101 εύκολα σπιτικά προϊόντα * The Homesteading Hippy

2
101 εύκολα σπιτικά προϊόντα * The Homesteading Hippy

101 εύκολα σπιτικά προϊόντα κάλυψης για το δέρμα

Σσσς..να σου πω ένα μυστικό;

Είναι κάτι που δεν ξέρει ούτε η ίδια. Όμως, ο Jan από τη Nerdy Farm Wife είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα περισσότερο να είμαι σαν αν μεγαλώσω. Λατρεύω το blog της και όλα τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει με λουλούδια, βότανα και φυτά γύρω της. Στην πραγματικότητα, διαβάζοντας το blog της ήταν που με οδήγησε στον κόσμο της βοτανολογίας. Ω, ναι, Ιαν. Εξαιτίας σου.

Έχω μάθει τόσα πολλά από αυτήν τα τελευταία 3 χρόνια, από διαφορετικές συνταγές σαπουνιών, λοσιόν, scrub.

Υπάρχουν τόσα πολλά δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που μπόρεσα να πάρω από αυτήν για διάφορους μήνες ως συνδρομητής. Μπορείτε να λάβετε μερικά από τα δωρεάν ebook της εδώ. Συχνά αναρωτιόμουν γιατί δεν έγραφε ένα έντυπο βιβλίο. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο να κάνει όλα τα πράγματα όμορφα και υπέροχα, και να τα φτιάξεις εύκολα για τον εαυτό σου. Αλίμονο, τώρα έχει! Αυτό είναι ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, όλοι.

101 Εύκολα Σπιτικά Προϊόντα είναι η συσσώρευση όλων των χρόνων που έχει περάσει στο blog της, τα ebooks, τις εικόνες της και την ανάπτυξη της γνώσης της για όλα τα φυτά.

Είναι έγχρωμο, γεμάτο όμορφες εικόνες με εύχρηστα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος. Οι συνταγές που έχει δημιουργήσει για αυτό το βιβλίο χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά και ίσως τα περισσότερα από αυτά τα έχετε ήδη στο σπίτι σας. Από καλέντουλα μέχρι ροδοπέταλα, λεβάντα έως αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, σε μόλις μία ώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε τις Δικές σας λοσιόν, σαπούνια και μπάρες για τον εαυτό σας ή ως δώρα. (Ας σκεφτούμε τη γιορτή της μητέρας εδώ). Το απόλυτο εγχειρίδιο DIY, βοτανολόγου ή home crafter.  Το 101 Easy Homemade Products έχει κάτι για όλους!  Μάθετε περισσότερα εδώ The Homesteading Hippy #homesteadhippy

Αυτό που μου άρεσε αυτό το βιβλίο

Εκτός από το γεγονός ότι είναι «επιστημονικά» σωστή στις διαφορετικές χρήσεις των βοτάνων και των ελαίων μεταφοράς, είναι ότι εξηγεί τα πράγματα πολύ διεξοδικά. Για παράδειγμα, στο κεφάλαιο της για λάδια μεταφοράς, γράφει:

Καστορέλαιο-ένα παχύρρευστο λάδι που δίνει μια γυαλιστερή λάμψη στα σπιτικά lip balms, προστατεύει το δέρμα και έχει ήπιες αντιμυκητιακές ιδιότητες. Η χαμηλή κωμικογονική του κατάσταση σημαίνει ότι είναι απίθανο να φράξει τους πόρους. Στις συνταγές σαπουνιού, βοηθά στην ενίσχυση του αφρού.

Δεν ήταν τόσο κατανοητό και γεμάτο πολύτιμες πληροφορίες; Αυτό μου αρέσει σε αυτό το βιβλίο. Οι πληροφορίες του αναλύονται εύκολα σε διαχειρίσιμα, αξιομνημόνευτα κομμάτια.

Αυτό θα αποτελούσε μια ιδανική προσθήκη σε κάθε οικιακή τεχνίτη, βοτανολόγο ή βιβλιοθήκη. Ένα υπέροχο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, δώρο οικοδέσποινας ή απλώς ένα δώρο «γιατί με αγαπώ». Μπορείτε να πάρετε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο από τον συνεργάτη μου εδώ.

Το απόλυτο εγχειρίδιο DIY, βοτανολόγου ή home crafter.  Το 101 Easy Homemade Products έχει κάτι για όλους!  Μάθετε περισσότερα εδώ The Homesteading Hippy #homesteadhippy

Schreibe einen Kommentar