Χρησιμοποιήστε προληπτικά σπρέι για τον σκώληκα στο καρπούζι

2
Χρησιμοποιήστε προληπτικά σπρέι για τον σκώληκα στο καρπούζι

Οι καλλιεργητές καρπουζιού της Φλόριντα καλούνται από έναν παράγοντα UF/IFAS Extension να χρησιμοποιήσουν προληπτικούς ψεκασμούς για την καταπολέμηση του σκουληκιού στο καρπούζι.

Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Το Ινστιτούτο Τροφίμων και Γεωργικών Επιστημών (UF/IFAS) Περιφερειακός εξειδικευμένος πράκτορας επέκτασης στο Live Oak της Φλόριντα, ο Bob Hochmuth, συμβούλεψε ότι οι καλλιεργητές καρπουζιών της Φλόριντα θα πρέπει να χρησιμοποιούν προληπτικούς ψεκασμούς για την καταπολέμηση του σκουληκιού στο καρπούζι, σύμφωνα με ένα άρθρο Ειδική Βιομηχανία Καλλιεργειών. Ο Χόχμουθ μοιράστηκε συμβουλές για τη σύνταξη ενός προγράμματος θεραπείας για την καταπολέμηση της ρινίτιδας. Εξερευνήστε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Καταπολέμηση του Rindworm στο καρπούζι

Ο Χόχμουθ είπε στο άρθρο, «Για τους σκώληκες, θα θέλαμε επίσης να είμαστε σε ένα προληπτικό πρόγραμμα για αυτούς. Είναι επίσης δύσκολα γιατί μόλις αρχίσουν να τρέφονται με τα φρούτα και μετά σέρνονται κάτω από το ίδιο το καρπούζι, είναι πραγματικά δύσκολο να τα ελέγξεις. Προσπαθούμε να τα ελέγξουμε πριν κατέβουν κάτω από τα φρούτα».

Τα βήματα για την καταπολέμηση του σκουληκιού στο καρπούζι με ένα «οικονομικό πρόγραμμα» από το άρθρο περιλάμβαναν:

  • «Προσθέστε ένα σπρέι Bt (Bacillus thuringiensis) τώρα και συνεχίστε εβδομαδιαία μέχρι να αυξηθεί η πίεση των παρασίτων. Το Bt είναι αποτελεσματικό στη θανάτωση νεότερων σκουληκιών λίγο μετά την εκκόλαψή τους από τη διατροφή των φύλλων. Αλλά δεν είναι καλή επιλογή για μεγαλύτερα σκουλήκια που ανακαλύφθηκαν αργότερα στον κύκλο της ζωής τους».
  • «Όταν η πίεση είναι υψηλή, οι αγρότες μπορούν να στραφούν σε άλλα προϊόντα όπως το Coragen ή το Intrepid».

Η συγκομιδή του καρπουζιού βρίσκεται στα πρόθυρα της έναρξης, με το βλέμμα να είναι έτοιμο το αγαπημένο για το καλοκαίρι φρούτο για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης, την ανεπίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar