αποστάσεως εργασία έχει τάση σε πολλές σταδιοδρομίες που παλαιότερα ήταν εξ ολοκλήρου αυτοπροσώπως. Αν και έχετε περισσότερες πιθανότητες να εργαστείτε εξ αποστάσεως ως οικονομικός αναλυτής παρά ως υδραυλικός, εάν είστε στον σωστό τομέα, μπορείτε γρήγορα να μετατρέψετε την εργασία σας από το σπίτι σε εργασία από οπουδήποτε.

Εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στον κόσμο με τον τρέχοντα ρόλο σας, σκεφτείτε πώς μπορείτε να το κάνετε καλύτερα. Για παράδειγμα, οι ώρες εργασίας από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να κάνουν κάποια αργά τα βράδια στην Ισπανία. Ορισμένες θέσεις έχουν πιο ευέλικτο ωράριο, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να ρωτάτε εάν υπάρχει κάποια ευελιξία ανεξάρτητα από τη δηλωμένη πολιτική της εταιρείας.

Θα εκπλαγείτε ποιες εταιρείες είναι διατεθειμένες να διαπραγματευτούν για να κρατήσουν έναν καλό υπάλληλο.

Μικρή αρκούδα

Ψάχνετε για κάτι λίγο πιο πρακτικό και τοπικό; Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο αλλά μείνετε σε ένα μέρος για τουλάχιστον μερικούς μήνες, το bartending θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Οι δεξιότητες του bartending είναι ουσιαστικά οι ίδιες σε όλο τον κόσμο, επομένως θα μπορούσατε να βρείτε δουλειά σχεδόν σε οποιαδήποτε πόλη. Αυτή η ταξιδιωτική εργασία θα σας επιτρέψει επίσης να συνδέεστε με την τοπική κουλτούρα.

Καθηγητής Αγγλικών

Δεν πιστεύετε ότι έχετε δεξιότητες που θα σας επέτρεπαν να εργαστείτε στο εξωτερικό; Ξανασκέψου το. Εάν μιλάτε αγγλικά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για διδασκαλία σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσατε να γίνετε καθηγητής αγγλικών σε ένα τοπικό σχολείο ή ακόμα και να διδάξετε αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας όπως το VIP Kid.

Οι περισσότερες διαδικτυακές πλατφόρμες απαιτούν από εσάς να έχετε πτυχίο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε επίσης πιστοποίηση TEFL (Διδάσκοντας Αγγλικά ως Ξένη Γλώσσα). Μπορείτε να κερδίσετε περίπου 20 $ ανά ώρα διδασκαλίας στο διαδίκτυο. Η διδασκαλία σε ένα σχολείο συχνά περιλαμβάνει δωρεάν αίθουσα και διατροφή.

Ανεξάρτητος συγγραφέας

Σας αρέσει να γράφετε αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα άγνωστα της ανάπτυξης ενός blog; Το να γίνεις ανεξάρτητος συγγραφέας θα μπορούσε να είναι η τέλεια ταξιδιωτική δουλειά. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε όταν θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φορητό υπολογιστή και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι συγγραφείς επιλέγουν μια θέση όπως ψυχαγωγία, πολιτική, ταξίδια, φαγητό κ.λπ. Μόλις αποκτήσετε φήμη, μπορείτε να κερδίσετε 0,10 $ ανά λέξη ή περισσότερα (100 $ για ένα άρθρο 1.000 λέξεων) γράφοντας για ιστότοπους, περιοδικά ή εφημερίδες. Μπορείς βγάζετε 1.000 $ το μήνα αν γράψεις μόνο δέκα άρθρα.

Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα εάν ειδικεύεστε ακόμη περισσότερο στη δημιουργία κειμένων ή στη δημιουργία περιεχομένου πωλήσεων και μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Ταξιδιωτικός Φωτογράφος

Το να γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ταξιδιωτική δουλειά, εάν έχετε το μάτι για την τέλεια φωτογραφία. Ως ταξιδιωτικός φωτογράφος, θα μπορούσατε να πουλήσετε εικόνες από τις περιπέτειές σας σε ιστότοπους φωτογραφιών στοκ ή απευθείας σε πελάτες.

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε όμορφες εικόνες για να βγάλετε τα προς το ζην είναι να δημιουργήσετε κοινό σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και να πληρώνεστε για μάρκετινγκ επιρροής και ειδικά έργα. Δεν είναι εύκολο να μπεις σε αυτόν τον τομέα, αλλά θα μπορούσε να είναι επικερδής παράπλευρη δουλειά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας σε όλο τον κόσμο αφού έχετε κάνει κάποιες συνδέσεις.

Εργάτης κρουαζιερόπλοιων

Τι καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε στο εξωτερικό από ένα κρουαζιερόπλοιο; Πληρωθείτε για να ταξιδέψετε σε εξωτικές τοποθεσίες ως εργάτης σε κρουαζιερόπλοιο. Διατίθενται πολλές διαφορετικές θέσεις, όπως διακομιστές, υπηρεσία καθαριότητας, ξεναγοί και άλλα.

Η εργασία σε ένα κρουαζιερόπλοιο έχει και άλλα οφέλη. Το φαγητό, η στέγαση και η μεταφορά σας πληρώνονται, και οι περισσότερες θέσεις εργασίας παρέχουν ένα έως δύο μήνες άδεια μεταξύ των συμβάσεων για να κάνετε μερικά ταξίδια μόνοι σας.

Αεροσυνοδός

Αν αγαπάτε τη συγκίνηση να βιώνετε νέες πόλεις και πολιτισμούς και να μένετε σε ένα νέο μέρος κάθε βράδυ, το να γίνετε αεροσυνοδός θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία. Το επάγγελμα έχει μέσο εισόδημα $80.000 και χιλιάδες ταξιδιωτικά προνόμια όπως δωρεάν ξενοδοχεία και πτήσεις με έκπτωση. Μια καριέρα ως αεροσυνοδός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε με στυλ.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Θα εργάζεστε πολλές ώρες και συχνά δεν έχετε τον έλεγχο των προορισμών σας. Το θετικό είναι ότι οι περισσότεροι αεροσυνοδοί παίρνουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες άδεια το μήνα, κάτι που σας δίνει άφθονο χρόνο για να κάνετε τις δικές σας διακοπές.

Ταξιδιωτικός πράκτορας

Σας αρέσει να σχεδιάζετε το ταξίδι σας όσο και να πηγαίνετε στο ίδιο το ταξίδι; Ως ταξιδιωτικός πράκτορας, μπορείτε να βοηθήσετε άλλα άτομα που δεν θέλουν να ασχοληθούν με όλα τα logistics του προγραμματισμού των διακοπών.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες οργανώνουν ξενοδοχεία, μεταφορές και ταξίδια γεμάτα δραστηριότητες. Πολλοί προορισμοί προσφέρουν δωρεάν ταξίδια σε ταξιδιωτικούς πράκτορες προκειμένου να βοηθήσουν στην προώθηση της τοποθεσίας. Αυτό επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να εξοικειωθούν με τις ανέσεις και τις δραστηριότητες που προσφέρουν, ώστε με τη σειρά τους να προτείνουν τον προορισμό στους πελάτες. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε δωρεάν!

Με την άνοδο των διαδικτυακών πλατφορμών κρατήσεων, πολλοί άνθρωποι θεωρούν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ως μια φυλή που πεθαίνει. Αλλά η βιομηχανία αναζωογονείται δημιουργώντας προσαρμοσμένα ταξίδια και πακέτα που προσφέρουν στους πελάτες ταξιδιωτικά πρακτορεία. Αυτό είναι ιδανικό για ταξιδιώτες που έχουν κουραστεί από τον προγραμματισμό ταξιδιών και για όσους μπορούν να βρουν χαρά σε μια δουλειά ταξιδιωτικού πράκτορα.

Νοσοκόμα ταξιδιού

Η νοσηλευτική είναι μια εξαιρετική καριέρα με απεριόριστες προοπτικές. Είναι μια δουλειά με ζήτηση που υπάρχει σε κάθε πόλη, πολιτεία και χώρα. Για να γίνετε εγγεγραμμένος νοσηλευτής, χρειάζεστε τουλάχιστον πτυχίο συνεργάτη δύο ετών. Πολλά νοσοκομεία και κλινικές απαιτούν τετραετές πτυχίο πανεπιστημίου.

Θα μπορούσατε εύκολα να μετακομίζετε κάθε λίγα χρόνια και να βρίσκετε δουλειά νοσηλευτή σε μια νέα πόλη, αλλά μπορεί να θέλετε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία εάν σας έχει δαγκώσει το ζωύφιο του ταξιδιού. Ως νοσοκόμα ταξιδιού, εγγράφεστε για προσωρινές θέσεις νοσηλευτικής σε περιοχές με μεγάλη ανάγκη. Οι ταξιδιωτικές νοσοκόμες τείνουν να αποζημιώνονται πολύ καλά και συχνά λαμβάνουν στέγαση που πληρώνεται από την εταιρεία.

Στο τέλος του συμβολαίου σας, μπορείτε να μεταβείτε σε μια νέα τοποθεσία ή να πάρετε λίγο χρόνο για να ταξιδέψετε μεταξύ των συναυλιών.

Travel Jobs: The Final Word

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο. Σε μια ολοένα και πιο ψηφιακή οικονομία, όλο και περισσότερες ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία γίνονται διαθέσιμες.

Το να βρείτε τη δουλειά του ταξιδιού των ονείρων σας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο, εκπαίδευση και δημιουργικότητα, αλλά υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που το έχουν πραγματοποιήσει. Γιατί να περιμένετε τη σύνταξη για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο όταν μπορείτε να πάρετε τη δουλειά σας μαζί σας όπου θέλετε να πάτε;

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από την Savoteur και συνδικάστηκε από Πλούτος των Geeks.
Ο Andrew είναι ο ιδρυτής του Πλούσιο νικέλιο όπου γράφει για όλα τα προσωπικά οικονομικά. Έχει πάθος να βοηθά τους ανθρώπους να επιδιώξουν την οικονομική ελευθερία μέσω της εξοικονόμησης χρημάτων, της δημιουργίας χρημάτων και της οικοδόμησης πλούτου. Ο Άντριου καταγράφει το ταξίδι της οικογένειάς του προς την οικονομική ανεξαρτησία μέσα από παρενέργειες, ενώ μεγαλώνει 2 παιδιά με ένα μόνο εισόδημα


Schreibe einen Kommentar