Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Έρευνας και Ανάπτυξης Citrus τον Απρίλιο έδειξε τη δέσμευση του ιδρύματος να καταπολεμήσει το πράσινο των εσπεριδοειδών.

Το συναίσθημα από τους καλλιεργητές εσπεριδοειδών της Φλόριντα που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Έρευνας και Ανάπτυξης Citrus (CRDF) τον Απρίλιο ήταν ξεκάθαρο: ο χρόνος τελειώνει. «Είχαμε επίσης παρευρισκόμενους αρκετούς καλλιεργητές που εντύπωσαν στο διοικητικό συμβούλιο την επείγουσα ανάγκη εξεύρεσης λύσεων. αυτός ο χρόνος τελειώνει», είπε ο Rick Dantzler, επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής του CRDF ένα άρθρο της βιομηχανίας εσπεριδοειδών. «Το διοικητικό συμβούλιο άκουσε το μήνυμα ξεκάθαρα. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα 10 από τα 13 μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι καλλιεργητές, βρίσκονται στο ίδιο σκάφος», πρόσθεσε ο Dantzler. Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ακρόαση εκθέσεων σχετικά με έργα για την καταπολέμηση του πρασίνου των εσπεριδοειδών. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Έργα για την καταπολέμηση του πρασίνου των εσπεριδοειδών

Οι εκθέσεις των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το CRDF που επικεντρώθηκαν στο πρασίνισμα των εσπεριδοειδών περιελάμβαναν:

  • „Έργα που περιλαμβάνουν 2,4-D, γιββερελικό οξύ, βρασινοστεροειδή και ψευδάργυρο.“
  • «Μια πρόταση για επιτόπιες δοκιμές για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της έγχυσης οξυτετρακυκλίνης (OTC) για τη θεραπεία της HLB»… «θα περιλάμβανε καλλιεργητές-συνεργάτες που συνεργάζονται με το CRDF και πιθανώς τους κατασκευαστές των σκευασμάτων OTC και των συσκευών έγχυσης που δοκιμάστηκαν».
  • «Ότι εξακολουθούν να χρειάζονται καλλιεργητές-συνεργάτες για το Ridge και το Flatwoods για δοκιμές υποκείμενου. Το επίπεδο των οικονομικών κινήτρων για τους συνεργάτες ισοδυναμεί με αυτό που θα λάμβανε κανείς ως α Έρευνα εσπεριδοειδών και επιτόπια δοκιμή συμμετέχοντα, που είναι 4.400 $ ανά στρέμμα για το Hamlin και 3.400 $ ανά στρέμμα για τη Βέρνια και τη Βαλένθια.“
  • Μια παρουσίαση από τον καθηγητή μικροβιολογίας UF/IFAS, Zhonglin Mou, «για την κατάσταση των ΓΤΟ δέντρων που έχει δημιουργήσει και πώς σκοπεύει να μεταφέρει την εργασία σε μη ΓΤΟ μέσω του CRISPR».
  • Μια παρουσίαση από τον Χάρολντ Μπράουνινγκ «σχετικά με την κατάσταση της χάραξης με λέιζερ».

Το CRDF «επιτάχυνε τη διαδικασία χρηματοδότησης της έρευνας χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο κατευθυνόμενης έρευνας αντί για ένα συμβατικό αίτημα για πρόταση».

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.