Τα οφέλη του μπαμπού ως εναλλακτικής καλλιέργειας

0

Ένα πρόσφατο γεγονός προσέλκυσε πολλούς από τη γεωργία της Φλόριντα που προσπαθούσαν να μάθουν για τα οφέλη του μπαμπού ως εναλλακτικής καλλιέργειας.

Καλλιεργητές της Φλόριντα συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στο Lake Placid για να ακούσουν για τα αξιοθέατα του μπαμπού ως εναλλακτική καλλιέργεια. Στην εκδήλωση μίλησε ο Phillip Rucks, ιδιοκτήτης του Phillip Rucks Citrus Nursery και ιδρυτής της Florida Grown Specialties, που βοηθά τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν μια φύτευση μπαμπού. Τα οφέλη του μπαμπού για τους καλλιεργητές της Φλόριντα από την εκδήλωση κοινοποιήθηκαν ένα άρθρο της βιομηχανίας εσπεριδοειδών. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Τα οφέλη του μπαμπού

Το μπαμπού έχει πολλά αξιοθέατα για τους καλλιεργητές της Φλόριντα ως εναλλακτική καλλιέργεια στην πολιτεία Sunshine. Τα οφέλη του μπαμπού περιλαμβάνουν:

  • Μπορεί να καλλιεργηθεί σε περιθωριακό άλσος.
  • Σύμφωνα με τον Rucks, υπάρχουν «αρκετές ποικιλίες που θα ταιριάζουν στο περιβάλλον της Φλόριντα με τη σωστή διαχείριση».
  • «Οι νεαροί βλαστοί του μπαμπού είναι θρεπτικοί και δημοφιλείς στους καταναλωτές…υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση στην αγορά» και «οι τοπικά καλλιεργημένοι φρέσκοι βλαστοί θα ήταν μεγάλη επιτυχία στους καταναλωτές έναντι των βλαστών μπαμπού που εισάγονται κυρίως από την Ασία».
  • Υπάρχει επίσης μια μεγάλη αγορά για μπαμπού για ξυλεία και προϊόντα ξύλου.
  • «Μέχρι το έξι έτος, τα φυτά μπορούν να κερδίσουν σχεδόν 4.000 $ ανά στρέμμα (για βλαστούς), σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η Rucks.
  • «Το μπαμπού είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στη δέσμευση άνθρακα, επομένως θα προσφέρει ευκαιρίες στους καλλιεργητές να επωφεληθούν από τις εθελοντικές αγορές άνθρακα».

Ένας άλλος ομιλητής στην εκδήλωση, ο Fred Murrell, εκπρόσωπος της Rizome, που κατασκευάζει προϊόντα ξυλείας από μπαμπού, μοιράστηκε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μια μονάδα επεξεργασίας στη Φλόριντα. Ομοίως, η Kimberly Lott, η ιδρυτής της Crop Disaster Recovery, μοιράστηκε ότι έχουν υποβάλει αίτηση για επιχορήγηση που θα παρείχε δολάρια μεριδίου κόστους σε καλλιεργητές που ενδιαφέρονται να φυτέψουν μπαμπού.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar